Del el.langu uzdarymo

Pradėjo Gmc, Balandis 28, 2011, 18:17:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Paaiskinkit man prasau, kaip uzdaryti el. langus kai masina neuzvesta? Jau visiskai nieko nesuprantu... Ar tikrai tai yra neimanoma?

Pulkininkas

Šiame forume pernai buvo tema, kad galima pakeisti kažkokias schemas ir prieš išjungiant variklį langai užsidaro, bet kaip tai padaryti, tai nemoku. Dėl to tai ir aš kankinuosi. Vis reikia iš naujo įjungti degimą , kad uždarytum langą :(

Gmc

Neradau temos... bet tu turi omenyje ne degima, o uzvedi masina? Nes jeigu ikisu rakta ir paspaudziu mygtuka (magas veikia) tai langai neuzsidaro, kol neuzvedi...

Pulkininkas

Tikrai tokia tema buvo, tik ta mūsų paieška netobula. O langų uždarymas manajame Verso vyksta taip. Sustoju, išjungiu variklį, tada išgirstu mielą žmonos balselį, palauk nespėjau uždaryti lango. Tada paspaudžiu start vieną kartą, po to antrą (sankabos neliečiu) ir tada jau galima langą uždaryti :) Mašinos neužvedu!

Gmc

Aciu uz patarima! Rimtai dukart nuspaudus mygtuka atsiranda degimas ir langai veikia! Toks sprendimas mane jau tenkina, tik uzvedinejimas kaskart pasirode didziausia nesamone, kuri japonams kaip ir nebudinga :)