Karterio keitimas*

Pradėjo VVV111, Lapkritis 12, 2008, 19:32:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

VVV111

Sveiki.
Noriu paklausti kiek galetu kainuoti naujas karteris? Naujas/naudodas.
Keiciausi tepalus, tai kai pakele mano avensi 1999m. 2.0TD pamaciau, kad jis labai jau sulankstytas, matyt ankstesnis seimininkas kazkur gerai uzleke :( Serviso meisrai pasake, kad ten ant karterio dugno dar buna toks petalo siurbliukas kuris padeda geriau tepalui po varikli judeti. Jie patare kad pasikeist kuo greiciau nes jei tas siurbliukas pazeistas tai gali buti nepakankamas tepimas ir varikliui gali greit buti ragai :(
Ka jus apie tai manote ?

kubilas

Teks perlekti per shrotus ir susirasti dangteli.isleisi tepala(gali pakeisti tuo paciu),nuimsi dangteli.ir uzdejes nauja tarpine(ji neturet super piniga kainuoti)prisuksi shrotini dangteli.tada supili nauja tepala,uzdarai kapota ir gazas-dugnas:).ir vel vaziuoji kol and bendzo;)pinigo gana. yra tokia galimybe,kad gali prispausti karteri prie tepalo siurblio.bet jei raudonos lempikes tavo paneleje nesviecia-kol kas viskas ok.sekmes;)

NNZ

na jei as ieskociau tokiu bedu tai jau buciau seniai masina perinkes, kaip sako kubilas jei tepalo spaudimo lempute nedega reiskia tepimo uztenka nebent ji nuresetinta, ki karterio apacia nebuvo tepaluota reiskia ir nebega niekur tai ir gerai mano taip pat apdauzytas tik net nezinau jau kiek laiko as jau metus cia Lietuvoj vazineju jei mano greit uzsilenks del tepimo pranesiu :D
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

VVV111

Siandien skambinau i mototoja, tai uz karteri, kaip jie vadina dugnine uzsiprase 1162 LT uz siurbliuka ~250 ir darbas ~270 tai net issiziojau kai paske karterio kaina :| o siaip tai tepalo kai keiciau tai puslitriu maziau subego nei priklausytu. Tepalo slegio lempute kolkas nedega, bet manau jei rasiu kokiam srote uz protinga kaina tai pasikeisiu, nepakenks :) Kita savaitgali keis man visus dirzus tai paprasysiu kad meistras apziuretu ta karteri, nes siaip mototojos meistras sake, kad tas siurbliukas yra ~3-4 cm nuo karterio dugno pakeltasa kad nesvarumu visokiu nesukeltu nuo dugno. Na jei pavyks nufotkinsiu karteri. patys pamatysit kaip sulenktas, Kemi meistras sake dar tokio nemaciau, bet gal jis nesenai dirba tai kas ten zino gal buna ir blogiau, o tepalo tai pro niekur neleidzia viskas kaip ir tvarkoj :)

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

VVV111

Rytoj gal pabandysiu fotika po masina pakist ir nufotkint. turetu matytis manau

Memelis

Negerai su tokiu vazinet. Pats sakei, kad tepalo maziau telpa. Jei supili daugiau, tai jis taskosi labiau ir su salnikais (nepykit, nezinau kaip lietuviskai jie vadinasi :|) bedos gali but. Pasikeis, o siurbli manau ir pats vizualiai galesi ivertint.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Aurimas

Sveiki. Norejau paklausti kokiais dazais dazyti karteri, na tiksliau jo ta apatine dali, kuri matosi palindus po masina. Dazai kiek atsilupineja, tai norisi pagrazinti.
Kas gali pasakyt ar uztenka paprastu juodu ar reik ziuret karsciui atspariu ir iki kokios temperaturos atspariu. Ir ar is senuku apsimoka pirk ar geriau auto daliu parduotuvej. Kainos neziuriu, ziuriu kokybes.
Aciu!

fennix

Taigi tas karteris daugiau 100 laipsniu tikrai neuzkaista, taip kad dazyk paprastais ir viskas... tik tai pavirsiu paruosk pries tai ir neimk i galva...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

zally

Karteri srote gaut be sansu- siulys pirkt visa varikli.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Smac

As keiciau sita dugnine :) naudota uz 280 radau Vilniuje, srote. Turejo ir daugiau tokiu varikliu. Tiesa mano d4d, 2000 m.
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)