Corolla verso nuo 2004 pliusai ir minusai

Pradėjo dainilandija, Balandis 26, 2011, 11:41:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Citatadtinas parašė:
ar kietos vaziuoti tos corolos verso? verso su dcat ir paprastas d4d tas pats vaziuokles kietumas?
Benzininė, tai kieta.  Važinėju jau senokai, bet vis priprasti negaliu. Krato mūsų nelygiuose keliuose. Tai turbūt didžiausias jos trūkumas.

audrius

avensis tikrai malonesnis vairuoti , minkstenis ir tylesnis. O siap tai superinis auto lb patogus.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Kestutis777

Citataaudrius parašė:
avensis tikrai malonesnis vairuoti , minkstenis ir tylesnis. O siap tai superinis auto lb patogus.
Bet i ji netelpa 6 zmones....

ups

Mano verso turi du minusus-didelis apsisukimo spindulys ir labai knieti paspasti gazo pedala.
Corolla Verso, 2.2 D4D-cat  130 kw

fennix

Citataups parašė:
Mano verso turi du minusus-didelis apsisukimo spindulys ir labai knieti paspasti gazo pedala.

7 centimetrais didesnis spindulys nei mano celicos. Pas tave vos ne minivenas, pas mane dvieju duru kupe....
Noras spaust pedala yra tavo o ne automobilio trukumas, taip kad
Baik skustis :)!!!
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

ups

Citatafennix parašė:
Citataups parašė:

7 centimetrais didesnis spindulys nei mano celicos. Pas tave vos ne minivenas, pas mane dvieju duru kupe....
Vazineju dar su  Ford fiesta, tai ten spausk nespaudes-kriokia, bet negreiteja :D

Kestutis777

Citataups parašė:
Citatafennix parašė:
Citataups parašė:

Vazineju dar su  Ford fiesta, tai ten spausk nespaudes-kriokia, bet negreiteja :D
Dar yra Toyota Hiace. 2,5. Dyzelis. Tuscia kai vaziuoja 80km/h tai apsukos buna 2700aps/s Max greitis 130km/h :D

Kestutis777

Citataups parašė:
Citatafennix parašė:
Citataups parašė:

Dar yra Toyota Hiace. 2,5. Dyzelis. Tuscia kai vaziuoja 80km/h tai apsukos buna 2700aps/s Max greitis 130km/h :D O apie apsisukimo spinduli net kalbeti nesinorisi...

Gmc

Man tai Corolla Verso nera per kieta. Aisku nera labai minksta, bet normali. Foresteris buvo kietesnis :)

ups

Vakar Moletu plente kietuma isbandziau :) 95km/h ir garsesne muzika, ir viskas minkstai :) Teko kazkada vieskeliu greitai vaziuoti-fantastika B)

Kestutis777

Citataups parašė:
Vakar Moletu plente kietuma isbandziau :) 95km/h ir garsesne muzika, ir viskas minkstai :) Teko kazkada vieskeliu greitai vaziuoti-fantastika B)
Tai taviske dar ir D-CAT? :)

ups

D-Cat tai tik variklyje  grandine vietoj guminio paskirstymo dirzo ir 6 pavaros. 6 pavara naudinga (ekonomiska) tik nuo 120 km/h.

Kestutis777

vytska

D-cat (diesel cleaning advanced technology) tai kietuju daleliu filtras kuriame karts nuo karto ipurskiama kuro ir sudeginami suodziai, grandine yra ir pas paprasta 2,2d4d ir pas 2,0 d4d 93 kW ir begiai pas juos taip pat 6.
Toyota D-CAT – perversmą sukėlusi dyzelinė išskiriamų nuodingų medžiagų valymo sistema. Šios technologijos išskirtinumą lemia DPNR (dyzelinė sveikatai kenksmingų dalelių ir NOx mažinimo sistema), pirmoji pasaulyje vieno katalizatoriaus sistema, be jokių priedų mažinanti dyzelinių variklių išskiriamų sveikatai kenksmingų dalelių ir azoto oksido kiekį .
vytska

Kestutis777

Citatavytska parašė:
D-cat (diesel cleaning advanced technology) tai kietuju daleliu filtras kuriame karts nuo karto ipurskiama kuro ir sudeginami suodziai, grandine yra ir pas paprasta 2,2d4d ir pas 2,0 d4d 93 kW ir begiai pas juos taip pat 6.
Toyota D-CAT – perversmą sukėlusi dyzelinė išskiriamų nuodingų medžiagų valymo sistema. Šios technologijos išskirtinumą lemia DPNR (dyzelinė sveikatai kenksmingų dalelių ir NOx mažinimo sistema), pirmoji pasaulyje vieno katalizatoriaus sistema, be jokių priedų mažinanti dyzelinių variklių išskiriamų sveikatai kenksmingų dalelių ir azoto oksido kiekį .
O cia tai atsakymas :) Dabar zinosiu, kaip yra istikruju :) Dekui ;)