Galinio stabilizatoriaus vid. gumos

Pradėjo Ernestas01, Balandis 17, 2011, 01:04:04 AM

« ankstesnis - sekantis »

Tadonis

Pas mane irgi buvo šita bėda, tik aš galvojau, kad stabilizatoriaus traukutės, tai patampiau jas, pasirodė jog turi laisvumo truputį.Pasikeičiau, klausau, kad beveik tas pats :@ Tada supratau jau kad stabilizatoriaus gumos, bet pats nekeičiau, variau pas pažįstamą, tai kaip ir Egidijui nulūžo vienas varžtas, niekaip neiškrapštė, tai lupo irgi balkį lauk, virino veržlę, bet nusisukdavo zaraza, tai grežė skylę į varžto vidurį ir tik taip iškrapštė. Irgi sutepė skystu variu naujus varžtus ir sėkmingai surinko atgal. Labai kruopščiai padarė. Jei Kaune kam reikės, tai galėsiu rekomenduoti, dirba kruopščiai ir nebrangininkas. Mano el.p. tadonis_k@yahoo.com  Tiek žinių iš mūsų kaimo ;)
Tadonis

tadynis

Praeita savaitgali susitvarkiau, tiksliau servisas sutvarke. Galinio stabilizatoriaus gumos kainavo po 10. Jas bekeiciant, nuluzo varztas, o kad ji issukti, reikejo traversa nuleisti zemyn. Pastaraji nuleidus zemyn, paaiskejo, kad suvedimo traukuciu plaukiojancios ivores/gumos 2 is 4 keistinos. Tai tuo paciu ir jas pasikeiciau. Is viso sumokejau 270:
20 - 2 vnt stab. gumos
80 - 2 vnt stab. gumu pakeitimas
70 - 2 vnt traukiu ivores/gumos
40 - 2 vnt traukiu ivoriu/gumu pakeitimas
60 - traverso nuemimas, nuluzusio varzo issukimas, traverso uzdejimas

Nezinau ar pigu ar brangu. Viskas truko 4 valandas. Ale padare nuolaida nemaza, nes sake traverso nuemimas/uzdejimas be 100 niekas nedaro.
Nemoki - išmokinsime, nenori - priversime !
www.fb.com/itmeistras

PN

Nzn ar i sita tema, bet pas mane susukus vaira ir ji atsukant ganetinai tarska. Kazkas sako kad gali but "granatos" Kaip manot? :)

horn

CitataPN parašė:
Nzn ar i sita tema, bet pas mane susukus vaira ir ji atsukant ganetinai tarska. Kazkas sako kad gali but "granatos" Kaip manot? :)
Atraminiai greičiausiai.

egijus

Jo pritariu. Jaigu stovint tarska ar girgzda tai Greiciausiai atraminiai. Mano ne Toyotai taip buvo.
egijus

katana7

pirkau originalias tokviloje gumas su jomis atvažinėjau 4,5 m. be jokių problemų, o kaina jei neklystu po 42 lt.

PN

Gal galit Vilniuj parekomenduoti autoservisa, kas patikrintu mano beda ir stabdzius tuo paciu? kad butu patikimas ir padarytu profesionaliai. Matot klausiu del to, kad mano toyota beveik negenda ir servisu nemacius :D

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Nulauziau du varztus sendien keisdamas tas gumas:(padaryta ne itin gerai ta vieta,teks pavargt iskrapstant tuos varztus:o

Aurimas

Na jau, pasiimi grazta, pradziai su mazesniu grazteliu pragrezi ta varzta, po to kiek didesniu, pakrapstai ir isbira kas lieka, ir nereikia nieko daugiau  nuimineti, ir sriegis lieka sveikas.

Raiforas

Praeita savaite ir as keiciau nuveziau i normalu servisa, sumokejau 139lt. tuo paciu ispurte ant stendo visa vaziuokle, stabdzius ir amortikus. Ir nesukau kiausiu apie nulauztus varztus.

egariukas1

CitataAurimas parašė:
Na jau, pasiimi grazta, pradziai su mazesniu grazteliu pragrezi ta varzta, po to kiek didesniu, pakrapstai ir isbira kas lieka, ir nereikia nieko daugiau  nuimineti, ir sriegis lieka sveikas.
Cia viskas aisku,kaip isisuks jie,ir nuiminet nereiks nieko,iskyrus galini balki:DTen dreles neuzkisi visko nepaleides,bet liks 139 lt:DI servisus niekada nevarau;)

zibalas

Aurimas tikriausei stomotologas; pradziai su mazesniu grazteliu pragrezi ta varzta, po to kiek didesniu, pakrapstai ir isbira kas lieka, ir nereikia nieko daugiau nuimineti, ir sriegis lieka sveikas.Gali pabandyti su mano masina  ,pas mane lauke irgi operacija varsto luzusio.;)
gold

Raiforas

Citataegariukas1 parašė:
CitataAurimas parašė:
Cia viskas aisku,kaip isisuks jie,ir nuiminet nereiks nieko,iskyrus galini balki:DTen dreles neuzkisi visko nepaleides,bet liks 139 lt:DI servisus niekada nevarau;)
Galima ir pas stomotologa neiti o paciam su drele danti issigrezti :D, manau kad kiekvienas turi dirbti savo darba ;)

Aurimas

Tai gerai, nuimk kas trukdo tiesiai prieiti jei kitos iseities nerandi ir viskas.