traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Citata iš: kalava Įrašytas Gruodis 31, 2013, 13:48:23 PM
Ka zinau, ivores man buvo pakeistos( tik nezinau ar visos - ne pats keiciau), taciau traskejimas atsinaujino po keliu menesiu. Tad teko uzsiimt auksciau aprasytu shtoko supurskimu.
Girgdejimas dingsta mazdaug metams.
Vat ir dabar ka tik grizau po sutepimo proceduros, nes kelios dienos kaip vel girgzdejo. Pries tai buvau sutepes praeita gruodi.

Tai, ir nezinau - ivores kaip ir pakeistos, bet girgzdejimas atsinaujina. Gal po metu, kai vel prades girgzdet, nuvarysiu i servisa kapitaliam mechanizmo perrinkimui, kad issiaiskint, kame reples...
Gali but, kad keisdami ivores nepaziurejo, kad ju lizdai jau elipsiniai, tai tokiu atveju is keitimo naudos nera. Geriausia yra issiardyti ir ziureti paciam, bet jei nera salygu, tai tada labai blogai....

GALLANT

Citata iš: vitiok Įrašytas Gruodis 31, 2013, 16:51:40 PM
Problemos sprendžiu pagal jų atėjimą o ne atvirkščiai :)

Tai girzdejimas nera problema  :think:
Sakai jei pradejo barsketi grandine, tai palauki kol nutruks ir tik tada sprendi ka toliau daryt........

vitiok

Citata iš: GALLANT Įrašytas Gruodis 31, 2013, 17:23:49 PM
Tai girzdejimas nera problema  :think:
Sakai jei pradejo barsketi grandine, tai palauki kol nutruks ir tik tada sprendi ka toliau daryt........
Pan,bet ne lendu giliau jeigu galima išspręsti paprasčiau nors ir laikinai,nėra laiko laižyti ta masina,kol tarnauja bandau be stambesniu sąnaudų apsieiti,jei pradės biret keisiu į kita,ilgiau 2 metu nelaikau mašinos todėl ir nekisu basliu

GALLANT

Teisingai, masina turi tarnauti zmogui, bet islindus bedai ir ja sutvarkius normaliai iskarto sutaupai laiko ir pinigu  ;)

vitiok

Citata iš: GALLANT Įrašytas Gruodis 31, 2013, 17:36:47 PM
Teisingai, masina turi tarnauti zmogui, bet islindus bedai ir ja sutvarkius normaliai iskarto sutaupai laiko ir pinigu  ;)
Sutinku,bet kartais tam nėra laiko o uzpurkst kokio salidolo gali greit :)

GALLANT

Jop, gerai tam sykui, o poto kai pareis isminamas guolis, tai atakuosi mechanikus nes siandie sugedo, o ryt jau verkiant reik vaziuot  :D ir visi bus blogi, nes neturi laiko  ;)
Daug tokiu esu sutikes, kur taupo iki paskutinio, o poto alermas... ir ziuri nesuprasdami kodel niekas nenori jiem sekmadieni taisyti masinos  :-]
Ziurek nepapulk i ta sarasa, nes atmink, masina visada genda paciu netinkamiausiu momentu.

vitiok

Citata iš: GALLANT Įrašytas Gruodis 31, 2013, 17:42:00 PM
Jop, gerai tam sykui, o poto kai pareis isminamas guolis, tai atakuosi mechanikus nes siandie sugedo, o ryt jau verkiant reik vaziuot  :D ir visi bus blogi, nes neturi laiko  ;)
Daug tokiu esu sutikes, kur taupo iki paskutinio, o poto alermas... ir ziuri nesuprasdami kodel niekas nenori jiem sekmadieni taisyti masinos  :-]
Ziurek nepapulk i ta sarasa, nes atmink, masina visada genda paciu netinkamiausiu momentu.
zinau kad genda paciu netinkamiausiu momentu,bet dar kart pasakysiu kad nesu masinos vergas ir tiek :)  neremontuoju kol mirtinai to nereikia

Vladas55

GALLANT teisingai pataria,viska reikia taisyt savo laiku,kai tik sugenda nes po to zymiai brangiau kainuos.As su irengimais dirbu 36metus,daznai susiduriu su tokiais klientais kurie gaili pinigu,jeigu nepataisai laiku pradeda gest ir kitos detales kurios tarpusavyje suristos ir tada jau nepades vienos detales keitimas,nors ir pakeisi viena detale ji visai trumpai tarnaus nes kitos jau bus isklerusios(liaudiskai pasakius) Ir pvz.vienas blokas blogai funkcionuoja kenkia ir kitiems na ir prasideda pinigu investavimas. :think:

vitiok

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Gruodis 31, 2013, 18:24:55 PM
GALLANT teisingai pataria,viska reikia taisyt savo laiku,kai tik sugenda nes po to zymiai brangiau kainuos.As su irengimais dirbu 36metus,daznai susiduriu su tokiais klientais kurie gaili pinigu,jeigu nepataisai laiku pradeda gest ir kitos detales kurios tarpusavyje suristos ir tada jau nepades vienos detales keitimas,nors ir pakeisi viena detale ji visai trumpai tarnaus nes kitos jau bus isklerusios(liaudiskai pasakius) Ir pvz.vienas blokas blogai funkcionuoja kenkia ir kitiems na ir prasideda pinigu investavimas. :think:
na taip taip,cia jau lirika kas kada ir kaip remontuoja ar taupo ar gaili ar pan,kiek zmoniu tiek ir nuomoniu
sutinku su jumis bet laikaus savo nuomones

Angelinio

mano nuomone masina turi tarnauti zmogui o ne zmugus jai. Jei matai kad jau prisikaupe per daug problemu parduodi ja ir viskas, nusiperki nauja, tai tiek...

vitiok

Citata iš: Angelinio Įrašytas Sausis 01, 2014, 14:39:15 PM
mano nuomone masina turi tarnauti zmogui o ne zmugus jai. Jei matai kad jau prisikaupe per daug problemu parduodi ja ir viskas, nusiperki nauja, tai tiek...
butent taip ir as manau :)  droziu negailedamas,toyota tikrai atperka savo kredo kad yra beveik nemirtingos :)  per 1.5 metu tik stabdziu kaladeles pakeiciau nes tuo paciu metu generatoriu tvarke,siaip iki vasaros da temptu i senos jei ne gena.minimalios islaidos per tiek manau.
Su Naujais visus!!!

Andriusa321

Pas mane vel praejo trasket tas pedalas, jauciu reiks pasinaudoti kai kuriu klubieciu patarimu ir tekintis metaline ivore nes daba jauciu kokia neoriginalia idejo tai metus gerus gal ir istempiau ziuriu vel po truputi trakstelna, bet pagal patirti tai tik pradzia :P, gal kas tekinat Kaune?

GALLANT

Ne metalines reikia, o kapralonines, beto paziurek, kad skyle butu apvali, o ne elipsine, bent jau pas mane ta skype, kur jungiasi cilindriuko stokas, tai buvo konkreti elipse.

Vladas55

Jeigu kapralenine eina reikia det kapralonine nes trinsis metalas i metala,susideves stokas po to jokia ivore netiks reikes viska keist,cia mano nuomone.

GALLANT

Originaliai eina paprasta plastmase, cia man pazystamas liepe tokias det, tai nesigincyjau.