Atleidziant gaza sutrukcioja

Pradėjo Tuziukas, Balandis 09, 2011, 16:13:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Norejau paklausti ar jums taip nera, tarkim begejates antru begiu, atleidziant gaza masina sutrukcioja, lyg traukti smarkiau noretu..buna ir tolygiai vaziuojant, tai sutrukcioja, tai lyg jausmas kad koks filtras atsikistu ir traukti pradetu..kaip akd kuro nepaimtu , tiksliau per mazai paimtu.. itariu koki egr? ar vale kas? naudos yra? kokie simptomai kai kisasi egr? pakomentuokite kas jei gali..

Kestutis777

O atleidinejant gaza prie mazu apsuku tai vyksta ar prie dideliu?

onyx

kaip tik vakar pravaliau pagal si tutorial'a http://www.toyotaownersclub.com/forums/index.php?s=f6b50589df3ab67ced248715eb9a8087&showtopic=106241&st=0
anksciau ant zemesniu apsuku prie 1.8k staigiau atleidus sankaba, variklis lyg sutrukciodavo, bet labai retokai, po pravalymo to lyg ir neliko, taip pat griebia geriau nuo zemesniu apsuku, vibracija dalinai mazesne, kol apyšiltis variklis. apie kuro sanaudas dar negaliu nieko pasakyt, sako , kad pagereja iki 20%

Kestutis777

Tuziukas

nu as kazkur irgi esu nuoroda ydejes kaip 2.0l d4d valyti egr? bet mano situacijoje kazin kaltas jis ar ne?  na sutrukcioja irgi panasiai apie 2 apsukas jauciu..biski virs 2 gal..vaziuoji begejies, kai pasibegeji iki norimo greicio pradedi atleidyneti gaza, o masina lyg sutrukcioja ir taip lyg atsirastu trauka. Poto vaziuoji tarkim 2k apsuku masinas garsas buna toks tolygus kaip ir normalus, paskui nei is sio nei is to, masina kad pradeda traukti garsas pasikeicia, taip lyg raketa kokia butu isjungusi, ar atsikise kazkas smarkaus..

kiek skaiciau uzsienio forumu , tai daug aks raso apie ta egr, typo jis usikisa kas 30 000km. galvoju ar cia ieskoti kaip jy ten nusimti ir ieskoti slieku, ar vaziuoti kol sustos ir uzsidegs chekas ar dar kazkas..?ten y ta egr kiek supratau antfrizas pasiduoda ir priejimas nera jau toks geras..

sicia kaip isvalyti egr http://www.toyotaownersclub.com/forums/index.php?showtopic=114711

Andzejka

Gal prie to pačio žinot kodėl kartais penktu bėgiu mašina važiuoti nenori? T. y. spaudi gazą, o mašina visiškai negreitėja. Tada iš penkto bėgio jungi į ketvirtą, pagazuoji ir tada vėl penktas traukia. Šitaip jau buvo du kartus, dažniausiai  būna viskas ok, bet vistiek įdomu kame reikalas?

NNZ

na ką reiškia tas netraukimas, gal prie per mažų sūkių kali penktą. Stebėk situaciją kai kali penktą ar duodant gazo apsuko kyla, o mašina nevažiuoja, o gal bus kaip pas mane duodi gazo o mašina bukai negreitėja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Modka

Siaip jei 5 pavaros tai 5 pavara rekomenduojama jungti nuo 90km/h, ijungus anksciau ir tarkim kylant i kalna labai didele apkrova tenka sankabai.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Andzejka

CitataNNZ parašė:
na ką reiškia tas netraukimas, gal prie per mažų sūkių kali penktą. Stebėk situaciją kai kali penktą ar duodant gazo apsuko kyla, o mašina nevažiuoja, o gal bus kaip pas mane duodi gazo o mašina bukai negreitėja.

kaip pas tave, duodi gazo, o mašina bukai negreitėja.

NNZ

jo buvo tiap duodi gazo, o ji stovi tada šauna ir vėl stoja arba nestoja, ir vėl važiuoja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tuziukas

nu va man jau pradejo visiskai trukcioti, buna pirmu begiu duodi gazo o masina vietoje stovi, sutrukcioja pradeda traukti. skydelyje niekas nedega. kuro filtras keistas pries 2000km. ytariu su kuro padavimu kazkas. ka jus manote? buvau nuvares daignostika daryti sako tau nieka nepasakysim jei nedege jokia lempute, o kitame servize sako valikli bandyk supilti turetu padeti? ka jus itarete? bake filtras egr ? a kas? dumu jokiu nemeta

Tuziukas

beje ar labai sunku issivalyti kuro bake esanti filtriuka?pakomentuokite jei galite?

Tuziukas

upas

Tuziukui-paskutiniai simptomai grynai kaip pas mane ,kai buvo uzsikises EGR,tik tai pasireiksdavo kai variklis isiles.Man patvarke Dyzestopas (Siauliuose),paeme 200lt,pas atstovus EGR valymas 50lt,bet jie nesurado problemos..Lempute ir pas mane nedege.