varines saibos po purkstukais

Pradėjo Kesteliss, Gegužė 17, 2011, 20:25:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kesteliss

Sveiki, kas esat keite saibas varines po purkstukais???????? HELP. kokie 4 menesiai praejo kaip keite ir vel leidzia :((((( Kur siauliuose kas esat keite???? paskambinkit, nes ryt is ryto varai i buvusia ATĮ.
tel.868737941

Henris

AVENSIS D4D CHIP kiek suprantu yra keites, bet pas ji auto kitoks, kiek man teko aiskinti tu tarpineliu ten yra isvis keturios ant vieno purkstuko, bent jau pas mano avensi 2003m. Purkstuko apacioje 3 saibikes ir virsuje po dangteliu dar viena sandarinimo. Idomu kaip pas tave, kiek ju ten ir kurios butent leidzia. Ir beje kaip supratai, kad vel leidzia?? Ar sandarinimo saibikes stovi isoreje variklio dangtelio ir matosi kokso aplink jas? Nes jei viduj po dangteliu tai butu idomu suzinoti kaip tai tau pasireiskia??
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kesteliss

na varines saibos yra anr vieno purkstuko tik dvi salyginai :)))) svarbiausia yra ta kuri yra purkstuko lizde, i ja atsiremia forsunke ir tada ji yra verziama o ta saiba kaitinto vario truputi istryksta ir taip uzsisandarina. O problema del to kad leidzia yra didele: 1- sukelia spaudima ir per alsuokli eina tepalas i turbina, 2. ismetamu duju daleles susimaise su tepalu yra tas pats kas svitrinis popierius, o tai yra mirtina pirmiausia turbinai o paskui ir varikliui. tepalo filtras valo tas daleles tol kol usikisa pats, tada filras visa bruda praleidzia i varikli.
O suprasti gana paprasta. atsisuki tepalo ipilimo dangteli ir uostai, kadangi ko gero musu visi varikliai siek tiek pucia tai putimas nelygus putimui. kai saibeles gatavos uodziasi ismetamu duju kvapas. kitas variantas isitikinimui jei kvapu receptoriai blogesni, nusiimti alsuoklio slanga, duoti gazo ir ziureti ar tepalas nevarva.
man si karta praleidinejo dvi forsunkes. Dabar ko gero jau turesiu paranoja del tokiu visokiu saibu ir rimtai mastau keisti auto :)))))
tel.868737941

AVENSIS D4D CHIP

tai gal pradžiai kreivarankius meistrus pakeisti peikia;)

modeliuka

ar tu tikras, kad sudėjo naujas, o ne senas? man pradžioje sudėjo senas, tai apakau pamačiusi tepalo matuokės parodymus po savaitės. tada visiems 4 purkštukams paėmiau po visas 4 naujas ir viskas gerai.
Modeliuka

dzonas

Citataproblema del to kad leidzia yra didele: 1- sukelia spaudima ir per alsuokli eina tepalas i turbina, 2. ismetamu duju daleles susimaise su tepalu yra tas pats kas svitrinis popierius, o tai yra mirtina pirmiausia turbinai o paskui ir varikliui. tepalo filtras valo tas daleles tol kol usikisa pats, tada filras visa bruda praleidzia i varikli.
O suprasti gana paprasta. atsisuki tepalo ipilimo dangteli ir uostai, kadangi ko gero musu visi varikliai siek tiek pucia tai putimas nelygus putimui. kai saibeles gatavos uodziasi ismetamu duju kvapas. kitas variantas isitikinimui jei kvapu receptoriai blogesni, nusiimti alsuoklio slanga, duoti gazo ir ziureti ar tepalas nevarva.

Cia ka aprasei tai vyksta del kompresijos zymaus sumazejimo viename ar keliuose cilindruose. Kompresija staiga krenta suluzus bent vienam (is dvieju) kompresiniu ziedu. Tuomet saltas variklis nedavus apsuku gerokai purtosi. Suspaudimo metu dujos prasiverzia pro kompr. ziedus i alsuokli ir tt. Purkstuko tarpines- praktiskai negendantis dalykas, tiesa jos yra vienkartines. Blogos tarpines turi niekinga maza itaka kompresijai ir jokios itakos neturi tepalams, taipogi ir stabdziu sistemai.
15 metu su dyzeliu

AVENSIS D4D CHIP

Citatadzonas parašė:
Citataproblema del to kad leidzia yra didele: 1- sukelia spaudima ir per alsuokli eina tepalas i turbina, 2. ismetamu duju daleles susimaise su tepalu yra tas pats kas svitrinis popierius, o tai yra mirtina pirmiausia turbinai o paskui ir varikliui. tepalo filtras valo tas daleles tol kol usikisa pats, tada filras visa bruda praleidzia i varikli.

Cia ka aprasei tai vyksta del kompresijos zymaus sumazejimo viename ar keliuose cilindruose. Kompresija staiga krenta suluzus bent vienam (is dvieju) kompresiniu ziedu. Tuomet saltas variklis nedavus apsuku gerokai purtosi. Suspaudimo metu dujos prasiverzia pro kompr. ziedus i alsuokli ir tt. Purkstuko tarpines- praktiskai negendantis dalykas, tiesa jos yra vienkartines. Blogos tarpines turi niekinga maza itaka kompresijai ir jokios itakos neturi tepalams, taipogi ir stabdziu sistemai.
oj klystį!:)

dzonas

Citataoj klystį!smiley

tai argumentuok; jei tingi rasyti nurodyk saltini - mielai susipazinsiu su tuo, ko dar nezinau ;)
15 metu su dyzeliu

AVENSIS D4D CHIP

Citatadzonas parašė:
Citataoj klystį!smiley

tai argumentuok; jei tingi rasyti nurodyk saltini - mielai susipazinsiu su tuo, ko dar nezinau ;)
70% 85kw  visu auto tarpines po purkstukais leidzia,ir kaip gali kompresija nedingt jeigu jinai pradega ir nehermetiska

Henris

Hmmm tai norit pasakyt kad reguliariai nusimaunat alsuokli ir ziurit ar nevarva?? Kiek esu pas meistra mates dyzeliu pas beveik visus ten tepalo ruozelis yra susidares, toj oro slangoj kur jungiasi su alsuokliu, tam jis ir yra vadinamas karterio alsuokliu, tai bet kokiu atveju is ten iseina tepalo dulkiu, kurios susikaupia i viena vieta ir atrodo kad tepalas bega... Bent jau as teip galvoju. Beje Solorina man tarpineliu visa komplekta su darbu siulo padaryt uz 600lt. Normalu? Kiek Kestelis tau sitas malonumas atsieina jei visom keturiom furunkem keist komplekta su darbu?
Nes kiek zinau ten rizikos yra isimant fursunke, jei kokia prikepus, gali ir fursunke ir galva suest?

dzonas

Istryniau savo komentara, bet matau tu ji nukopijavai. Istryniau nes manau/supratau kad as  nusisneku, reiketu man pastudijuoti paciu purkstuku instaliacija common raile. Kol kas atsiprasau uz veja, einu pasimokyti... smarkiai nemuskit
15 metu su dyzeliu

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Hmmm tai norit pasakyt kad reguliariai nusimaunat alsuokli ir ziurit ar nevarva?? Kiek esu pas meistra mates dyzeliu pas beveik visus ten tepalo ruozelis yra susidares, toj oro slangoj kur jungiasi su alsuokliu, tam jis ir yra vadinamas karterio alsuokliu, tai bet kokiu atveju is ten iseina tepalo dulkiu, kurios susikaupia i viena vieta ir atrodo kad tepalas bega... Bent jau as teip galvoju. Beje Solorina man tarpineliu visa komplekta su darbu siulo padaryt uz 600lt. Normalu? Kiek Kestelis tau sitas malonumas atsieina jei visom keturiom furunkem keist komplekta su darbu?
Nes kiek zinau ten rizikos yra isimant fursunke, jei kokia prikepus, gali ir fursunke ir galva suest?
manau nebloga kaina kaip pas dileri;)

bladas

Iš kokio aukso ar platinos tos šaibos ? Jų kaina turėtų būti 1-2 lt. Jeigu esat pasiryžę  mokėti 600 lt už kelias varines šaibas, tai parašykit , kokio vidinio/išorinio diametro/storio tų šaibų reikia, aš jums pristatysiu.

NNZ

Citatabladas parašė:
Iš kokio aukso ar platinos tos šaibos ? Jų kaina turėtų būti 1-2 lt. Jeigu esat pasiryžę  mokėti 600 lt už kelias varines šaibas, tai parašykit , kokio vidinio/išorinio diametro/storio tų šaibų reikia, aš jums pristatysiu.
turbūt jam jau su darbu paskaičiavo.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

Tai va rasau issamiau: vieno purkstuko tarpines: 3 tarpineles purkstuko apacioje (varine ir dar dvi kazkokios gal gumines) ir viena virsui purkstuko po variklio dangteliu. Apatines trys kaina 50lt, virsutine viena 30lt, tai 80lt x 4purkstukai = 320lt + dangtelio tarpine, nes ja reikes keisti nuemus dangteli ir pakeitus purkstuku tarpineles ir  zinoma + darbas, tai viso sake 600lt. Del to ir klausiau ar cia normali kaina?
Ir dar vienas dalykas del mano ilgiau negestancios lemputes, taip daugelis teigia kad gali buti del tu daleliu, nes kuro degimo produktas patenka i tepala, bet daug kas sako, kad karterio nuiminet nereikia uztektu pakeisti tepala ir tepalo filtra, nes sake visas brudas bus tepalo filtre. Beje su tuom gal visai sutikciau, nes kai pakeiciu tepala ir filtra visada lempute uzgesta vedant varikli, o va pravaziavus koki 4000km, pradeda po uzvedimo ilgiau padegt...