traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: arturasz Įrašytas Kovas 16, 2014, 15:40:14 PM
Gal laikas keltis i facebooka ir tiesiogiai susirasinet? kazkaip pasyviai cia toyota klubas. audi facebooke verda pastoviai. gal jau laikas

Kopijuoju is Feisbuko, Lietuvos Toyota Klubas puslapio.

Arturas Žaltauskas
Kodel cia jusu tiek mazai?
Kovo 16 d., 16:43

Žmogus bendrauti nori :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Toshis

Ne facebook nenaudoju ir nesiruosiu  :D

Bemsas

As irgi Facebook nenaudoju, ir artimiausiu metu nesiruosiu :)

Ralfas

dtinas

kaip ir traskantis sankabos pedalas kai nemoki susitvarkyt

Ralfas

prie ko cia mokejimas susitvarkyt ir aplamai tokia nesamoninga beda kaip traskantis sankabos pedalas prie 60000km ridos?? Pagal tave cia normalu yra ar kaip?

Bemsas

Ralfai, reikia tiesiog sutepti ir viskas. Tos ivores tukrai ne luzta prie 60.000km ridos

Ralfas

vova man tepe jau du kartus su skirtingais skyciais, po dvieju dienu vel pradeda trasket. Kai ant Avensio traskejo, sutepe ir dingo visam tam laikui kiek as ji turejau...

Tiutis

Pas mane 2007m avensis 145k rida  traska nepakenciamai tepiau geru sutirstejanciu tepau WURTH  nepadejo nie kiek... Su draugo vaziavau ten rida apie 110k taip paciai erzinanciai traska... p.s ispraziu po pirkimo supurskiau padejo gal ttrims sav dbr pursk nepurskes... Cia tik pas toyotas tokia chernia rodos  :) O pasidomejau apie ju keitima pas palindes issinagrinejau kur kas praejo noras keist tas ivores...

Ralfas

ka as ir noriu pasakyt, kad cia tokia beda, kur daugiau joks civilizuotas automobiliu gamintojas tokiu neturi :)

Tiutis

Man rodos paskutine mano toyota tai tas tai anas arba uzsiroviau kai viskas i pabaiga eina... :) Vairo kolonke restauruot 700lt, smagrati restauruot 650+darbas, ir dar vienas dalykas kurio taip ir neiisprendziau su tuo trukciojimu ir netraukimu  :) Nu tai jei turboj problema tai dar +1000Lt  :)

Toshis

Citata iš: Tiutis Įrašytas Balandis 03, 2014, 14:49:15 PM
Pas mane 2007m avensis 145k rida  traska nepakenciamai tepiau geru sutirstejanciu tepau WURTH  nepadejo nie kiek... Su draugo vaziavau ten rida apie 110k taip paciai erzinanciai traska... p.s ispraziu po pirkimo supurskiau padejo gal ttrims sav dbr pursk nepurskes... Cia tik pas toyotas tokia chernia rodos  :) O pasidomejau apie ju keitima pas palindes issinagrinejau kur kas praejo noras keist tas ivores...
Galvoji tikra rida pasiemei? Netikiu nors uzmusk. 2007 m su 145k? Kur pirkai is kur parvaryta?

MindaugasB

Citata iš: Tiutis Įrašytas Balandis 03, 2014, 14:53:14 PM
Man rodos paskutine mano toyota tai tas tai anas arba uzsiroviau kai viskas i pabaiga eina... :) Vairo kolonke restauruot 700lt, smagrati restauruot 650+darbas, ir dar vienas dalykas kurio taip ir neiisprendziau su tuo trukciojimu ir netraukimu  :) Nu tai jei turboj problema tai dar +1000Lt  :)

Nujotas perki ar kaip? :) jeigu tiek daug keisti viska reikia
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Ralfas

kai tiek daug remontuoji tai cia faktas, kad auto bus tikrai begus, cia tas pats kai as nusipirkau vieno durniaus paklauses, kad ridos nereikia bijot, avensi su 300k km, tai vat turejau visas tas tavo bedas, ir smagratis ir kolonele ir purkstukai ir pan, tai nieko pernelyg neinvestaves as ja ir pardaviau... Pagalvojau, kad ta ka ikisiu atkelt lavona as geriau dadesiu prie tos sumos, ka uz ja galejau gauti ir pasiimsiu kita auto, taip ir padariau :)

dtinas

pirkau savo corolla verso is Vokietijos salono. rida buvo 90 000 km. Jau buvo su traskanciu pedalu. Gryzes i Lietuva sutepiau ir dingo is kart traskejimas. Dabar jau rida 165 000 km. Per ta laika reikejo viena kart pakartoti sutepima ir tylu ir jokiu garsu nera.
Pedalas vaiksto idealiai ir jokios bedos nera ir tikrai manau, kad nebus.
Aplamai, atvazinejau jau tris metus su savo d-cat, kuri visi taip peikia. Ir VIENINTELIS remontas buvo pries metus DPF pasalinimas.
Jei Toyota nenujota tai vaziuoja ji ir tarnauja puikiai, nesvarbu ar tai netgi tas baisusis D-cat (y)  Bet kai i turgu "parvaro" "ledines" tada ir pradeda peikti zmones jas.