katalizatorius

Pradėjo fabio luis, Vasaris 27, 2011, 13:31:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

fabio luis

Sveiki,
as vel cia su tuo nelemtu katalizaoriu,zinot jau galeciau parasyti visa romana apie ji ar kokia komedija,kuriame pagrindinyje vaidmenyje butu corola ir solorina.... :D
zodziu,prasidejo jau praeita vasara,kad pastoviai ejo dumai,bet ne siaip ,o kokius vaziuojant 20 km atstuma,90 km/h nesustodavo,tik paspaudus virs  110 km/h praeidavo.Gerai jei budavo galimybe isvaziuoti i autostrada,o jei mieste ant mazu apsuku,tai ir dumydavo visa kelia,kol nuvaziuoji is stasko A i taska B.Jau tada solorinoje teige,kad katalizatorius,bet viena karta,ale perase kompa ir tuom pasibaige,beje tos masinos sanaudos buvo apie 9-10 l,po to perasymo nepasikeite.Pavazinejus kokius 3 men,vel tas pats,uzsidege ta lempute(varikliukas),vel dumai,bet taip pat sumazejo trauka,masina daresi ne tokia galinga,beje vazinejau kaip ir mokino,tik aukstom apsukom,tipo jai pensininku vaziavimas nepatinka... B)
Solorinoje,vel teige,kad katalizat,bet man atsisakius keisti,kazkokiu stebuklingu budu vel buvo viskas gerai,bet ispejo,kad turesiu keisti,po to gal pavaz apie 2 men ir tada jau isijunge avarinis rezimas ir masina vaz tik 40 km/h Zodziu vel teige,kad katalizat....
O komedijos pabaiga tokia....sunenas 15m atjunge akumuliatoriu palaike 10 min,prijungus ji atgal visos lemputes uzgeso ir masina jau 2 savaites varo,kaip zveris,zinoma nesu naivus,gal cia laikina,bet pamastykit,jei tai butu katalizat ar ji vaziuotu???????
gal kas zino,kas gali cia man padeti,kokia cia priezastis?????

kaktusas

Tai gal kiekvieną pranešimą rašydamas ir kursi atskiras temas?

bladas

Jeigu dega , kaip pats rasai lempute (varikliukas) tai diagnostika turi pasakyti, koks klaidos kodas, ir tada bus aisku, kame reples. Kai atjungei akuma, tai ta klaida "nunulinai", bet kompo atmintyje ji tebera. O priezasciu gali buti daug, kad ir  DPF filtas, katalizatorius, liambda zondas

Mars

Citatabladas parašė:
Jeigu dega , kaip pats rasai lempute (varikliukas) tai diagnostika turi pasakyti, koks klaidos kodas, ir tada bus aisku, kame reples. Kai atjungei akuma, tai ta klaida "nunulinai", bet kompo atmintyje ji tebera. O priezasciu gali buti daug, kad ir  DPF filtas, katalizatorius, liambda zondas

Akumuliatoriu atjungus kompo atmintis irgi nusinulina, tai dabar reikia laukti vėl kol užsidegs lemputė ir tik tada važiuoti diagnostika darytis. Pats išbandziau šita reikala
mars

Arturo

bet as biski nesuprantu kaip katalizatorius gali keist kompo duomenis kuro padavimo atzvilgiu... jis juk kiek zinau pravalo ismetamasias dujas... dauh lt masinu su jais ispjautais vazinejas... lembda zondas reguliuoja tuos visus kompo reguliavimus :) jai klystu pataisom ;)

CB4

Na ir pas mane panasiai buvo, bet nedumino tik trauka buvo dingus. Tai pasikeiciau liamda zonda po katalizatoriaus ir baigesi mano rupesciai:)

siigiis

na va man kazkaip anksciau to dumingumo ir nebuvo bet dabar jau retkarciais pastebiu. va kad ir siandien kai jau masina buvo isilus pradejo duminti. spustelejus gana staigiai nuo 80 iki 110 tas dumingumas kaip ir isgaravo :) tai jau ir idomu ar cia dar normalu ar jau kemsasi tas dpf filtras... vasara kazkaip tokiu dalyku nepastebedavau.

AVENSIS D4D CHIP

Citatasiigiis parašė:
na va man kazkaip anksciau to dumingumo ir nebuvo bet dabar jau retkarciais pastebiu. va kad ir siandien kai jau masina buvo isilus pradejo duminti. spustelejus gana staigiai nuo 80 iki 110 tas dumingumas kaip ir isgaravo :) tai jau ir idomu ar cia dar normalu ar jau kemsasi tas dpf filtras... vasara kazkaip tokiu dalyku nepastebedavau.
normalu,issidegina dpf filtras pats nuo suodziu,o kai galutinai uzsikis tai čekas uzsidegs

juozazole

Kai jau užsikemša, turbūt įmanoma tą filtrą pasikeist, bet tai tikriausiai kainuoja nemažai, ane?
O ar pavyktų problemą išspręsti meistrams "pragręžiojant skylių"?

fennix

Citatajuozazole parašė:
Kai jau užsikemša, turbūt įmanoma tą filtrą pasikeist, bet tai tikriausiai kainuoja nemažai, ane?
O ar pavyktų problemą išspręsti meistrams "pragręžiojant skylių"?
tai jo, vezi meistramas, jie pasiima 0.001 mm storio grazta ir prigrezia 50 milijardu skyluciu. Tada viskas bus gerai ir uz kuklia 20 milijonu litu saskaita turesi kaip nauja filtra :) Gal baigiam juokaut :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kisa

galima visai isimti katalizatoriu pazistamas taip ir padare vaziuoja ir vargo nemato o buvo trauka sumazejo po dingo nuvare i diagnostika sako turbina daviklis  blogas pakeite nieko tada jam paciam dasilo kad katalizatorius prasuke varstus kad turetu kur dumai iseiti uzvede viskas gerai tada iseme katalizatoriu

fabio luis

ar jus suprantat,kad cia kalba eina apie masina,turinti  D-CAT  varikli ir jai jokiais budais neispjausi katalizatoriaus...