Kada pirkti automobili

Pradėjo arunaskeras, Kovas 30, 2011, 17:37:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

verso

Man Mototojoj irgi labai daug ir tiksliai pasakė, iki šiol jiems dėkingas. Manau tikrint reikia, o 100 proc. juk net už naują niekas negarantuos...
Þmoną renkatės visam gyvenimui, tai ką - gaunat garantijas, kad nebus ligų, vaikai bus tokie, o ne anokie ir t.t.??? O čia tik mašiniukas...:)
verso

spyglys

Artejant Liepos 1 asq as jau susilaikyciau nuo pirkimo, verta butu palaukti ir pastebeti kas kaip. Nors as sugebejau ir savo parduoti labai gera kaina, ir kur kas geresne kaina isigyti labai gero stovio kita toyota. Cia asq man labai pasiseke, tikrai labai sekmingas prikinys.

Dabar jau pradedu dairytis pakeisti antra seimos auto, bet cia jau lauksiu kokio rugpjucio, nes, manau, kainos kazkuriuo momentu pakris.

Memelis

Tai kad aš manau rugpjūti kainos tikrai ne kris. Tu ne vienas, kuris pardavei auto ir dabar lauki, kada kita pirkt. Viskam reikia laiko, kad ir kainos normalizuotus, ir pasirinkimas normalus būtų.  
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

spyglys

As manau, jei ieskai sau, cia kaina nera svarbiausas dalykas, ta auto turi tikti ir patikti. Jei pamatai ir pajauti, kad ji tau, imi ir viskas. Kaina nera svarbiausas prioritetas.
As pirkau tokia, kuri atitiko visus iki vieno mano reikalavimus, o ju buvo nemazai. Patenkintas iki ausu.

guners

Citataspyglys parašė:
As manau, jei ieskai sau, cia kaina nera svarbiausas dalykas, ta auto turi tikti ir patikti. Jei pamatai ir pajauti, kad ji tau, imi ir viskas. Kaina nera svarbiausas prioritetas.
As pirkau tokia, kuri atitiko visus iki vieno mano reikalavimus, o ju buvo nemazai. Patenkintas iki ausu.

Su tuo ir sveikinamB)
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Gmc

As irgi pritariu minciai, kad reikia pirkti tada, kai randi tai, ko nori. Nes norint sau surasti gera masina, vistiek visada paieskos uztrunka... Nebent ieskai visiskai paprasto varianto - spalva dzin, komplektacija dzin, bukle - vaziuoja :D

kaktusas

Naivu tikėtis kad nuo liepos ims ir atpigs staiga, o ir šiaip geresnis variantas tuo labiau pigiai nekainuos. Nors būna ir stebuklų...

Kestutis777

O mam Mototoja pramusta tarpine praziopsojo, tad pas juos daugiau net kojos nekeliu....
Tokvila, kitas reikalas :) Tiek patikimumas, tiek garantija, tiek darbu kokybe.

spyglys

O tau ja tikrino?

As kai tikrinau (tikrinau Tokviloj), bet kiek susidare ispudis, ten jei meistro nepaklausi, jis gali ir pamirsti patikrinti tam tikrus dalykus, kadangi klausiau butent specifiniu dalyku. Nebuciau klauses del galvos, 100% nebutu tikrines. Klima taip pat, kazkaip uzsiminiau, tai patikrino tada.

Man tai naturalu, patikrinti visko neimanoma, reikia kreipti demesi i svarbiausius elementus, o kai ka buna tiesiog pamirsti.

dtinas

na kaip kainos? kokios tendencijos?

kalava

Citataspyglys parašė:
Artejant Liepos 1 asq as jau susilaikyciau nuo pirkimo, verta butu palaukti ir pastebeti kas kaip. Nors as sugebejau ir savo parduoti labai gera kaina, ir kur kas geresne kaina isigyti labai gero stovio kita toyota. Cia asq man labai pasiseke, tikrai labai sekmingas prikinys.

Dabar jau pradedu dairytis pakeisti antra seimos auto, bet cia jau lauksiu kokio rugpjucio, nes, manau, kainos kazkuriuo momentu pakris.

na, nesitikeciau kainos staigaus kritimo rugpjuti :) kainos-  dalykas inertiskas, kyla jos greitai, leidzia is leto :) kaip ir visame kame :)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Raiforas

Nieko jos nekris, o dar gal ir pakils nes puse lietuvaiciu atsikrate savo lauzais, tai dabar jau pradeda po truputi dairytis savo nauju auto, tad kol pripildis rinka praeis metai, o poto atsivers vel kur nors kokia siena ir toliau kainos laikisis, o kainos krito tik del krizes lietuvoje, tad jei randi gera varijanta pirk ir nesuk kiausiu!

Gincius

Iš kur jos gali kristi. Lietuviai nuperka tik dalelę Europos naudotų auto. Jums neatrodo, kad labai pakilo naujų auto kainų lygis. Kažkada, prieš 5 metus geros komplektacijos vidutinės klasęs mašina kainavo 70-80 tūkst. Lt. Kad ir tas pats Avensis. Dabar žiūriu siekia 100 tūkst. arba jį pralenkia. Brangiausias Avensis siekia ir 120 tūkst.??? Antrinė auto rinka glaudžiai susijusi su naujų kainomis. Na nebent tos auto bus žiauriai daužytos. Kadangi esu marijampolietis, puikiai matau ką parveža ir ką po to padaro iš tų laužo krūvų. Kuo naujasnė ir brangesnė auto, tuo didesnė rizika, kad bus stipriai mušta. Jei ne mušta, tai nuvaryta, arba dar blogiau-vogta. Kilometražo atsukinėjimas  žiaurus. Mašinos atrodo tikrai neblogai, o odometrai(dar neatsukti) rodo 350-400 tūkst. km. Ir tai 2-4 metų mašinų. Kur jie ten tiek važiuoja, nesuprantu. Ypač dyzelių. Gaunasi dilema. Nauja labai brangu. Kelių metų senumo - loterija, kurioje bilietų su laimėjimais labai mažai.
[mail][/mail]