Prietaisų skydelis*

Pradėjo Mariiius, Lapkritis 12, 2008, 17:02:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mariiius

Sveiki, neturiu manualo, ir kažkaip nerandu kaip reguliuojasi prietaisų skydelio apšvietima Avensis D4D 2000 m. gal kas žinot? :( Ačiū.
Mariiio

NNZ

bent pas mane nesireguliouja, o gali but ten tarp veidrodeliu reguliavimo mygtuku ir sviesu kelimo ratuko
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

unholy

ant pacio prietaisu skydelio yra 2 mugtukai nuspaudimui,vienas kairesnis kilometru nuemimui o desiniau esanti laikai ispaudes ir pasirodo skale ant kilometru ekrane ir taip susireguliuoji intensyvuma. beje prie borto kompo kur yra MODE mygtukas tai jeigu ji laikai ispaudes tai apsvietimas issijungia borto ekrano.

NNZ

Citataunholy parašė:
ant pacio prietaisu skydelio yra 2 mugtukai nuspaudimui,vienas kairesnis kilometru nuemimui o desiniau esanti laikai ispaudes ir pasirodo skale ant kilometru ekrane ir taip susireguliuoji intensyvuma. beje prie borto kompo kur yra MODE mygtukas tai jeigu ji laikai ispaudes tai apsvietimas issijungia borto ekrano.

o sitas pas mane ir veikia, net nezinojau

kaktusas

Na rimtai, pasirodo yra mygtukas, o kazkaip anksciau nekilo mintis ir paspaudinet :)

Memelis

Geras. As irgi nezinojau... Reiks pabandyt :)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Smac

Sian uzgeso laikrodzio ekraniukas, pamaciau tik kai sutemo. Gal kas zino nuo ko pradeti? Ar ten lemputes ar diodai, ar kas ten ir kaip tai krapstyti? :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mind

CitataSmac parašė:
Sian uzgeso laikrodzio ekraniukas, pamaciau tik kai sutemo. Gal kas zino nuo ko pradeti? Ar ten lemputes ar diodai, ar kas ten ir kaip tai krapstyti? :D
Skaityk čia
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Henris

Neskubek ardyt, jei tik laikrodukas uzgeso, prasiekink pirma saugiklius. Turi buti ant dezutes dangtelio prasyta, koks saugiklis ka daro, patikrink jei sveiki visi, tik tada imkis ardymo. Man buvo kai dar urejau Mistubishi ismuse saugikli, nuo kurio neveike laikrodukas ir magas. Pasikeiciau ir viskas ok.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Smac

Citatamind parašė:
CitataSmac parašė:
Skaityk čia

Aciu Mind, tikrai ieskojau, bet si tema pirma pasitaike tai ir pamaniau, kad daugiau nieko nera, o pasirodo jau buvai aprases procesa biski anksciau :)

CitataHenris parašė:
Neskubek ardyt, jei tik laikrodukas uzgeso, prasiekink pirma saugiklius. Turi buti ant dezutes dangtelio prasyta, koks saugiklis ka daro, patikrink jei sveiki visi, tik tada imkis ardymo. Man buvo kai dar urejau Mistubishi ismuse saugikli, nuo kurio neveike laikrodukas ir magas. Pasikeiciau ir viskas ok.

Tai kad laikrodis ir temp. veikia/rodo, neveikia butent apsvietimas siu dalyku. Nemanau, kad bus saugiklis del sios vienos lemputes :D
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

unholy

draugo toyota solarai kazkokia viso skydelio apsvietimo rele sudege. tipo sunku rasti tokia, tai kazkokiu budu ta pacia prikele, kadangi reikejo ardyt visa skydeli tai prie to pacio visas apsvietimo lemputes pasikeite i sodresnes spalvas, nepalyginamai grazesnis apsvietimas. tai sakau jei ir man panasiai bus, tai pasikeisiu jei nebus daug zaidimo.

Smac

O man viskas baigesi netiketai gerai :) Jau kita diena vaziuodamas vis galvojau, kada cia reik pasiknisti, atsukti nuimti viska, paziureti kokiu lempikiu ieskoti, o cia "bac" ir uzsidege vel viskas :) taigi laiminga pabaiga, bent jau kuriam laikui matyt :D

power

gal kas zinot kokio galingumo lemputes dedasi i skydelio apsvietima? 5w ar 3w.  viena perdege, noriu pasikeist, bet ant lemputes niekas neparasyta, jeigu isidesiu 5w nesudeginsiu lizdo?

power

NNZ

nu ple ar kartai ne 1,5 dedas??