traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

Donatas27

tai vadinas atejo laikas kelis tukstancius paaukot??

kalava

Citata iš: Donatas27 Įrašytas Balandis 27, 2014, 16:18:19 PM<br>tai vadinas atejo laikas kelis tukstancius paaukot??<br>
<br><br>jeigu tik sankabos komplekta, tai kainuotu maziau:<br>* 300-400 lt greiciu dezes nuemimas-uzdejimas<br>* iki 800 lt sankabos komplektas (diskas, isminamas guolis, diskatorius) priklausomai nuo gamintojo
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Saulius SSS

Smagratis yra brangus,to reikia bojoti. Tau jis kaip supratau,dar normalus.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

MnDs

praejo menuo po aseles apvertimo, vel pradejo cypaut pedalas :) reiks vel meginti apversti :D

lawras

Vyrai, kaip ten prieiti sutepti, kad netrasketu, - nusiardyti plastmases po vairu ar lysti po masina?
dėkui noobui už atsakyma

Donis7

O tu šios temos 11 puslapį atsiversk ir paskaityk: ten "arvisza" 5 punktais viską smulkiai aprašė. Arba 13 puslapyje Sonixas kitą būdą aprašė. Ar bent šią temą skaitei?  :think:

melrunas

Citata iš: lawras Įrašytas Gegužė 15, 2014, 16:35:23 PM
Vyrai, kaip ten prieiti sutepti, kad netrasketu, - nusiardyti plastmases po vairu ar lysti po masina?
dėkui noobui už atsakyma

Aš saviškiui Avensiui tepiau su wd, yra toks šiaudelis, įrėmiau jį į cilindriuko pusę ties ašele, purkštelėjau trumpai, nutilo, po pusmečio vėl pradėjo girgždėt, antras kartas jau metai laiko tyla. Bet prieiti net su juo nėra patogu, poza "gulėjimas nugara ant slenksčio :-/ " . jokių plastmasių ardyti tada nereikia. :P

vitiok

Citata iš: melrunas Įrašytas Gegužė 15, 2014, 19:44:12 PM

Aš saviškiui Avensiui tepiau su wd, yra toks šiaudelis, įrėmiau jį į cilindriuko pusę ties ašele, purkštelėjau trumpai, nutilo, po pusmečio vėl pradėjo girgždėt, antras kartas jau metai laiko tyla. Bet prieiti net su juo nėra patogu, poza "gulėjimas nugara ant slenksčio :-/ " . jokių plastmasių ardyti tada nereikia. :P
wd man nelaike ilgiau savaites,tada papurskiau su tepalu kur lynam ir grandinem skirtas tept,pora men pan jokiu garsu dabar

GALLANT

O ar nepaprasciau realiai pasalinti girgzdejimo priesasti, nei tepti visokiais tepalais kas kiek laiko  ;)

vitiok

Citata iš: GALLANT Įrašytas Gegužė 15, 2014, 21:29:34 PM
O ar nepaprasciau realiai pasalinti girgzdejimo priesasti, nei tepti visokiais tepalais kas kiek laiko  ;)
biski gemarojus ten ne?

arytis

Kaip tik manau, kad purškaliojimas įvairiausiais taukais yra lėtinis hemarojus ;)
Pasikeičiau įvores ir pedalo varžtą prieš 1,5 metų. Jokių garsų, jokių problemų...pfu pfu pfu

kalava

Citata iš: arytis Įrašytas Gegužė 15, 2014, 23:29:26 PM
Kaip tik manau, kad purškaliojimas įvairiausiais taukais yra lėtinis hemarojus ;)
Pasikeičiau įvores ir pedalo varžtą prieš 1,5 metų. Jokių garsų, jokių problemų...pfu pfu pfu
tai kad ne visada padeda.
buvau rases - pasikeiciau ivores, po puses metu vel pradejo trasket.
dabar jau antri metai sistemingai kas metus ipurski, ir nutyla.
na, erzinantis reikalas, neteko girdet tokios problemos pas kitus auto :/
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

GALLANT

Citata iš: vitiok Įrašytas Gegužė 15, 2014, 22:37:34 PM
biski gemarojus ten ne?
Kai man pradejo girgzdeti, tai pasikeiciau visas pedalo ivores ir uzmirsau bedas speju visam likusiam laikui, aisku pavargti reikejo, bet dabar ramu. tiesa visos ivores buvo padarytos is kapralono.

pumis

sveiki norejau pasiteirauti lygiai tai pat del snakabos traskejimo bet jis pas mane nueina tolyn link variklio gaupto kaip gaubtas pakeltas girdis karts nuo karto traskejimas, ir turiu kita beda nezianu kur galu ieskot pradejo sunkiai mestis 1 ir 2 begis visi kiti normaliai, sankaba gal kalta nezinau sanka pradeda dirbt vos atleidus pedala kaip sakyt iskart griebia ir rieda masina. ir ankciau sunkiai mesdavos 1 ir 2 bet dabar isvis ciut ne per jega reik igrust i 1 begi.kokia to priezastis ir kaip ja taisyt avensis 2003metu 10 men d4d dyzelis 85 kw.
aciu uz atsakyma

katana7

Problema pavarų dėžės, greičiausiai 1, 2 pavarų sinchronizatoriai susidėvėjo.