Stabdziu kaladeles

Pradėjo unholy, Lapkritis 09, 2008, 22:29:16 PM

« ankstesnis - sekantis »

unholy

hell'o. kagi, pasirodo reikia keist visas stabdziu kaladeles, su priekiu viskas aisku. pirksiu Ferodo (jeigu kas jau turi patirties su Ferodo pasipasakokit), gal kas zino kur galui geras ir pigias gaut ?:)

Memelis

Paziurek i sita: http://www.toyota.lt/aftersales/autumn_2008.aspx

Man rodos, kad 25 proc. nuolaida stabdziu kaladelem pakankamai rimta.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

unholy

buvau 6ieni, tai klausiau del priekiniu, tai kaina didesne net uz Ferodo, tai galiniu manau bus tokia pati situacija.

NNZ

pasakyk modeli, metus mes vezam sunkvezimiams ferodo vezam tai itariu ir lengvom galetume atsivezt ir pasakyciau kaina, jeigu tenkintu tai galetume uzsakyt.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

NNZ -> avensis, '01 metu, D-4D,universalas, kiek zinau priekines kalades skiriasi universalo ir sedano. beto nelabai zinau ir askiriu kokia ten pas mane stabdziu sistema, nes buna keletas variantu.

NNZ

universalui eina 2 variantai tai but gerai kad zinotum tiksliai o tai grazinti negalesiu, jei uzsakysiu...

unholy

o tu gali pasidomet abieju variantu kainomis ? as tada orientuociausi islaidose.

NNZ

Sulinys

Avensio 00 pabaigos karavano 2 stumokliai yra.

unholy

tai taip iseina dvieju cilindriuku.

unholy

NNZ tai as issiaiskinu tiksliai ir tau pranesu, gal duok koki savo kontakta.

NNZ

kontaktai yra kontaktuose :) geriausia jei pacia kaladele nuotrauka pries akis matyciau tai tada tikrai atpazinciau...

unholy

ai tiksliai yra kontaktuose :) turiu keleta foto paziurek ar suprasi ka
http://www.blackmetal.dievas.lt/kaladeles/

Miroslav

Nenorejau kurt naujos temos, tai reikia prikelt sita ;) Kaip mieste is po sniego pradeda pasirodyti visi "siurprizai" ir juos isvalyt reikia taip ir masina reikia susitvarkyti po ziemos. Vat pradejo kaladeles cypt(o gal ir patys diskai susilankste, nes kiek zinau yra tokia problema T22) Gal kas keitet kaladeles, diskus, gal galite palyginti vienos iar kitos firmos gaminius? Kaip visada noretusi auksinio viduriuko(t.y. nebrangiu ir kokybisku)
T22

adelis

O cypimas ar tikrai reiskia, kad kaladelems ar diskams blogai?:| Pas mane kartais ir uzeina cypimas, bet kazkur girdejau, kad nuo zemos temperaturos, tipo sukietejimo kaladeliu pradet cypt.. :|
I fight for pride!

Þalgiris amžinas!!!