Geras servisas

Pradėjo Yaris2007, Balandis 21, 2011, 22:36:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

Yaris2007

Noreciau pagirti gera toyotos atstovybes servisa SOVLI Siauliuose.Teko remontuoti toyota yaris2007m.Visiems rekomenduoju si servisa.Likau labai patenkintas ju darbu,kvalifikuotu ir mandagiu aptarnavimu.Kainos taip pat labai padorios.Nemaniau kad Lietuvoje naudotu golfu ir audi kraste sugeba kvalifikuotai aptarnauti kt gamintoju automobilius(ir dar be pazystamu)Sekmes SOVLI kolektyvuj!

GALLANT

Na nezinau, kaip tamstai, bet man tai jie paliko mandagiu smegenu ploveju ispudi...... Kainos tai tikrai kosmines, bent jau kas liecia sankabos ir pagrindinio dirzo keitima. Beje ganetinai neblogai zinau ju vadova Kestuti Dudena, labai aiskus paukstis.....galva tuscia, o pasikelimas nesvietiskas :D

Modka

Nu niekada man nepatiko oficialus atstovai nes pas juos kainos kosmines ir visada prigalvoja darbu kurie nera butini. Pvz visi zinome kad kondicionieriaus guoliuka pakeisti yra labai paprasta ir lengva o tarkim pagal toyota atstovus guoliukai nekeiciami keiciasi visas siurblys. Jus paziurekiti kiek ten direktoriu dirba kiek moka uz zemes nuoma pastatas kiek kainavo jiem gi rekia kad viskas atsipirktu ir dirbti i pliusa reiskia ten tvarkydamas didziaja daly moki uz grozi ir aptarnavima kuris nelemia kaip gerai sutvarko masina.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

saskelas

;) O va kitiems patinka kai biski makaronu pakabina, ir kainos nebe baisios pasidaro :D

Renis

Tikra tiesa ;]
Pasinaudoju Atstovybiu paslaugomis tik nebent jei nemokamai ka nors padaro :D Nors ir sakoma kad nieko uz dyka nebuna bet atnaujino kompo softa nemokamai (neva sitiem modeliam tai priklauso nemokamai) :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Pulkininkas

Gal Jūs visi esate teisūs, plėšia autorizuoti servisai. Bet  pabandykite rasti Vilniuje gerą ir pigų autoservisą.  Tokviloje gal ir nepigu, bet jie nors žino ką daro.  Esi bent garantuotas, kad nieko nesulaužys :)  O patikėti apynaujį automobilį, kokiems nors arogantiškiems kreivarankiams, pavyzdžiui, kad ir iš Tanagros, tikrai būtų nedrąsu.

Modka

CitataPulkininkas parašė:
Gal Jūs visi esate teisūs, plėšia autorizuoti servisai. Bet  pabandykite rasti Vilniuje gerą ir pigų autoservisą.  Tokviloje gal ir nepigu, bet jie nors žino ką daro.  Esi bent garantuotas, kad nieko nesulaužys :)  O patikėti apynaujį automobilį, kokiems nors arogantiškiems kreivarankiams, pavyzdžiui, kad ir iš Tanagros, tikrai būtų nedrąsu.
Kad nieko nesulauzys tai taip gal ir esi garantuotas bet del kokybes tai nepasakyciau kad ypatinga. Kuo maziau ten lankaisi ir kuo maziau nusimanai apie masinas tuo jie geriau atrodo. Man su oficialiais atstovais tai nesiseka. Keite tepala tai perpyle virs normos, kita karta nedasuko tepalo filtro, cia tik apie smulkius rasau galeciau visa ilga istorija parasyti kaip yra apgaudinejami klientai ten ir kaip nesugeba jie nustatyti gedimu. Visi protingesni pvz is tokvilos pabego kas i kitus servisus kas savo atidare. Taip kad tvarkydamas autorizuotame servise sumoki 2 priemejam algas kokiem 3 direktoriam ir t.t.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Animal

Man tai juokingos atstovybiu saskaitos kai paskaitai gynas pinigu lupimas.

