B9002 neveikia radijas

Pradėjo cukrus, Birželis 02, 2011, 21:50:29 PM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

dabar prisiminiau dar viena baika-  būdavo kartais taip, kad įjungus kondicionierių kažkaip prasčiau veikdavo radijas
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

TYRAN

Citata iš: gisas Įrašytas Rugsėjis 24, 2013, 21:04:12 PM
dabar prisiminiau dar viena baika-  būdavo kartais taip, kad įjungus kondicionierių kažkaip prasčiau veikdavo radijas

Elektriko reikia, kad visus mazgus pertikrintų

gisas

taiva, radiją buvau nuvežęs pas meistrus, tai patikrino ir sakė jog viskas tvarkoj, vadinas kažkas su laidais, dabar kada sugalvoja veikia, kada nenori neveikia :)
Avensis '04 2.0D-4D

Saulius SSS

Junk giesiogiai 12v ir ziurek. Gal pagydysi. Jei vel kvailios zinosi kur problema.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Spalis 08, 2013, 09:25:06 AM
Junk giesiogiai 12v ir ziurek. Gal pagydysi. Jei vel kvailios zinosi kur problema.
su maitinimu tai viskas gerai, ji veikia, visos funkcijos veikia, tik garso nėra(tik nežymus čirškimas), tiek klausant radiją tiek kompaktą, navigacija veikia su garsu. tik nėra laiko iki elektriko nuvažiuot :(
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

gisas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Spalis 09, 2013, 19:01:37 PM
Gal dinamikas koks trumpina?
laukiu savaitgalio, žėsiu, tik reikia užtaikyt momentą kad radijas neveiktų
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

problema rasta. radijas "susipyko" su laisvų rankų įranga :(
Avensis '04 2.0D-4D

Darius

Sveiki,gal kas zinote kaip perstatyti radijoje regiona,nes masina is Italijos ir Lietuvoje radija blogai traukia, ta prasme, nuvaziavus nuo vilniaus 50km radija netraukia nei vienos stoties.

Bemsas

Citata iš: Darius Įrašytas Sausis 22, 2014, 20:24:24 PM
Sveiki,gal kas zinote kaip perstatyti radijoje regiona,nes masina is Italijos ir Lietuvoje radija blogai traukia, ta prasme, nuvaziavus nuo vilniaus 50km radija netraukia nei vienos stoties.

Cia tau pardavejas aiskino taip? Europoje visi vienodi regionai, viskas turi traukti. USA radijos traukia blogiau, nes neturi lyginiu dazniu po kablelio.

TYRAN

Pas mane irgi blogai traukia. Bet nurašau tai antenai/jungtims, klausau MP3 ir nesiparinu. Nors norėtųsi žinoma, kad po seimu tunely nenugestų visai... Uždėjau čiut ilgesnę anteną, tai kokių 20km toliau nuo Vilniaus traukia :)

Darius

Kiek teko susidurti su radijom, tai jos turi nustatymus, ar tai stiprintuvo ar tai regiono,yra tam tikra kodo kombinacija,bet niekur neradu kodo,o Tokvila pasake ,kad stiprintuva reikia keisti,bet mano isitikinimu reikia tik radijos bangu stipruma ar ti regiona pakeisti. Kaimynas nusipirko BU radija ir pas ji ta pati problema buvo,kad uz vilniaus 50km ir netraukia radija,jis nuvaziavo pas pirkejus ir jam nustate kazkoki stipruma didesni ir viskas susitvarke,tai vat ir as taip manau ,kad turetu buti kazkoks nustatymas stiprumo,buciau dekingas jei kas turit informacijos apie tai ir pasidalintu.

Bemsas

Tokvila pasake teisingai. Reikia keisti antenini stiprintuva. Bet kadangi tu geriau zinai, nei Tokvila, bandyk ir toliau ieskoti kazkokio kodo.

sablinskis

Sveiki klubieciai,reiktu jusu pagalbos,reiktu mano magiukui maps disko,kad paziuret ar uzsikrauna ir veikia B9002,gal yra zmoniu is Siauliu,susitartumem as prilekciau ir patikrintumem,dabar nezynau ar veikia jis apskritai,nes neina nieko padaryt.

Bemsas

Citata iš: sablinskis Įrašytas Kovas 12, 2014, 10:04:29 AM
Sveiki klubieciai,reiktu jusu pagalbos,reiktu mano magiukui maps disko,kad paziuret ar uzsikrauna ir veikia B9002,gal yra zmoniu is Siauliu,susitartumem as prilekciau ir patikrintumem,dabar nezynau ar veikia jis apskritai,nes neina nieko padaryt.

Daviau juk uzkrovimo faila. Iskepi DVD ir paziuri, ar gyvas magas.
Kartuoju nuoroda: http://yadi.sk/d/wGAb8DozKLDgC , spaudi DOWNLOAD mygtuka