traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Visiškai teisingai, ten aš ir pripurškiau. Tikslumui padėjo tas šiaudelis.

mmmodis

puse medu vazinejau su girgzdesiu, papurskiau i pedalo cilindriuka su purskiamu silikonu is senuku uz 3eur  ir jau ~2menesius vazineju be girgzdesio.

augisz

Ko tik as nebandziau purksti.. ir vamzdeli i vidu sugrudes giliau buvau, bet kaip girgzdejo taip ir girgzda. Jau priprast baigiu  (!?)

Mants

bandziau ir vienokiu skysciu, ir kitokiu - nulis reakcijos
Pripratau jau
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

ginciavas

Yra atskira tema apie manualus, pasinaudok paieška.

MindaugasB

Citata iš: ixoster Įrašytas Rugpjūtis 15, 2016, 21:09:05 PM
Sveiki, norejau pasiklausti is kur tokius Avensis remonto manualus gauti galyma?

Dalis yra pasiekiami uz pinigus per internetini prisijungima. Berods valandai galima minimaliai susimoketi uz priejima.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Tadonis

Pasidalinsiu ir aš šita tema. Pas mane irgi cypsėjimas - traškėjimas buvo. Pradžiai tą vietą supurškiau su Wd 40, nutilo, po keleto dienų vėl atsinaujino, tada supurškiau su purškiamu durų vyrių tepalu. Tas pats. Finale į švirkštą tiršto tepalo ir vėl į tą vietą. Paspaudus sankabos pedalą ! Ramybė jau daugiau nei 7 mėn. Sėkmės visiems ☺
Tadonis

Arnosio92

Ar sankabos ivoriu pakeitimas avensiui benzui 'nuima' ta tarskejima ? ir kiek ilgam ? erzina be proto, tie wd trumpalaikis efektas..

runces

O man nepadejo visi čia išvardinti variantai. Kol... supratau, kad pas mane ta, pačiame viršuje, kietoji spyruokle brūžinasi kažkur i korpusą. Kad prikišt ranką prie jos papurkšt... tai ranka turėtų būti be kaulų...  Bet užtat nutilo iškart :-) Ir nustojo striginėjimas, nereikia pedalo iš apačios "tikrinti"  :-]

bimas

as buvau rases,kad normaliai padaryti reikia nusiimti visa pedala su korpusu.Ten kur storoji spyruokle statosi i pedala yra ivore,kai jinai sudila,tada spyruokle tarkuoja pedala,ko pasekoje atsiranda garsas.Tai va nuemus galima sutvarkyti ta skyle nes jinai buna skypai isdilusi,dedame nauja ivore,viska sutepam , surenkam ir pamirstam.Visi tie tepimai purskimai laikinas dalykas.Sita darba uztrukau 40min.

slashas

Citata iš: bimas Įrašytas Kovas 26, 2017, 20:12:18 PM
as buvau rases,kad normaliai padaryti reikia nusiimti visa pedala su korpusu.Ten kur storoji spyruokle statosi i pedala yra ivore,kai jinai sudila,tada spyruokle tarkuoja pedala,ko pasekoje atsiranda garsas.Tai va nuemus galima sutvarkyti ta skyle nes jinai buna skypai isdilusi,dedame nauja ivore,viska sutepam , surenkam ir pamirstam.Visi tie tepimai purskimai laikinas dalykas.Sita darba uztrukau 40min.
Jei dar būtum nuotraukas padaręs tai išvis būtų super...

Vova

Sveiki, pakeičiau Audi į Toyota RAV4 2.2 variklis, 2007 metų, kažko naujo norėjau ir dabar važinėju ir spaudžiant sankabos pėdalą girdisi keistas garsas, kažkas panašaus į šitą, gal kas esat susidūrę su tuo, nes pati sankaba puikiai veikia, čia, kaip kokia plasmasė liestūsi ar kažkas panašaus, kas gal būt buvot su tokia problema susidūrę?

Va toks pats garsas, kaip šitas:   https://www.youtube.com/watch?v=5yg5bCXHm68

robertas1993

Citata iš: Vova Įrašytas Balandis 19, 2017, 16:50:00 PM
Sveiki, pakeičiau Audi į Toyota RAV4 2.2 variklis, 2007 metų, kažko naujo norėjau ir dabar važinėju ir spaudžiant sankabos pėdalą girdisi keistas garsas, kažkas panašaus į šitą, gal kas esat susidūrę su tuo, nes pati sankaba puikiai veikia, čia, kaip kokia plasmasė liestūsi ar kažkas panašaus, kas gal būt buvot su tokia problema susidūrę?

Va toks pats garsas, kaip šitas:   https://www.youtube.com/watch?v=5yg5bCXHm68

cia visom toyotom budingas sankabos pedalo girgzdesis :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Vova

Robertai, tai nieko neina padaryti? Nes labai toks jau įkyrus garsas iš pradžių galvojau kažkas rimto, užmečiau akį, tai jai gerai matėsi ir girdėjosi, tai toks plasmasinis, kaip cilindrukas yra, neina nieko padaryti, kad nesigirdėtų tokio garso??
Nes labai ilgą laiką tenka mašinoje būti, tai tikrai jau atsibosta...