Gedimų kodai - jų pašalinimas

Pradėjo ketvirtasis, Lapkritis 15, 2008, 08:05:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

tom_cat

jokio skirtumo nepajutau dėl traukos. Žiūrėsiu kaip  su sąnaudom, teoriškai turėtų imti mažiau.

dainilandija

Sveiki,
mano avensiu yra tokia klaida:
P0430 Toyota - Catalyst System Efficiency Below Threshold Bank 2

Trukčioja, netraukia kartais, prie didesnių apsukų traukia gerai.
Kokie sprendimo variantai
Avensis 2,0 benzinas D4 1AZFE

marko2379

Sveiki vakar vazuojant uzsidege abs trc vsc, uzgesinus- uzkurus dingo siandien pasitikrinau meta dvi klaidas c1246 master cylinder pressure sensor, ir c1300 abs ecu malfunction,   ka cia reiskia, ?

ketvirtasis

c1246З
Paskaičiau forumus (RU) respektas jiems viskuom žmonės pasidalina. Tenais rašo taip ir anaip ką daryti? Ieškojo, ieškojo ir rado, kad perdegė stop signalo saugiklis, pakeitus gedimas susitvarkė.
c1300 irgi rašo atsijungė fiškė

vincass

Sveiki,
Šiomis dienomis su kinietišku laidu pasidariau savo Avensio diagnostiką. Štai ką parodė:
Kurie čia parametrai būtų jau blogi ir ką reiškia tas calibration-kodas 30534300?
Mašina kuriasi neblogai, kuro valgymas normos ribose. Tiesa, vienas mometas atsiradęs jau nuo rudens tokas, kad dirbant ant laisvų apsukų kažkur kas minutę, kartais rečiau, okartais ir išvis nestebiu, lygtais bando kristi apsukos, bet vėl atsistato kakžur per 1 sekundę, variklis nespėja užgesti.
https://www.dropbox.com/s/ed31que5m1wbq8p/eror1.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/f59qsipq2ucr0vw/eror.jpg?dl=0
Pakomentuokit prašau.

ginciavas

Antras purkštukas išeina iš normos ribų.

Bemsas

Calibration code - cia motoro ECU softo versija.

vincass

Citata iš: Bemsas Įrašytas Vasaris 29, 2016, 21:17:20 PM
Calibration code - cia motoro ECU softo versija.
O kaip MAF, MAP, siurblio slėgio ir kt. parodymai? Ar dar normos ribose?

vincass

Citata iš: ginciavas Įrašytas Vasaris 29, 2016, 19:27:15 PM
Antras purkštukas išeina iš normos ribų.
Tai, jaučiu, artėja restauracija jam

ginciavas

Citata iš: vincass Įrašytas Kovas 01, 2016, 07:13:27 AM
Tai, jaučiu, artėja restauracija jam
Bet kokiu atveju išiminėk visus ir tikrink ant stendo, bus tikslesni rezultatai. Pas mane buvo panašiai, pagal kompą vieno purkštuko kompensacija buvo +5mm, kitu po +- 1,5mm. Ant stendo išbrokavo dar du. Dėl restauracijos nežinau,keičiau į naudotus, kol kas važiuoju beveik du metus.

vincass

Citata iš: ginciavas Įrašytas Kovas 01, 2016, 07:23:41 AM
Bet kokiu atveju išiminėk visus ir tikrink ant stendo, bus tikslesni rezultatai. Pas mane buvo panašiai, pagal kompą vieno purkštuko kompensacija buvo +5mm, kitu po +- 1,5mm. Ant stendo išbrokavo dar du. Dėl restauracijos nežinau,keičiau į naudotus, kol kas važiuoju beveik du metus.
Na taip, būtinai tikrinsiu ant stendo, juolab, kad ir tarpines po purkštukais reiks pasikeisti, nes dar nekeistos.
O kaip dirbo variklis su tokiom tavo purkštukų kompensacijom? Ką negero jautei?

ginciavas

Citata iš: vincass Įrašytas Kovas 01, 2016, 08:03:17 AM
Na taip, būtinai tikrinsiu ant stendo, juolab, kad ir tarpines po purkštukais reiks pasikeisti, nes dar nekeistos.
O kaip dirbo variklis su tokiom tavo purkštukų kompensacijom? Ką negero jautei?
Kartais šiek tiek sunkiau kurdavosi, užkurus numesdavo melsvo dūmo, po to savaitė kaip ir viskas gerai, pora kartu trumpam buvo dingus trauka, ilgainiui viskas pradėjo dažnėti, kol po mėnesio įsižiebė čekas.

pjooklas

Sveiki,
Prasidejo bedos mano dcatui, buvo syki vaziuojant sankryzoj i kaire uztrukciojo, po to atsigavo po simto metru, tada kita syki kieme vaziuojant uzgeso, uzsikure. Tada vakar stovint saltu motori sankryzoj uzgeso, uzsikurus iskart uzgesdavo. Taip 5 syk. O sian sankryzoj uzgeso, uzsikure, bet uzsidege check engine, ir kitos lemputes. Traukia normaliai, bet didziausios bedos bunant ant laisvu/zemu apsuku manau pasitaiko. Forumuose buvau uzmates kad rekomenduojat diagnostika pas kazkoki nari darytis, berods is m raides, bet dabar niekaip nerandu. Gal galit pasakyt. Veiksmas Vilnius. Aciu.

sinkleris

Citata iš: pjooklas Įrašytas Birželis 14, 2016, 13:10:30 PM
Sveiki,
Prasidejo bedos mano dcatui, buvo syki vaziuojant sankryzoj i kaire uztrukciojo, po to atsigavo po simto metru, tada kita syki kieme vaziuojant uzgeso, uzsikure. Tada vakar stovint saltu motori sankryzoj uzgeso, uzsikurus iskart uzgesdavo. Taip 5 syk. O sian sankryzoj uzgeso, uzsikure, bet uzsidege check engine, ir kitos lemputes. Traukia normaliai, bet didziausios bedos bunant ant laisvu/zemu apsuku manau pasitaiko. Forumuose buvau uzmates kad rekomenduojat diagnostika pas kazkoki nari darytis, berods is m raides, bet dabar niekaip nerandu. Gal galit pasakyt. Veiksmas Vilnius. Aciu.

Tik parama klubui gali palengvinti to slaptojo ir visų geidžiamo nario paiešką :smoke: