Juostos ant dureliu

Pradėjo arunaskeras, Rugpjūtis 28, 2012, 09:15:28 AM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Sveiki
 Is gamyklos Corollai Verso nera jokios apsaugos ant dureliu, gal kas esate  ka nors sugalvoje kaip apsaugoti dureles nuo kitu masinu dureliu nubraizymo.Nes labai uzveikia kai sustoji kur nors aiksteleje ir gauni i sona is salia atsistojusios masinos dureliu  Gal yra kas nors tinkamo nuo kitu auto ir kaip jas ten pritaisyti. Prasau pasidalinti patirtimi. Aciu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

dtinas

atstovybe turi, bet ten kaina jauciu nebloga.

Bemsas

Pas mane yra tie moldingai uzklijuoti. Gal kiek ir padeda, bet dureles vistiek jau apdauzytos.

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

pinokis

as nusipirkau, susiklijavau pats tuos originalius  moldingus, dar uzdejau chroma. bet duris vistiek sekmingai dauzo, gal kiek maziau :)

Rober

Taigi, bėda, kad tos juostelės neapsaugo. Norėjau ir aš savo versiukui priklijuoti, tačiau paskui supratau, kad naudos iš to bus ne daug. Tos juostelės visiškai nesaugo nuo kitų automobilių galinių durelių, o pro jas kaip tik ir lipa moterys senutės ir vaikai.
Man  tai ką tik dažus nubraukė vienas  toks storas tipas, mėsos - daug,  proto - nelabai.
Atrodo turėtų būti aišku, kad storam  reikia didesnio tarpo, bet ne, glaudžiasi kuo arčiau kiek įmanoma, nors į dantis duok :)

arunaskeras

Pagal patarimus suprantu kad  neverta ka nors galvoti nes jei deti orginala tai kainos bus dideles. O jei burti is kazko tai atrodys nelabai kaip, o ir naudos mazai. Ziuresiu jei baiksis kantrybe tai tada kazka darysiu. Nes tikrai atrodo kad vos ne specialiai visi tik ir taikosi kuo arciau sustoti ir ziurek jau koks berniokas paleidzia is dureliu visa jega,o tevai apsimeta, kad nemato.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Rober

Na tai taip. Būna atvažiuoju į kokią nors didelę aikštelę, kur daug daug vietos (pav. prie Hyper RIMI) ir pastatau ne ten kur visi stato, o už šimto metrų, kur aplinkui tuščia. Na ir ką galvojate? Grįžtu, o aplink mano mašinytę būrys "draugų" prisitrynusiu :D  Tik ir taikosi iš visų pusių, durelėmis brūkštelti :D
Jau taip išvystytas tas prakeiktas  kolektyvizmo jausmas, tikriausiai nuo kolūkių laikų išliko :D

xaudrius

Pritariu,Rober,tokia jau Verso savininku kasdienybe...:@
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

GSN77

Klijuoti neapsimoka vien todėl, kad neaišku kokiame aukštyje - privažiuos džipas: kirs aukščiau, privažiuos porsche carrera - žemiau. Išeitivis viena - apsiklijuoti pistonais: palies, tai bent išsigąs :)

spyglys

Kaip mane suerzina nauja duobute pamatyta po plovimo :@:@
Kazkokie lietuviai besmegeniai, kaip sugeba is uzsienio atvaziuoti auto, be jokiu duobuciu, pas mus, per metus tiek prisirenki, kad oi oi oi...

Vienintele alternatyva kazkokia - ilenkimu lyginimas be dazymo. Naudojausi jau kelis kartus, kaina nuo 20lt uz duobute, nera daug, jei estetika kur kas svarbesne.

pinokis

na jai moldingus randat nebrangiai tai pigiai ir gaunasi. as pirkau is kepures, tai mokejau nebrangiai bet paskui sugalvojau juos chromuoti tai isejo nepigiai. dabar turiu chromuotus moldingus bet apsaugos beveik neturiu, duris dauzo :)