traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: kalava Įrašytas Kovas 01, 2014, 13:38:35 PM
man uztenka karta i metus.
tepalo, ne WD.
ivores keistos, traska vis tiek, kol nepakeiti.
koki tepala naudoji nes wd man nepadeda?

Myjack

Citata iš: vitiok Įrašytas Kovas 01, 2014, 17:31:13 PM
koki tepala naudoji nes wd man nepadeda?
Katik pats baigiau ta procedura... Naudok bet koki purskiama tepala. As naudojau paprasta purskiama, kuris po keliu sekundziu tampa tirstas.
Tik man su tuo balioneliu sunku buvo prieiti. Norejosi pati purskalo galiuka ikisti i cilindriuka, bet niekaip nepriejau - teko purksti per atstuma...

Hausas

Aš pasidariau iš "kembriko" prailginimą purškikliui ir pripurškiau visur, kur tik norėjau :) Tepalą naudojau Wurth firmos. Jau metai laiko tylu. Bet mano Avensio pedalas cypsėjo, o ne traškėjo.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Meilius

Mano tai toks ispudis, kad lyg spyruokle parudijus vaiksciotu, bet labai minimaliai. Reiks pabandyt ir man sutept ryt.

Donis7

Tas garsas iš tikro labiau į cypsėjimą panašesnis. Dabar net keista, kai tylu sankabą minkant. Supurškus tikrai padės, tik kai kuriems ilgiau, kai kuriems trumpiau. :)

Vladas55

As daug kur naudoju silikonini tepala,itraukiu i medicinini svirksta,padarau slangeli kokio man reikia ilgio uzmaunu ant svirksto ir panaudoju,o varikliukams sutept naudoju svirksto adata kur reikia tiksliau pataikyt.

Audioslaved

Sveiki. Manau prie šios temos tiktų ir mano problema. Turiu ir aš garsų iš sankabos, vienas iš darbinio cilindriuko (kaip durų girgždėjimas), bet labiau erzinantis yra tas, apie kurį čia kalbame - traškėjimas pagrindiniame cilindriuke, girdimas salone. Praskaičiau viską, nutariau imtis sutepimo. Bėda tik, kad nusiėmiau apsaugą, pradėjau maigyti, gal ką sujudinau netyčia, bet to traškėjimo iš salono nebėr. Nusprendžiau nieko neliest, pažiūrėt koks čia toliau bus veiksmas. Pusdienį kokį pravažinėjau be jokių garsų, pedalas spaudėsi žymiai lengviau, grynas malonumas. Jis baigėsi po to pusdienio, traškėjimas vėl pasigirdo. Tai vat klausimas man įdomesnis kilo, kaip čia gali būt, kad kartais traška, kartais ne. Vėl lindau po pedalais, įdėmiau apčiupinėjau viską ir pajaučiau, kad viena sujungimo vieta nėra stabili. Kalbu apie pedalo korpuso ir strypo (einančio į pagrindinį cilindriuką) susijungimo vietą (nuotraukoje - žaliai pažymėta). Į šonus maskatuojasi per kokį 5mm diametrą. Ar pas jumis irgi taip yra? Gal ten stabiliai užveržta viskas turi būt.. Galvoju, gal dėl to pasislinkimo, kartais įeina strypas neteisingu kampu ir traška. Sutepimą matyt vis tiek padarysiu, tik norėjau pasitikslint ar normalus tas susijungimo laisvumas. Ačiū.

Myjack

Citata iš: Audioslaved Įrašytas Kovas 06, 2014, 15:00:08 PM
Sveiki. Manau prie šios temos tiktų ir mano problema. Turiu ir aš garsų iš sankabos, vienas iš darbinio cilindriuko (kaip durų girgždėjimas), bet labiau erzinantis yra tas, apie kurį čia kalbame - traškėjimas pagrindiniame cilindriuke, girdimas salone. Praskaičiau viską, nutariau imtis sutepimo. Bėda tik, kad nusiėmiau apsaugą, pradėjau maigyti, gal ką sujudinau netyčia, bet to traškėjimo iš salono nebėr. Nusprendžiau nieko neliest, pažiūrėt koks čia toliau bus veiksmas. Pusdienį kokį pravažinėjau be jokių garsų, pedalas spaudėsi žymiai lengviau, grynas malonumas. Jis baigėsi po to pusdienio, traškėjimas vėl pasigirdo. Tai vat klausimas man įdomesnis kilo, kaip čia gali būt, kad kartais traška, kartais ne. Vėl lindau po pedalais, įdėmiau apčiupinėjau viską ir pajaučiau, kad viena sujungimo vieta nėra stabili. Kalbu apie pedalo korpuso ir strypo (einančio į pagrindinį cilindriuką) susijungimo vietą (nuotraukoje - žaliai pažymėta). Į šonus maskatuojasi per kokį 5mm diametrą. Ar pas jumis irgi taip yra? Gal ten stabiliai užveržta viskas turi būt.. Galvoju, gal dėl to pasislinkimo, kartais įeina strypas neteisingu kampu ir traška. Sutepimą matyt vis tiek padarysiu, tik norėjau pasitikslint ar normalus tas susijungimo laisvumas. Ačiū.
Taip. ta pati si savaitgali tepdamas pastebejau. Lygiai taip pat "Master cylinder push rod" sujungimo vietoje ties pedalu kiek laisvokas... Tik nezinau ar tai normalu

Donis7

Pas mane irgi toje "žalioje" vietoje yra laisvumas. Matyt taip turi būti. Po sutepimo jau antra savaitė tylu.  :)

vitiok

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 06, 2014, 15:44:03 PM
Pas mane irgi toje "žalioje" vietoje yra laisvumas. Matyt taip turi būti. Po sutepimo jau antra savaitė tylu.  :)
uzvakar purskiau jau 3 karta ir wd ir silikona,krc buterbroda toki :) kolkas traskesio nera :)  bet itariu kad neilgai

Donis7

Tuoj lenktyniausim, pas ką trumpiau tyla buvo. :) O neapsikentę įvores draugiškai keisim.

vitiok

Citata iš: Donis7 Įrašytas Kovas 06, 2014, 17:15:14 PM
Tuoj lenktyniausim, pas ką trumpiau tyla buvo. :) O neapsikentę įvores draugiškai keisim.
taip jau ner kada ir kur tai ka as zinau o dar ir tingesis apima kaskart :D

Donis7

Ir jei dar šaldytuve alaus bonka.....  :)

MnDs

Citata iš: vitiok Įrašytas Kovas 06, 2014, 17:10:48 PM
uzvakar purskiau jau 3 karta ir wd ir silikona,krc buterbroda toki :) kolkas traskesio nera :)  bet itariu kad neilgai
nenaudok WD ir tepalo kartu, nes wd naikina tepalo savybes, cia tiesiog du priesingi skysciai. nebent pirmu gali pasipurksti wd ir viska svariai isvalyti, o poto panaudoti tepala :)
p.s. as purskiu ant to strypo kuris sulenda ten kazkur, ar geriau ta zalia taska tepti? nes net nezinau ir kur tas traskejimas

vitiok

Citata iš: MnDs Įrašytas Kovas 06, 2014, 18:23:55 PM
nenaudok WD ir tepalo kartu, nes wd naikina tepalo savybes, cia tiesiog du priesingi skysciai. nebent pirmu gali pasipurksti wd ir viska svariai isvalyti, o poto panaudoti tepala :)
nepamenu bet pirmais purskiau wd po to silikona tada vel wd ir silikona,krc atgal kelio ner ,visks ein link pabaigos :)