Gedimų kodai - jų pašalinimas

Pradėjo ketvirtasis, Lapkritis 15, 2008, 08:05:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

slashas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Gruodis 21, 2016, 17:29:51 PM
sveiki,siandien uzsidege cekas skydelyje ir visa kita girlianda...
meta klaida P0032 - Oxygen (A/F) Sensor Heater Control Circuit High (Bank 1 Sensor 1)
kame beda? ka keisti?  8:8 :think:
Lambos pašildymas neveikia ;)

Gyconis

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 21, 2016, 18:30:32 PM
Lambos pašildymas neveikia ;)
ir kaip isspresti man sia problema siulytumet? ar keist lemda ir viskas?
P.S. rusiskai nieko nesuprantu  ;)

slashas

Citata iš: Gyconis Įrašytas Gruodis 21, 2016, 18:52:41 PM
Laidus patikrinti pradžiai ar kur neprikepė, jei ne tai keisti... šiaip pašildymas veikia tik šaltai auto, kad greičiau pašildytų ir pereitų prie reguliuojamo įpurškimo, kol šalta eina default map'as.

mind

Citata iš: Gyconis Įrašytas Gruodis 21, 2016, 18:52:41 PM

Rašo, kad kodas nurodo į lambdą, bet atitinkami kodai priskiriami kuro mišinio davikliui.
Čia lambda zondas būtų paskutinėj vietoj.  :think:
Ieškok sliekų kuro arba uždegimo sistemoj.
Čia mano tokia nuomonė.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

slashas

Citata iš: mind Įrašytas Gruodis 21, 2016, 21:17:17 PM
Rašo, kad kodas nurodo į lambdą, bet atitinkami kodai priskiriami kuro mišinio davikliui.
Čia lambda zondas būtų paskutinėj vietoj.  :think:
Ieškok sliekų kuro arba uždegimo sistemoj.
Čia mano tokia nuomonė.
Tai, kad klaida aiškiai sako, kad kaitinimo elementas užtrumpintas... lambda veiks tik ji nepasikaitins šalta ir vėliau duomenys pradės normalius rodyti...

mind

Citata iš: slashas Įrašytas Gruodis 21, 2016, 21:19:49 PM
Tai, kad klaida aiškiai sako, kad kaitinimo elementas užtrumpintas... lambda veiks tik ji nepasikaitins šalta ir vėliau duomenys pradės normalius rodyti...
Nesiginčinu. Tik išverčiau, kas nuorodoje buvo parašyta. Kiek ten teisybės, tai ne man spręst.
"Несмотря на то, что коды DTC указывают на кислородный датчик, данные коды относятся к датчику топливовоздушной смеси (A/F)."

slashas

Citata iš: mind Įrašytas Gruodis 21, 2016, 21:24:40 PM
Nesiginčinu. Tik išverčiau, kas nuorodoje buvo parašyta. Kiek ten teisybės, tai ne man spręst.
"Несмотря на то, что коды DTC указывают на кислородный датчик, данные коды относятся к датчику топливовоздушной смеси (A/F)."
Tai taip, pagal oro srauto matuoklę ir lambdą rodmenis mišinys formuojamas ;) bet pas ji lambda veiks šiuo atveju, tik ilgiau uždels kol savaime nuo išmetamųjų dujų įkais.

mind

Nu jo. Pagal klaidą, tai greičiausiai trumpina kaitinimo dalis. Geriausiu atveju, tai laidai trumpina, bet mažai tikėtina.

slashas

Citata iš: mind Įrašytas Gruodis 21, 2016, 22:32:46 PM
Nu jo. Pagal klaidą, tai greičiausiai trumpina kaitinimo dalis. Geriausiu atveju, tai laidai trumpina, bet mažai tikėtina.
Pats elementas užsitrumpina nuo senumo. Įdomu ar kompas jos išvis neignoruoja po šios klaidos, tada turi važiuoti auto default map'u ir kuro valgyti...

Laisvidas

Kiesiukas

Labas vakaras,
Ar yra tokių kas jau keitė lambda, ir ar viskas po to susitvarkė?

Nes nuresetinus/ištrynus klaidas po keliu dienų vėl tuos pačius kodus meta:
Code001:
P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank1) - ta prasme katalizatoriaus efektyvumas sumažėjęs ir kiek suprantu Bank1 greičiausiai pirmam bakelyje.
Code002:
P0420 Catalyst System History Efficiency Below Threshold (Bank1)

Ir dar ar galėjo mest klaidą dėl užtraukto rankinio (nes gave kompa patys nuskaitinėjom klaidas ir nė į galvą atleist jį):
C1201
1. Engine Control System Malfunction (ABS system)/2. Brake boost sensor circuit malfunction (Engine system) - nors su ABS jokių problemų nėra.

Ačiū
Kvailys, pripažinęs, kad yra kvailys, jau nebe kvailys...

slashas

Citata iš: Kiesiukas Įrašytas Rugsėjis 12, 2017, 20:56:43 PM
Labas vakaras,
Ar yra tokių kas jau keitė lambda, ir ar viskas po to susitvarkė?

Nes nuresetinus/ištrynus klaidas po keliu dienų vėl tuos pačius kodus meta:
Code001:
P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank1) - ta prasme katalizatoriaus efektyvumas sumažėjęs ir kiek suprantu Bank1 greičiausiai pirmam bakelyje.
Code002:
P0420 Catalyst System History Efficiency Below Threshold (Bank1)

Ir dar ar galėjo mest klaidą dėl užtraukto rankinio (nes gave kompa patys nuskaitinėjom klaidas ir nė į galvą atleist jį):
C1201
1. Engine Control System Malfunction (ABS system)/2. Brake boost sensor circuit malfunction (Engine system) - nors su ABS jokių problemų nėra.

Ačiū
Pirma klaida, miręs katalizatorius arba pas tave dujų įranga ir blogai sureguliuota...

zalias1

Citata iš: slashas Įrašytas Rugsėjis 12, 2017, 22:35:06 PM
Pirma klaida, miręs katalizatorius arba pas tave dujų įranga ir blogai sureguliuota...

Esant pirmai klaidai skaiciau daug kas deda liamda apgavika