Kaip pvz: Detales apziura 50lt + nauja detale 200lt + senos nuemimas 10lt + naujos uzdejimas 10lt ir t.t... :D

AVENSIS D4D CHIP

Citatamodka parašė:
Nu niekada man nepatiko oficialus atstovai nes pas juos kainos kosmines ir visada prigalvoja darbu kurie nera butini. Pvz visi zinome kad kondicionieriaus guoliuka pakeisti yra labai paprasta ir lengva o tarkim pagal toyota atstovus guoliukai nekeiciami keiciasi visas siurblys. Jus paziurekiti kiek ten direktoriu dirba kiek moka uz zemes nuoma pastatas kiek kainavo jiem gi rekia kad viskas atsipirktu ir dirbti i pliusa reiskia ten tvarkydamas didziaja daly moki uz grozi ir aptarnavima kuris nelemia kaip gerai sutvarko masina.
jeigu toyota gamintojas neduoda tokios detales kaip guolis keitimui tai atstovas ir nesiulys keisti,o burimais jie neuzsiima,cia jau garažiniu stichija,po kuriu kreivu ranku remonto vistiek tenka pas atstovus varyti,žmotas moka 2 kartus;)beje visi verkia branguta ko tada ten važiuoja?:)beje nuvaziuokit i i merso ar bmw atstovybe suzinosit kas yra brangu:D

kaktusas

Sakyčiau gerų servisų nėra, vieną kitą kartą gerai sutvarkys, bet vistiek ateis lakas ir supjaus grybą. :)
O kai kada ir atstovybės gerai...

Yaris2007

Na man jau teko daug reikalu tureti su pazistamais meistrais,ir garaziniais.Nepaslaptis kad visi Lietuvoje taupome.Taupo ir cia vakaru valstybese,tik savaip.Aisku daug kas nuo geru meistru tose atstovybese priklauso.Tik tikrai apynauji auto nesinori remontuot pardavimuj,kai juo paciam reikia vazineti.O garaziniai man taip pat yra tokiu kurijozu pridare,kad prisimint nesinori.Automobili po kapitalinio remonto teko parduot.Tik vienas palinkejimas kad bent jau vieni kitu tautieciai neapgaudinetu,jei ko nesupranta tegul pasko kad zmogus zinotu ka daryti.

upas

Man irgi patinka aptarnavimas Sovli,jei specifinis gedimas pirma ten nuvažiuoju,pakabos,stabdžių ir kėbulo tik ten neremontuoju.
Vienas iš priėmėju Dainius,tai visus konfliktus išsprendžia,o jei direktorius pakalba su klientu tai kažin ar tas klientas grįš.

fennix

O man patinka apsitarnaut pačiam. Geriausias variantas- patikėti mašiną savo rankoms. Tada ir priekaištaut nebus kam, ir suprasi kas iš kur ir kaip darosi. O tereikia tik vieną kartą ryžtis daryt kažką pačiam.... o toliau- vis lengviau ir lengviau...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

umunas

Citatafennix parašė:
O man patinka apsitarnaut pačiam. Geriausias variantas- patikėti mašiną savo rankoms. Tada ir priekaištaut nebus kam, ir suprasi kas iš kur ir kaip darosi. O tereikia tik vieną kartą ryžtis daryt kažką pačiam.... o toliau- vis lengviau ir lengviau...
tačiau yra trys pagrindinės bėdos pagal sudėtingumą:
a. turėti visus įrankius (lengviausiai sutvarkoma)
b. reikia turėti kur tai daryti
c. rankos turi būti ne iš išangės išaugę (arba išaugę arba ne. nieko nepakeisi)

GALLANT

Citatafennix parašė:
As tik uz tai, o irankiu galima nusipirkti uz kokius 300-400lt, tai palyginus su tokvilos remonto kainom atsipirks per viena remonta, o tarnaus ilgai. Garazas irgi manau ne beda, nezinau kaip kituose miestuose, bet musu kaime murinis uz 10 000lt iseina geras, aisq galima ir pigiau rasti.