Gęsta variklis

Pradėjo strelka, Kovas 31, 2011, 19:06:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

strelka

Šiandien iš ryto gal iš 4 ar 5 karto pavyko užkurti mašiniuką. Stovi garaže, nebūdavo problemų ir per šalčius, o čia atrodo, kad normaliai kuriasi, bet po 0.5 sekundės - užgęsta. Važiuojant jokių problemų. Pavažiavus 10 min, sustojau prie šviesoforo ir specialiai išjungiau variklį. Vėl ta pati bėda, užsikūriau iš kelinto karto. Gal kas turėjot panašių problemų? Gal įtariat kas ne taip?

Renis

Turejau ir as ir dar kazkas sita problema. Kelintu metu auto (siaip idomu)? Softo atnaujinimas 99,9% pades. Atstovybej, tiksliau Tokviloj man praeita rudeny padare tai nemokamai, ten buvo salygos kad iki tam tikros ridos tam tikru metu masinom ir su serviso knyga jei yra (nesvarbu is kur parvaryta) padaro nemokamai. Tik nzn ar cia tuo metu akcija ta buvo ar visada ji taikoma. Na bet kuriuo atveju reikia softo atnaujinimo ir nebebus sitos bedos
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

strelka

2007, rida 137 000. O ką ką konkrečiai čia reikia atnaujinti, gal gali paaiškinti detaliau?

Renis

Atstovybej pasakysi problema, ir kad tikriausiai softo atnaujinimo riek (siaip jie patys turetu pasakyt kad reik atnaujint softa). Cia gan paprasta. Jie pajungia kompa ir iraso naujesne programine iranga masinos kompui. Man apie valanda truko. Tiesiog nuvaryk pas juos pries tai paskambines ir uzsirases.

strelka

Ačiū už patarimą. Viliuosi, kad taip ir bus.

Tuziukas

imobilaizeris man buvo a4 taip..pabandyk su atsarginiu rakteliu..

GALLANT

CitataTuziukas parašė:
imobilaizeris man buvo a4 taip..pabandyk su atsarginiu rakteliu..
Atvaryk ta A4 sutvarkysiu, kad imobilaizeris negrybauti. O toyotai man asmeniskai kain gesdavo variklis buvo isejas auksto slegio magistrales slegio reguliatorius.

strelka

Įdomiausia, kad kaip netikėtai problema atsirado, taip ir savaime dingo. Buitiškai patikrinau - su elektronika problemų nerasta, mechaniškai servise apžiūrėjus - taip pat. Pagailėjau pinigų softo atnaujinimui Tokviloje, o per savaitę reikalai patys susitvarkė savaime.
Mano versija (gal ir kvaila), kodėl užsikūrus variklis gęsdavo - žiemiško dyzelino susimaišymas su vasariniu. Visą laiką degalus pyliausi Nestėje.

GALLANT

Na del zieminio kuro maisymu su vasariniu tai neturejo kilti bedu. Gal koks reguleturius buvo pastriges ir viskas.

Renis

Nu ziurek kad vel atvesus orams tas  pats nebutu. Bet kai dabar viskas tik siltyn tai iki rudens ramiai ;]
beje, pasiteirauk tokviloj ar nemokamai tau neatnaujintu. Blogiau nebutu tikrai ;]