Vairas ar stiprintuvas

Pradėjo zilvinas929, Gegužė 10, 2011, 20:28:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

zilvinas929

Klausimas....
Sunkiai sukinėjasi vairas, tarsi nedirbtų stiprintuvas. Diržas įtemptas pakankamai laisvumo tai pat nėra, skysčio netrūksta, pašalinių garsų negirdėti, apvarvėjimų nėra.
Kas per stebuklas???

previs

tai jai vairas sukinejasi vienodai tiek dirbanciam varikliui, tiek isjungtam - tai tadu vairo stiprintuvas.gal :)
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

oscar666

o dar klausimas i ta pacia tema,kad nekurt naujos.....man kartais isvaziuojant is vietos ir greit susukus vaira i viena ar i kita puse pasijaucia taip lyg atsimustu stipriai ratas...ta prasme staigiai susuki ir bumt.....turetu minkstai kazkaip uzsibaigt susukimas o cia kaip i siena....ar cia normalu ar kas esat pajute kazka panasaus?
lygis

AVENSIS D4D CHIP

jeigu 220 avensis tai greiciausiai kryzmes,o jegu 250 tai pradžiai pakeisk skysti gali buti milijona pravazeves ir prarades savasias savybes,buwo jau pasitaike tokiu bajeriu pakeiti i ATF type 4 ir susitwarko

oscar666

cia kalbi del to kieto bumpsejimo susukus vaira?avensis pas mane 2002 metu tai gali but skirtingos ligos nei kitu metu?
lygis

Kendis

Nekuriant naujos temos, pas mane toks keistas dalykas pasireikse sukant vaira ties viena vieta toks subunksejimas gaunasi ir vairas pakyla truputi (toks ispudys lyg per kalniuka pakiltu ir nusileistu) vaziuojant taip nesijaucia, bet kai masina stovi tai tik ties viena padetimi labiau susukus i kaire puse. Kas galetu buti,
toyota avensis 2003 metu benzinas

FUX

Papasakok apie tas kryzmes. Pas mane irgi sunkiau sukinejasi nei turetu. Kryzme kiek girdejau vieni tepa, kiti keicia. Kokios kainos?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

zilvinas929

Klausimas....
Po metu ekspluatacijos. Pradejo sunkiai  kartais su palengvėjimu sukinėjasi vairas  dirbant varikliui, tarsi nedirbtų stiprintuvas. Diržas įtemptas pakankamai laisvumo tai pat nėra, skysčio netrūksta, pašalinių garsų negirdėti, apvarvėjimų nėra. Po stiprintuvo skysčio pakeitimo tarsi atsigavo, veliau vėl tas pats. (skysti keičiau tris kartus, skystis buvo juodas tarsi atrabotkė, nes galvojau gal brudo sistemoje yra gal prasivalys).
 Toyota avensis 2002m dyzelis
Kas per stebuklas???

Gytyto

Citatazilvinas929 parašė:
Klausimas....
Po metu ekspluatacijos. Pradejo sunkiai  kartais su palengvėjimu sukinėjasi vairas  dirbant varikliui, tarsi nedirbtų stiprintuvas. Diržas įtemptas pakankamai laisvumo tai pat nėra, skysčio netrūksta, pašalinių garsų negirdėti, apvarvėjimų nėra. Po stiprintuvo skysčio pakeitimo tarsi atsigavo, veliau vėl tas pats. (skysti keičiau tris kartus, skystis buvo juodas tarsi atrabotkė, nes galvojau gal brudo sistemoje yra gal prasivalys).
 Toyota avensis 2002m dyzelis
Kas per stebuklas???

Nu tai pazek kryzme. Man va tas pats buvo nesenai, tai ir stiprintuvas maste meistriukai ir kad siurbliukas to skyscio, bet kai ant keltuvo pakele - ratai ore, o vistiek tas pats tai i kryzme suziurom. ir volia. luzusi kryzme.  kartais atsistadydavo normaliai sukinedavosi, vel pasislinkdavo ir kaip pats sakai lygtai neveikia.

tadasd

Sveiki, gal tai smulkmena, bet turiu toki ikyru defekta- vairas sukiojasi lengvai, bet gan stiprus garsas sukant lyg kokios gumos ar apdailos viena i kita trintusi. Gal kas susidure? Ar tai jau problema, ar neimti i galva? Aciu

vytska

labas, pas mane irgi vairas sukiojasi normaliai, tačiau kartais toks garsas buna ypač važiuojant letai ir sukant vaira. Klausiau kazkada Mototojoj, tai sake kad problema apatinej vairo koloneles dali (kazkoks voztuvas ar kazkas panasaus), bet sake gali vazinet, tipo dar ne vienam vairas neuzstrigo. Siaip sake galetu pakeist, bet kainuotu apie 4000 Lt. Jei masina butu garantine keistu nemokamai. Aisku jie taip pasake nieko netikrine, tai velnias zino ar cia teisybe.Tai taip ir vazineju su tuo garsu, tik jis nereguliariai buna, sakau gal koks vairo stiiprintuvo skyscio pakeitimas padetu.
vytska

oscar666

ir pas mane tas garsas...buvo gana stiprus,tai praeita vasara emiau apziurinet ir pastebejau,kad trinasi pacioj apacioj,ten prie pedalu jau...yra tokia guma plati,joje sukinejasi vairo asis vadinkim taip....taip pat ten tokios kryzmes yra...na zodziu privariau visur wd40...i ta guma,kryzmes....garsas gerokai sumazejo,beveik dingo,dabar praejus metams siaip biski gal atsiogavo,bet ne tiek kiek buvo is pat pradziu,reiks dar ipurkst,nes mano supratimu ten grinai yra trintis i ta guma..ikiskit galva ir pasukinekit,manau isgirsit....
lygis

zilvinas929

Problema issprendziau,

palindau po auto apacia supurskiau su WD40 ir sutepiau su tepalu (paprasta variklio alyva) vairo kryzma,,, ir OLIA automobilis vel kaip naujas.

AVENSIS D4D CHIP

Citatazilvinas929 parašė:
Problema issprendziau,

palindau po auto apacia supurskiau su WD40 ir sutepiau su tepalu (paprasta variklio alyva) vairo kryzma,,, ir OLIA automobilis vel kaip naujas.
neilgam