Automatiniai langai

Pradėjo tomisk, Rugsėjis 21, 2012, 10:28:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

tomisk

Sveiki,

Kaip zinia vairuotojo langas turi automatinio atsidarymo ir uzsidarymo funkcija. Viskas cia OK.
Bet man kazkaip netycia pavyko pasaust mygtuka taip, kad vairuotojo langas automatiskai atsidaro iki puses. Taip buvo keleta kartu. Nepavyko issiaiskint kaip reikia mygtuka paspaust kad iki puses atsidarytu. Gal kas zino?

egariukas1

Ten greiciausiai kazkas jau krusasi su tuo langu,jei iki puses atsidarineja.Pas mane uzdarant uzsidaro iki galo ir vel sauna zemyn,butent iki puses.bet ne visada

AvensisGK

Citataegariukas1 parašė:
Ten greiciausiai kazkas jau krusasi su tuo langu,jei iki puses atsidarineja.Pas mane uzdarant uzsidaro iki galo ir vel sauna zemyn,butent iki puses.bet ne visada
Butent taip ir pas mane kartaios nutinka. Kartais nuvaro i virsu, atsiremia ir varo atgal iki puses. Taip ir nesupratau kodel.

GALLANT

Pas mane ant T25 taip buvo, tai isaiskinai kur yra lango virsus ir viskas. Tas bajeris kartais buna su visais auto langais.

bladas

Stiklas "galvoja", kad yra pakliuvusi kliūtis - ranka ar dar kažkas. Galit paeksperimentuoti - stiklui kylant į viršų, pakiškite tarp jo ir rėmo viršuje ranką,  stiklas atsirems į ją ir nusileis iki puses žemyn. Mano vairuotojo langas taip kvailioja nuo mašinos įsigijimo, bet man netrukdo, priešingai, tai papildomas navarotas- esant uzdarytam langui, trukteliu knopke i viršų, ir stiklas nusileidzia iki puses. Ko gero, jis yra šiek tiek persikreipęs

Bemsas

Jei udarant langa jis uzsidaro ir nuvaziuoja atgal iki puses, reiskia yra problema su keltuvu, nes suveikia apsauga nuo prispaudimo. Specialiai padaryta kad pirstu ar dar ko neprispaustum. Reikia apziureti virsui gumas, gal stiklas prispaudzia.

Artūras Alytus

Ar galima būtų padaryti , kad visi langai užsidarytų automatiškai ?

Reniuz

Pameginkit "resetint" langus. Jei gerai pamenu reik atidaryti iki galo langa ir dar laikyti 10s mygtuka, po to uzdaryti ir taip pat palaikyti 10s. Tokiu butu resetinami langai, gali buti kad nusimuse nustatymai ir kompas nezino lango uzdarymo/atidarimo ribu.Kitaip tariant langas realiai uzsidaro iki galo, bet kompas pagal nustatymus galvoja, kad dar turetu kilti, bet kazkas jam neleidzia ir nusprendzia, kad tai kliutis - siuncia langa zemyn.
Del proceduros resetinimo nesu 100% tikras kad teisinga, paieskokit forume apie langu atstatyma po akumo atjungimo.