Avensis padangos

Pradėjo 333, Gegužė 01, 2011, 21:58:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

siigiis

na as ieskojau pagal ismatavimus ir didelio pasirinkimo labai nebuvo dar del isnesimo. nes lyg 35-40 turi but.

nerijus242

ziema dedu r16 ,et45 skyles 5-114,3 ir jokiu problemu ner.jei reikia galiu padangu ploti auksti duot.:)

wikcia

sveiki, gal kam teko vazinet su restauruotom padangom, kokie pliusai ir minusai, ar verta tokias detis ziemai?

Bojus

Tikrai verta teisinga isganinga ir maloninga, jei nenorit moket tiem parazitam.PIrmas suvazinejau per tris sezonus ,problemu buvo su viena padanga ,bet pakete aleksoto turgui metam garantija duoda.Dabar suvaziuosiu antras ir trecias sezonas tam paciam turgui prktos restauruotos padangos jokiu problemu nematau prasmes moket mln jei nedaug vaziuojat.

mind

Teko senai senai, daugiau nepirksiu, vieni minusai. Þiemą su restaruotom teko gražiai suktis ant kelio. Viena iš 4 susiguzavo.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bojus

Tai reikia taip vaziuot ,kad suktis nereiketu.

ketvirtasis

CitataBojus parašė:
Tikrai verta teisinga isganinga ir maloninga, jei nenorit moket tiem parazitam.PIrmas suvazinejau per tris sezonus ,problemu buvo su viena padanga ,bet pakete aleksoto turgui metam garantija duoda.Dabar suvaziuosiu antras ir trecias sezonas tam paciam turgui prktos restauruotos padangos jokiu problemu nematau prasmes moket mln jei nedaug vaziuojat.
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

darcaa

Niekada nepirkciau ir nepatariu pirkti restauruotas padangas. Esu kazkada dirbes servise ir dygliaves padangas- tai va jos visos skirtingu svoriu, kreivos ir t.t. balansuojasi ziauriai blogai. Dar kazkada buvau ant golfo uzsidejes, tai greitai susiguzavo ir guma sukietejo, zodziu sukibimo neliko. Zodziu kaip pasake vienas gerai ikauses teisejas - šūdo šūdo šūdo šūdas :D Geriau tada pirkti devetas visai neblogu buna, tik reikia ziuret ar guma dar visai nesukietejus, aisku protektoriaus gylis ne maziau 3,2 mm ir neuzsilupe Lietuvos biznieriai kainu :)
Avensis II 2003

jolitka

As ir nepatariu, teko ir man isbandyti. Guzais isejo ir galu gale nieko nesusitaupe :p Jei nori pataupyti, tai ir as galvoju geriau jau naudotas, nei restauruotas.

wikcia

kazkaip ir man sviecia, kad geriau naudotos, nei restauruotos. Nors niekada neteko restauruotom vazinet, bet kazkaip pasitikejimo nekelia. dekui uz patarimus.

horn

Aš ir su naujom sustojau įkalnėje prie Pažaislio jachtklubo, šviežas sniegas ant ledo ir..nepajudu iš vietos :D

mantasss

Tuo paciu:
Kokie tikslus ratlankiu ismatavimai Avensis 2007m. D4D..?
Zinau tik, kad R16....
O toliau..?
Mazu sitie..?

et45 skyles 5-114,3

mantasss

O koks centrines kyles diametras..?

Renis

Citatamantasss parašė:
Tuo paciu:
Zinau tik, kad R16....
O toliau..?
Mazu sitie..?

et45 skyles 5-114,3

Bus sitie jei variklis 2.2 ;]
Jei 2.0 tai ko gero 5x100
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

niuniauskas

CitataRenis parašė:
Citatamantasss parašė:
Tuo paciu:
Zinau tik, kad R16....
O toliau..?
Mazu sitie..?

et45 skyles 5-114,3

Bus sitie jei variklis 2.2 ;]
Jei 2.0 tai ko gero 5x100
o koks skyles diametras?
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!