Prietaisų skydelis*

Pradėjo Mariiius, Lapkritis 12, 2008, 17:02:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

azart

man 3W sudege per savaite, staciau 1.5W-pats tas!
festina lente

oscar666

sweiki,vakar pastebejau vakare,kad skydelio viena puse nesviecia,ten kur variklio temperatura desinej pusej...itariu,kad perdege lempute,bet kodel puikiai sviecia kairioji puse?ar ten gal dvi lemputes stovi?ar ardymas nesudetingas,galima pradet vidury ziemos krapstytis,ar nespesiu susalt i raga?o gal varyt i servisa koki,kad pakeistu,bet ranka nekyla del tokio menkniekio is paziuros,juk nulups kaip uz baisiausia darba...tai gal kas keitetes patys....
lygis

mind

Citataoscar666 parašė:
sweiki,vakar pastebejau vakare,kad skydelio viena puse nesviecia,ten kur variklio temperatura desinej pusej...itariu,kad perdege lempute,bet kodel puikiai sviecia kairioji puse?ar ten gal dvi lemputes stovi?ar ardymas nesudetingas,galima pradet vidury ziemos krapstytis,ar nespesiu susalt i raga?o gal varyt i servisa koki,kad pakeistu,bet ranka nekyla del tokio menkniekio is paziuros,juk nulups kaip uz baisiausia darba...tai gal kas keitetes patys....

Citatamind parašė:
CitataSmac parašė:
Sian uzgeso laikrodzio ekraniukas, pamaciau tik kai sutemo. Gal kas zino nuo ko pradeti? Ar ten lemputes ar diodai, ar kas ten ir kaip tai krapstyti? :D
Skaityk čia
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

oscar666

didelis aciu,MIND. kazka panasaus ir isivaizdavau,tai manau bus be problemu.....
lygis

azart

Realiai 5 min. darbo nuemimui, po to jau ieskai lempuciu. Ir tiek pat surinkimas. O idealiausia tai daryti iskart salia Lemonos ar kitos panasios parduotuves :) Isemei lemputes, islipai, nupirkai, sudejai ir vaziuoji namo. Realiai tau tik kryzminio atsuktuvo kuo trumpesne rankena reikes ir viskas...Na ir paprasto plono lemputes lizdui pasukti arba as pinceta tam reikalui naudojau. Labai ten viskas lengva istikruju.
festina lente

dariukstis

Sveiki.
Pas mane po ilgesniu kelioniu kuro ir variklio temp rodykles nesamones rodo.
Po ilgesnes keliones isjungus varikli, tos rodykles nenuklerta iki pradines padeties, na kuro radykle kazkaip net ir kuro kieki vaziuojant rodo klaidinga ..

Kame cia reikalas, gal zinot?

andriuzz

Citatadariukstis parašė:
Sveiki.
Pas mane po ilgesniu kelioniu kuro ir variklio temp rodykles nesamones rodo.
Po ilgesnes keliones isjungus varikli, tos rodykles nenuklerta iki pradines padeties, na kuro radykle kazkaip net ir kuro kieki vaziuojant rodo klaidinga ..

Kame cia reikalas, gal zinot?

Pas mane beda panasi. Tik rodykles nukrenta iki galo kai isjungiu degima, vel ijungus degima nepakyla tiek kiek turetu buti. Dazniausiai saltu ar dregnu oru. Vasara buna ok. Speju dregmes pilna prietaisu skydeli del ko tos rodykles turbut stringa. Bet susigyvenau su tuo, tingiu ardyt prietaisu skydeli. :p

Silkinas

Taip, tai prietaiso mechaninis strigimas.