Corolla verso nuo 2004 pliusai ir minusai

Pradėjo dainilandija, Balandis 26, 2011, 11:41:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataKestutis777 parašė:
Man atrodo, kad net ir Opelis nenudroztas ilgai ir patikimai tarnauja ;) Jei jis nenudroztas.
barškėdamas:D
Kitiems metalo barskejimas yra muzika :D

Gmc

Citatadtinas parašė:
jau vaziavai su verso 100 kw? Traukos pakanka?
Dar nevaziavau... Noriu imti ta su 136AG. Po D-CATo man visose masinose traukos truksta...
Siaip del verso tai 100kw tikrai yra optimaliausias variklis ziurint galios/kuro sunaudojimo santyki. Beto grandine eina.
As labai dziaugiuos, kad man VIlniuj su klima 8.1-8.3l kuro pasiima, uzmiestyje 130 ~6 D-CAT mano nuomone reikalingas tik lakstymui :D nes variklis tikrai smagus, bet pvz ramiam/normaliam vazinejimu per akis 100kw, o tureti ir neisnaudoti jau nelogiska...
CV pakankamai daug vietos salone (man del ugio ypac svarbus aukstis), tik galetu buti didesne bagazine - tada butu isvis idealu.
Taip pat labai patogu galines stumdomos sedynes.

Kestutis777

CitataGmc parašė:
Citatadtinas parašė:
jau vaziavai su verso 100 kw? Traukos pakanka?
Dar nevaziavau... Noriu imti ta su 136AG. Po D-CATo man visose masinose traukos truksta...
Siaip del verso tai 100kw tikrai yra optimaliausias variklis ziurint galios/kuro sunaudojimo santyki. Beto grandine eina.
As labai dziaugiuos, kad man VIlniuj su klima 8.1-8.3l kuro pasiima, uzmiestyje 130 ~6 D-CAT mano nuomone reikalingas tik lakstymui :D nes variklis tikrai smagus, bet pvz ramiam/normaliam vazinejimu per akis 100kw, o tureti ir neisnaudoti jau nelogiska...
CV pakankamai daug vietos salone (man del ugio ypac svarbus aukstis), tik galetu buti didesne bagazine - tada butu isvis idealu.
Taip pat labai patogu galines stumdomos sedynes.
Mano taikinys: http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28634243
Tai taviske yra 136hp? Butent tokia ir galvoju pirkti :) Grizes i LT pabandysiu susirast kokia pabandimui :)

Gmc

Tai taviske yra 136hp? Butent tokia ir galvoju pirkti :) Grizes i LT pabandysiu susirast kokia pabandimui :)
Taip pas mane 136Ag, bent man tikrai per akis. Pries tai turejau Foresteri 2l automata su 158AG, tai Toyota gerokai smagiau vaziuoja (na gal isskyrus ziema :) ).
Sita kur nuziurejai gerai atrodo, komplektacija gera, tik as ieskojau kad nebutu 7 sedyniu, nes jos vieta uzima, o as ju nenaudociau.

Kestutis777

O as turiu 2 vaikus (kurie gyvena su mano Ex) ir mano dabartine drauge turi 2 :) Tai kai visi bunam kartu, bunam 6 zmones ;)

Gmc

O as turiu 2 vaikus (kurie gyvena su mano Ex) ir mano dabartine drauge turi 2 :) Tai kai visi bunam kartu, bunam 6 zmones ;)
Tuomet 7 vietos tikrai labai gerai.

Kestutis777

CitataGmc parašė:
Tuomet 7 vietos tikrai labai gerai.
Bet vistiek, toleliau vaziuojant, be stogo bagazines neissiversim... Nes tas paskutines sedynes atvertus, vietos nelieka visai...

arunaskeras

CitataGmc parašė:
Taip pas mane 136Ag, bent man tikrai per akis. Pries tai turejau Foresteri 2l automata su 158AG, tai Toyota gerokai smagiau vaziuoja (na gal isskyrus ziema :) ).
Sita kur nuziurejai gerai atrodo, komplektacija gera, tik as ieskojau kad nebutu 7 sedyniu, nes jos vieta uzima, o as ju nenaudociau.
Tai kad to dvi sedynes vietos neuzima, kai ju nenaudoji jos buna sulenktos i bagazines vidu, vietoj zapaskes. O kai reikia tai visai naudingos
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

dtinas

o tai pas septynviete corrola verso nera zapaskes???:o

Henris

tai zapaske gal po dugnu is lauko puses?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dtinas

nu nemanai, ko gero bus koks ale remont komplektas su hermetiku ir kompresoriuku...

arytis

iš apačios prie dugno pritrauktas atsarginis ratas.

Gmc

Citataarunaskeras parašė:
CitataGmc parašė:
Tai kad to dvi sedynes vietos neuzima, kai ju nenaudoji jos buna sulenktos i bagazines vidu, vietoj zapaskes. O kai reikia tai visai naudingos
Taip, bet kai ju nera - yra zapaske ir nisos daiktams susideti :)

dtinas

ar kietos vaziuoti tos corolos verso? verso su dcat ir paprastas d4d tas pats vaziuokles kietumas?

Rober

CitataGmc parašė:
Taip, bet kai ju nera - yra zapaske ir nisos daiktams susideti :)
Manasis Verso - penkiavietis. Nišos daiktams susidėti yra, o atsarginiam ratui-ne. Ratas - mažas ir prisuktas prie dugno.
Labai talpi  mašina, telpa daug didelių ir ilgų daiktų.