VETERANAS

Pradėjo Kestutis777, Gegužė 16, 2011, 21:00:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Ka manot apie si modeliuka :) Kaina 7000kr= 3000 litu.
Kur ir kaip butu galima ja atrestauruoti ir kokia suma tai kainuotu? :)
http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28446408

Arba http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=28551418

Arba http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=28463712

previs

daiktas, jai turi kantrybes sutvarkyti
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

AVENSIS D4D CHIP

aparatai geri,tik avensi teks parduoti kad atrestauruoti;)berots Autotojoje toks stowi jegu su Wess  nesumaišiauB)

audrius

mano poziuriu paskutinis variantas maziausiai reikalaujantis investiciju, pirmas variantas neaisku kiek surudijes dugnas, bet manau ekonominiu rezimu apie 20t Lt tikrai atsietu restauracija,o vidurinis pats modelis mane asmeniskai nelabai uzkabina.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Kestutis777

Va, pradejo muitine klibinti, del mokesciu, tai ir mastau, ka cia gero isigijus :D Nes veteranams (30 metu senumo) nebelieka keliu mokescio, kuris Norvegijoje yra 3000NOK=1200 litu per metus.

gisas

paskutinis variantas bent jau man gražiausias :) ir bent jau iš nuotraukų atrodo jog jam reikalinga mažiausiai investicijų :)
P.S peržiūrėjau daugiau skelbimu tame tinklapyje ir pastebėjau, kad praktiškai visos karinos ir korolos su priekinių žibintų apiplovimu, ir šiais geresnės komplektacijos nei parduodamos lietuvoje:)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Kestutis777

Citatagisas parašė:
paskutinis variantas bent jau man gražiausias :) ir bent jau iš nuotraukų atrodo jog jam reikalinga mažiausiai investicijų :)
P.S peržiūrėjau daugiau skelbimu tame tinklapyje ir pastebėjau, kad praktiškai visos karinos ir korolos su priekinių žibintų apiplovimu, ir šiais geresnės komplektacijos nei parduodamos lietuvoje:)

Kadangi Norvegijoje puse metu buna poliarine ziema, vietiniai pamise del gero apsvietimo :) Zibintu apiplovimas yra smulkme, palyginus su papildomais zibintais :) Va kai ijungia Hella Rally 3000 su xenon lemputem, va tada sviesu buna :D

umunas

Citatagisas parašė:
spėju tas apiplovimas gal netgi būtinas tenai, nes kiek matau ne beveik ant visų, tačiau ant absoliučiai visų jis yra.

visgi kainos Carinų tai nesveikos. 30k LTL už 1997m dyzelį universalą... čia jau nesveikai.

fennix

nu jei turesi noro su ja krapstytis- tik pirmyn :D as tai sau irgi noreciau kazka tokio, jei tik laiko atrasciau....
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Bet juk tai Toyota :) Ko po ja krapstytis? Sutvarkei viena karta ir vaziuoji pora metu :) be remonto :)

horn

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
aparatai geri,tik avensi teks parduoti kad atrestauruoti;)berots Autotojoje toks stowi jegu su Wess  nesumaišiauB)

taip toks stovi autotojoj

fennix

CitataKestutis777 parašė:
Bet juk tai Toyota :) Ko po ja krapstytis? Sutvarkei viena karta ir vaziuoji pora metu :) be remonto :)

Čia labai priklauso nuo to, kaip ir kur važiuoji... Pas mane pvz, tai pastoviai kas nors sugenda :) Tai rankinis, tai stabdžiai perkaito, tai sankaba prabuksuot pradeda, tai koks debilas aikštelėj sparną sulankstė, arba bamperį praskuto. Priekinis stiklas va dabar trūko.

Kestutis777

Citatafennix parašė:

Čia labai priklauso nuo to, kaip ir kur važiuoji... Pas mane pvz, tai pastoviai kas nors sugenda :) Tai rankinis, tai stabdžiai perkaito, tai sankaba prabuksuot pradeda, tai koks debilas aikštelėj sparną sulankstė, arba bamperį praskuto. Priekinis stiklas va dabar trūko.

Tu matyt labai keista karma turi :)

fennix

Tu matyt labai keista karma turi :)

Bet as geras zmogus, niekam nieko blogo nesu padares... :( Cia gal masina mano prakeikta?

modeliuka

jau įsivaizduoju Kęstutį su veteranu.... čipuotu ;)
Modeliuka