Atleidziant gaza sutrukcioja

Pradėjo Tuziukas, Balandis 09, 2011, 16:13:11 PM

« ankstesnis - sekantis »

Tuziukas

Citataupas parašė:
Tuziukui-paskutiniai simptomai grynai kaip pas mane ,kai buvo uzsikises EGR,tik tai pasireiksdavo kai variklis isiles.Man patvarke Dyzestopas (Siauliuose),paeme 200lt,pas atstovus EGR valymas 50lt,bet jie nesurado problemos..Lempute ir pas mane nedege.

o tau nedumino? kazi kompas parodytu ar kaltas egr? na 200 yra manau daugoka uz egr isvalyma..o pas atstovus sovli turi omenyje?50lt?

man retai sutrukciodavo , bet vakar kai pradejo trukcioti tai jausmas jog kuro nepaduoda..uzmini iki dugno pasitampo ir tada pradeda traukti, arba siaip vaziuoji antru begiu, atleidziant gaza susitampo masina..

Modka

CitataTuziukas parašė:
Citataupas parašė:
Tuziukui-paskutiniai simptomai grynai kaip pas mane ,kai buvo uzsikises EGR,tik tai pasireiksdavo kai variklis isiles.Man patvarke Dyzestopas (Siauliuose),paeme 200lt,pas atstovus EGR valymas 50lt,bet jie nesurado problemos..Lempute ir pas mane nedege.

o tau nedumino? kazi kompas parodytu ar kaltas egr? na 200 yra manau daugoka uz egr isvalyma..o pas atstovus sovli turi omenyje?50lt?

man retai sutrukciodavo , bet vakar kai pradejo trukcioti tai jausmas jog kuro nepaduoda..uzmini iki dugno pasitampo ir tada pradeda traukti, arba siaip vaziuoji antru begiu, atleidziant gaza susitampo masina..
Kompas kaip klaidos neismeta egr bet ziurint jo parametrus gali nustatyti jei jis uzsikises. Sito gedimo priezastis nebutinai egr gali buti ir oro srauto matuokle, purkstukai ir kiti. Jei reikes galiu patikrinti visus daviklius su kompu( i AZ arba 860006229)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Tuziukas

Citatamodka parašė:
CitataTuziukas parašė:
Citataupas parašė:

Kompas kaip klaidos neismeta egr bet ziurint jo parametrus gali nustatyti jei jis uzsikises. Sito gedimo priezastis nebutinai egr gali buti ir oro srauto matuokle, purkstukai ir kiti. Jei reikes galiu patikrinti visus daviklius su kompu( i AZ arba 860006229)

beda ta kad esu ne vilnietis..

NNZ

tuziukas pirmą atmesk kuro filtrą, pasjunk tiesiogiai ir pažiūrėk ar vyksta tas pat ar ne, jei vyksta tas pat tada filtrą atmesi, tada eisi prie EGR pats išsivalysi, forume yra papasakota kaip, jei tas nepadės, pabandyk baką šisivalyt, tik kažin ar tai bus. Tada eik prie purkštukų...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Tuziukas

CitataNNZ parašė:
tuziukas pirmą atmesk kuro filtrą, pasjunk tiesiogiai ir pažiūrėk ar vyksta tas pat ar ne, jei vyksta tas pat tada filtrą atmesi, tada eisi prie EGR pats išsivalysi, forume yra papasakota kaip, jei tas nepadės, pabandyk baką šisivalyt, tik kažin ar tai bus. Tada eik prie purkštukų...

dekui uz informacija :)

Tuziukas

na issivaliau ta egr, buwo usikises nemazai, bet naudos nepasijuto.. Bet ydomu dalyka isgirdau, gryzau,ivaziavau y garaza uzgesinau,islipau is masinos, ir girdisi ganetinai garsiai kaip zirzia kazkas gale, kaip kad kox varikliukas suktusi. Gal tai susije kazkaip su trukciojimu. Garsas ytariu kaip is kuro bako eina,ar bagazines. Pas kitus girdisi tox zirzimas?

NNZ

na užgesinus neturėtų jau jokių garsų būti... Ei o tau ant lasivį apsukų davus gazą irgi nekyla apsukos ?

Tuziukas

man apsukos gerai viskas kyla, tik va ta trauka ir tas trukciojimas, kazkas neaisku. Ytariau egr arba paemima siurbli, egr nepadejo. Dabar kai isgirdau ta garsa is galo, uzgesinus masina. Taj galvoju gal y pabaiga siurblys paemima jau..

NNZ

tai jei pas tave trūkčioja tai ir neturėtų apsukos kilt kai tuo metu sutrūkčioja...

Tuziukas

na taip tuo metu kai kazkas kistis pradeda,apsukos nebekyla..prasitrukcioj td waziuoja gerai..bet vistiek jauciasi, tox lyg kuro nepakankamumas..

Kestutis777

O mano pazystamos RAV4 trukcioti pradeda kai lieka puse bako kuro.  Bendzinas, automatas.... Pripila pilna, vel viskas gerai.

Andzejka

Nu va, man ne tik kad 5 bėgiu nebetraukia, bet ir trečiu pradėjo trukčioti, tai vakar vos į šeškų kalną pakilau. O juodų dumų kiek buvo, siaubas. Įtaru atėjo laikas prasivalyti EGR.

Modka

nu 50 ant 50 kad egr arba oro srauto matuokle. Jei reikes galiu su diagnostika patikrinti pigiai. 860006229 arba az
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Gmc

CitataKestutis777 parašė:
O mano pazystamos RAV4 trukcioti pradeda kai lieka puse bako kuro.  Bendzinas, automatas.... Pripila pilna, vel viskas gerai.
gali buti vandens bake. Draugui taip su Mazda buvo. Supyle Wynns prieda ir poto geriau buvo.