Gedimų kodai - jų pašalinimas

Pradėjo ketvirtasis, Lapkritis 15, 2008, 08:05:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Paska.S

Hebra sveiki. Padekit istaisyt klaida keiciau kondiske toyotai avensis 2.0,D4D,2004 metu.Po to ekrane atsirado irasas out side odo.Kas per ir kaip tai sutvarkyt

RDeEsser

Citata iš: Paska.S Įrašytas Birželis 19, 2016, 22:32:56 PM
Hebra sveiki. Padekit istaisyt klaida keiciau kondiske toyotai avensis 2.0,D4D,2004 metu.Po to ekrane atsirado irasas out side odo.Kas per ir kaip tai sutvarkyt
Kur tas užrašas atsirado?Matyt ardei nenuėmęs klemos nuo akumo.
E

Paska.S

RDeEsser

Tai ten matyt rodo out side temperatūrą,o ODO matyt primena kad čia odometras :-]
E

Paska.S

ginciavas

Venza

Gal nutraukei lauko temperaturos termometra,arba nepajungei jo jeigu keitei radiatoriu?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

RDeEsser

Nėra ką čia burt,štai kas jam ramybės neduoda... :-]
E

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Cia tai geras,tik po remonto pastebet,kad kazkokie uzrasai skydelyje egzistuoja  :-]
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ginciavas

Tai gal pas jį tik tas užrašas ir beliko, o skaičiai išgaravo?

Paska.S

Man mašina reikalinga kad tik šikną vežioti. Pagrindinius dalykus kur man reikia aš žinau šito užrašo nepastebėdawau paprasčiausiai po remonto kažkaip užkliuvo. Jei taip turi but dėkui už paaiškinimą.ir net ko čia juoktis. Kažkas mašinose protas kažkas kitam reikale,ne visi visažiniai

dnb

Sveiki, kad nekurti naujos temos, tai bandau cia klaust. Avensis 2006 metu 2.2 dyzelis 110kw vendant/uzvedus masina kelis kartus kazkas priekyje supypsi kaip parktronikas koks, bet priekyjw nera pas mane parktroniku. Supypsi ir tiek, daugiau nieko neivyksta. Taip mazdaug kas ketvirta kart vedant masina,  nevisada. Gal kas turi minciu kas galetu buti?

Gyconis

sveiki,siandien uzsidege cekas skydelyje ir visa kita girlianda...
meta klaida P0032 - Oxygen (A/F) Sensor Heater Control Circuit High (Bank 1 Sensor 1)
kame beda? ka keisti?  8:8 :think: