sunkiai jungiasi begiai po pakeitimo sankabos

Pradėjo kaciokas, Gegužė 08, 2011, 17:35:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaciokas

jo lengvesnis ir sankaba tik vos vos atleidi ir pradeda vaziuoti vakar bandziau orinti bet taspats.

Henris

jei vos atleidi nuo grindu ir vaziuoja, tai ko gero bus panasiai kaip pas daugeli avensininku. Neissimina sankaba pilnai nes griebia nuo grindu, reikia pareguliuot pedalo eiga. Logiskai mastant, tada sankaba turetu griebt per viduriuka ir issimins normaliai, o tada ir begiai kalsis lengviau...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

gogas

japoniškom jei griebia nuo grindų vadinasi eina sankaba į pabaigą                  o vokiškom antraip jei prieš galą griebia tai reiškia irgi kad sankabą eina į pabaigą,pas mane irgi jau eina į pabaigą sankaba nes jau griebią nuo grindų o kai pirkau prieš keturis metus tai buvo per viduriuką o dabar padilo diskelis ir griebią nuo grindų dar nereikia keisti bet jau greitai teks.

kaciokas

nu nezinau sake man kad jai nuo grindu tai nauja sankaba pradils ir bus oki,draugelis audi keite ir tas pats pasikeite sankaba sakes,pakeiciau as tepaliukus greiciu dezeje dabar liktai ir viskas oki junginejesi lengvai begiai,tai as manau cia ir beda buvo :)

Henris

na pas mane nuo grindu ima tai baiginejasi sankaba, net ir praslysta.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

kaciokas

nu as tai nemanyciau kad baiginejesi cia kaip paskaitinejau kad visiem nuo pradziu griebia ta sankaba,gal kas zinote ar prie sankabos paskutinio cilindriuko kur jis eina i sakute ar ten turi buti tokia tustuma sakuteje?labai didele duobe palyginus su cilindriuko priekiu