kokias lemputes naudojate?

Pradėjo horn, Lapkritis 30, 2010, 23:05:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

tai nieks nesako kad nesimato,matosi ir su 55w:)tik su 100w truputi daugiau matosi ir sviesa baltesne,o kai reikia kiekviena diena po darbo nakti grizti tai gal jau kad geriau sviestu;)

fennix

daug zmoniu grizta tamsiu paros metu, ypac saltuoju sezonu. Bet jei zibintai nepakankamai apsviecia, gal ne lemputese beda? Nu siaip man dzin aisku, ilgosios tai ne trumposios, bet ir tai nelabai smagu is uz kokio misko tave is priekio sutikt... Nes tikai, pvz, svedijoj ne viena rentgeno nuotrauka ant galines sedynes esu palikes :D
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

AVENSIS D4D CHIP

Citatafennix parašė:
daug zmoniu grizta tamsiu paros metu, ypac saltuoju sezonu. Bet jei zibintai nepakankamai apsviecia, gal ne lemputese beda? Nu siaip man dzin aisku, ilgosios tai ne trumposios, bet ir tai nelabai smagu is uz kokio misko tave is priekio sutikt... Nes tikai, pvz, svedijoj ne viena rentgeno nuotrauka ant galines sedynes esu palikes :D
as is toli persijungiu jei priesais wažiuoja,tiesa dar vienas pliusas 100w lempučiu tai jeigu nenori persijungti priespriesais vaziuojantis tai pamirgsejus greitai persigalwoja:D na avensyje tikrai ne super žibintai sviecia palyginus su kitom auto,tai vat ir reikia kazkaip kompensuot ta sviesos trukuma