traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

zuviss

Na nezinau,bet pas mane irgi kieta sankaba,palygint su kitom masinom,nors begus tik 78k.O zmonos corroloi net nesijaucia.
Paklausiau centre,tai sako pas tave gera,nauja sankaba.Gal cia
tik pas avensius tokios?Lyginant su kitom,tai kietoka kaip reikalas

aviko

Citatakas keite sankabos komplektus, galetu pasidalint ispudziais kokia sankaba buvo pries tai ir po keitimo??
Po sankabos keitimo zymiai suminksteja, bet vis vien nesulygint su kitais auto, kaip Mazda 3 ar VW Caddy:@
Teorija - kai žinai, kaip viskas turi veikti,bet vis tiek neveikia.
Praktika - kai viskas veikia, bet nežinai kodėl.

rukas

Pasirodo pas mane pakeista sankaba, todėl nepasirodė, kad kieta :)

Henris

kaip suzinojai, kad pakeista? Kazkur atzymeta buvo?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

rukas

Masina 2k km praejus is sankabos jokiu papildomu garsu, sankaba minksta, lengvai net su ranka maigosi ir dar ten kazkokie pozymiai, kad jau pakeista.
Popieriuose niekur nėra ir jokios atžymos neradau.

Biskit

tai ar kasnors tvarkesi ta traskanti sankabos pedala? ar cia jau ruosti 300 lt kad dingtu trakstelejimas atleidziant sankabos pedala?

yra kokiu alternatyvu? kokio solidolo riebaus ar pan ?
Fly with Toyota smile :)

dtinas

purskiamas tepalas ar wd 40 ant judanciu tepalo daliu ir problema turetu isnykt ;)

niuniauskas

Citatacu parašė:
sunki, sunki avensio sankaba :(:)
SAAB'o matyt neteko sankabeles spaudineti, pries avensi vazinejau su saab'u, tai ko gero, kad dar sunkesne ta sankaba pas ji...
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Kestutis777

Mano buvusiam avensiui tepamas purskalas padejo :) 1 karta purkstelejau ir nebegirdejau to traskesio :)

D4D

As bandziau purkst kazkuo pan i WD40 bet nepadejo, uzkniso tas traskesys.Pasidalinkit mintim ka ir kaip ten reiktu padaryt?

Tuziukas

CitataD4D parašė:
As bandziau purkst kazkuo pan i WD40 bet nepadejo, uzkniso tas traskesys.Pasidalinkit mintim ka ir kaip ten reiktu padaryt?
mane ir uzkniso,tavo vietoje tokviloje pirkciau visus plasmasiukus pedalui,apie koki 150kainuos ir ieskociau kad kas pakeistu.as mokejau 180pedala eme laukan.pakeite 1plasmasiuka.db wel girgzda,antra kart moket nebesinori..:(

Kestutis777

CitataTuziukas parašė:
CitataD4D parašė:
mane ir uzkniso,tavo vietoje tokviloje pirkciau visus plasmasiukus pedalui,apie koki 150kainuos ir ieskociau kad kas pakeistu.as mokejau 180pedala eme laukan.pakeite 1plasmasiuka.db wel girgzda,antra kart moket nebesinori..:(

Vadinasi ne ten pakeite ;) Nes tas girgzdesys atsiranda kai masina buna numynus min 150 000km, nebent tu tiek pralekei po to plasmasiuku keitimo...

D4D

Tai zodziu reikia pakeist visa komplekta tu plasmasiuku ir problema turetu dingt?Kaip jie vadinasi oficialiai?Nors jei ne man vienam sita beda tai turbut toyotos centre zinos ko ieskau.:)

Kestutis777

CitataD4D parašė:
Tai zodziu reikia pakeist visa komplekta tu plasmasiuku ir problema turetu dingt?Kaip jie vadinasi oficialiai?Nors jei ne man vienam sita beda tai turbut toyotos centre zinos ko ieskau.:)

Aha :) Zinos :) Tik istark raktinius zodzius: Avensis, traska pedalas ir jie iskart pasakys kas ir kiek :) Jie zino ta beda, ne tau vienam ji ;)

Henris

mane irgi baigia nuzudyt tie garsai. O ju visokiu ir girgzdesys ir traskesys.... Anksciau papurksdavau padedavo laikinai, daba jau purksk nepurskes...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019