Toyota camry

Pradėjo Seba, Gegužė 03, 2008, 13:17:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

ToyotaClub

Na ir kiek tas protas duotu nuolaidzike vilnieciam? mototojoi:) reiktu autotojos taip pat pasiteirauti :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

mind

Kažkokia nevykus tema visiškas OFTOPIKAS, nė pusė žodžio apie Camry, visi lauk iš čia. :@
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

valdis

Naudojuosi 2007 metu Camry.Sportine modifikacija,pagal gamintoja.Pirmais metais reikejo keisti rato guoli,pagal garantija.Siaip viskas normaliai,be problemu.Mano nuomone-Toyota,tai daugiau nei tikiesi.Be to gauni tai kiek moki.Tiesa viduje nera daug sarmo,bet tai ne Primijum klases automobilis.Sekmes visiems Toyotos gerbejams:)
samba

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Venza

Kai kur tai perlenkia jis lazda su savo priekabem,bet daugeliu atveju tikrai teisus :) .Nelabai galiu palygint su kitais modeliais (pas mane praktiskai vien Toyota ),bet ta piguva naujuose modeliuose tikrai jauciasi ir net ne ekonomines klases masinose :(
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Renis

Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Kalapiziukaz

mmersass

man atrodo ji Rusijoj surinkta :D

zuviss

stai tau rusu kokybe :D:D

Venza

Kazko labai visi linksmi :) .Patys su Toyotom vazinejat.... Labai norint galima bet kuria is musu masinu taip sudirbt.Turi jos kalnus trukumu kokybes,medziagu ir dizaino atzvilgiu ;)

mmersass

Gal ir yra trukumu, bet ne tiek kiek toj masinoj :D jei MADE IN RUSSIA tada viskas aisku :D

Venza

O tu patampyk visas plastmases ir skudurus savoj masinoj.Kad tik nenusiviltum... :D

mmersass

Tampiau, viskas laikosi tvirtai, niekas nebarska, apmusalai kokybiski, bagazinei kietesni nei tam Camry, esu patenkintas saviske masina :)

Renis

Avensis tikrai kazkaip tvirciau sulipdytas. Nors as irgi randu klibanciu tarskanciu plastmasiu ir pan. Bet cia dar gali priklausyt ir nuo praeito savininko auto eksploatavimo ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw