Skaidrios lempos ir posukiai

Pradėjo Ledis, Spalis 19, 2009, 17:59:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

cu

karinai zenonai? nejuokinam tautos. golfai ir taip prijuokino:@

Miroslav

sorry gal as nieko nesuprantu, bet zenonai ir xenon'ai visai kiti dalykai. Zenonai tik sviecia baltesne spalva ir jei nepajnioju tai su jais ramiai galima praeit technikine, nes skaitosi kaip paprastos lampos.
T22

NNZ

CitataMiroslav parašė:
sorry gal as nieko nesuprantu, bet zenonai ir xenon'ai visai kiti dalykai. Zenonai tik sviecia baltesne spalva ir jei nepajnioju tai su jais ramiai galima praeit technikine, nes skaitosi kaip paprastos lampos.

tu teisingai šneki, bet įtariu, čia buvo pasišaipymas iš xenon ir pavadino zenon
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

gsk

esmė tokia, kad mane siutina tie visi golfai su xenonais (taip, juokiausi iš pavadinimo) spiginančiais man į akis. nusprendžiau, kad ir man jų reikia, nes ir pats kelią matyt noriu. bet kadangi kartais atrodo, jog esu vienas iš NEDAUGELIO eismo dalyvių, kurie stengiasi kiek galėdami kitiem nepakiaulinti, tai ėmiau mąstyti ar įmanoma viską padaryti "by the book".
pas mane, dabar abi lempos TYC. vieną įdėjo draudimas, o kitą pasikeičiau, nes reflektorius susvilęs buvo ir drėkdavo. kadangi tuomet mane grasino atleisti, tai teko neišlaidauti ir pirkti taivanietišką šlamštą. dabar lyg ir stabilizavosi viskas ir mąstau, jog artimiausiu metu reiktų susidėti rimtas lempas ir pirmiausia pamąsčiau apie xenonus. dabar reiks pamąstyt apie kokius bosch'us. gal bent susireguliuos jie normaliai...

Miroslav

zinai  mano manymu viskas gali ir su paprastom lampom padaryti tik rinkis iki 6000K, nes jei daugiau tada tikrai akinsi kitus. manau 4300K tikrai nieko neakintu. Odel Golfu tai turbut zinai, kad lietuviams kuo daugiau tuo geriau tj ir renkasi kuo didesnius skaiciukus ;) manau vertetu forumuose paklaidziot ir nusprest, gal pazystamo masina paziuret kur ideti xsenonai. Zinoma galima pirkt lampas vokiskas su sertifikatais, bet ar tai bus logiska? Mano manymu geriau nupirkti kokybiskesnes lempas su visa iranga :) P.S. tai tik mano nuomone:););)
T22

Edvatronas

bet nesuprantu kam ta pati posta per 5 temas copint?

gisas

cia tai tikrai graziu eksponatu yra;) (nors speju visi jau mate) :) http://www.youtube.com/watch?v=iXJnhNaIjak
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D