Raik pagalbos

Pradėjo Naujokas, Balandis 11, 2011, 12:11:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Pasikeiciau masinos salona. Pakeitus dega airbagu lempa. Bandziau nuemes palaikyt kliema nuo akumo, bet nepadejo. Gal kas kokiu minciu turit? Ar lekt tiesiai i servisa kad kompa jungtu?

Dar prie to pacio, gal kas turite chema, ar galite papasakoti kokia fyske kokia funkcija atlieka po sedynem priekinem.

Labai buciau dekingas :)

Modka

Tai kai atjungei sedyniu air bag nebuvo atjungtas akumuliatorius? Pabandyk dar ilgiau palaikyti atjungta akuma gal nusimus jei ne tai tada su kompu reikes. Jei busi vilniuj parasyk padesiu.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Naujokas

Tai va, kad akumo negalejau atjungt kai keiciau sedynes, nes vis tikrinau ar elektrine dalis veikia.
Nu reiks pabandyt per nakti palikt.

GAL KAS TURIT MANUALA KOKI, KUR BUTU APRASYTA APIE FISKES PO SEDYNE ???

GALLANT

As kazka turiu is manualu avensio 300mb, jei nori imesiu per skype.

Naujokas

Akumo atjungimas nakciai nepadejo, teks vest servisant junkt prie pc.

Kalapiziukaz

Gal naujose sedynese airbagu neber :)

Naujokas

Kazkaip nesinori tiket. Prie manes iseme is kitos, kurios priekis mustas buvo, bet bagai vietoj visi.

arytis

Tai gal reikia pririšti airbagus prie kompo. Kažką viena ausimi esu girdėjęs apie tai.

Naujokas

As manau irgi jog reik junkt prie kompo, nes atjungdamas bagus akumo neatjungiau ir klaidu pasigavo.
GAL KAS MINCIU TURIT KUR KAUNE MAN GALETU PATVARKYT SIA BEDA? Isskyrus Autotoja.

Kalapiziukaz

Jei ne paslaptis kiek uz nauja salona $ palikai? Su duru apsifkem dave? Ar sudetinga buvo pajungt sedyniu elektra ir sildomas sedynes, ar ten ateina laidai visi laidai iki fiskiu? Gal turi montavimo foto? :)

oscar666

pabandyk vaziuot i firma "paneliu meistrai"jie neries krantineje dirba,isskirtinai su airbagais ir penelemis....susirasi kontaktus internete,siaip jie pozeminiuose garazuose ten....
lygis

Naujokas

Salona dejaus nuo anglo, skelbimuose yra mano skelbimas. Kainos nuo 700 iki 1000lt. Apsysfkes nuo anglo priekinem durim netinka, bandziau ten jas chimicint bet neina. Sedyniu pajungimai airbag ir sildymo viskas tinka, tik reikejo atsivest laidus sedyniu uzmaitinimui. Kadangi schemu jokiu neturejau tai jungiau nuo galinio 12v lizdo laidu. Turejau issiemes visa pravodke is anglo bet saviske masina praardzius iki pagrindiniu laidu pamaciau jog skiriasi laidai. Priejau isvados, kad pravodkes buvo gaminamos pagal komplektacija. Vienintele beda su neuzsegto dirzo signalo pajungimu. Kol kas nejungiau, nes ir taip as ta gemaroju buvau isoperaves, tai kaip ir nereik man jo.
Seip nebuciau keites tu sedyniu, bet turiu maza vaika, ir nusibodo plaut sedynes :)

Kalapiziukaz

Tai pas tave sedyniu sildymas buvo senam salone. Maniskej nera tai itariu pajungimas jau sudetingesnis butu...

Naujokas

Jo pas mane buvo ir jungikliai prie ruciago ir fyskes po sedynem. Jei pas tave nera tai reik reguliatoriu papildomai, kad galetum sildymo stipruma reguliuoti

Naujokas

Tai va buvau pas pazystama pajungem kompa ir bandem nunulint airbagus, bet nieko neiseina. Kompas rodo klaida, kad nepajungtas sedynes uzimtumo daviklis. Nu tipo pas keleivi yra sedyneje dacikas, kuris reguoja i svori ir avarijos metu zino ar saut baga ar ne. Kadangi pas mane naujosios sedynes nuo anglo, tai tas daviklis kitoje sedyneje. Tai db reik sumastyti kaip visa sita ispresti. Galiu pajungti su laidu nuo anos puses airbag lempa uzges, bet ivykio metu saus abu bagai nors ir vaziuociau vienas. Dar variantas ardyt sedyne ir islupt ta dacika ir perdet i kita sedyne, bet del sito reik dar pabandyt issiardyt senaja sedyne ir paziuret ar imanoma ji sukeisti.

Jusu protingos mintys ir pamastymai visalaika laukiami.