Vidines granatos guolio keitimas*

Pradėjo Bronius555, Gegužė 31, 2011, 13:13:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bronius555

Sveiki, gal kam teko paciam vidines granatos guoli keisti? Kal kas eiliskuma nupasakotu. Ar daug vargo? Dekoju.

oscar666

lygis

laizekas

Tau dreba vairas vaziuojant 90-100km/h ? ar nori pasikeisti pakabinama guoli, aisku jei toks yra?

Taip pas mane vairas dreba, kai vaziuoji 90-100km/h, tai yra sugedusios vidines granatos pusasio, tai reikia vezti restauruotis, nes granatu nelabai gausi, bet ir kaina ju 1200lt arba su visu pusasiu 1500lt. Idomu kaip su naudotom, nes sake, kaip ir liga avensiu
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

HDPaulius

Pažiūrėk padangas priekines ir galines, ar tolygiai pasidevėjusios, jeigu ne - rato geometriją reikia daryti.

Bronius555

Drebejimas atsiranda ne tik prie 90-100 km/h, bet ir mazesniu greiciu, zemesnemis pavaromis, kai masina begejasi. Buvau palindes, paklibinau, yra laisvumas. Manau, guolis bus issidevejes. Pakeitus guoli bus aisku, ar granata dar gyva. Tik su vidines granatos isardymu nelabai aisku: kai istrauki pusasi - tepalas is greiciu dezes bega. Skyle gal kokiu skuduru uzkisti reiketu? Kaip viska isardyti, gal kas zino eiliskuma?

oscar666

tai kad tepalas bega,nieko tokio,nusipirksi naujo ir dapilsi,bus proga pasikeist i sviezesni,juk taip manau simta metu nekeistum greiciu dezes tepalo.o eiliskumas tai toks kaip gaunasi..nieko ten neprigalvosi ir neprimaisysi...aisku,kad pirmoj vietoj nusiima ratas...stebejau kaip man keite pusasi,tai niekas skyles neuzkisinejo su skuduru....o siaip simptomai pas mane tokie patys buvo kaip pas tave,keiciau visa pusasi su granata ir su guoliu,bet pas mane buvo parejusi granata..kai nueme pusasi akivaizdziai matesi,kad visa kliba..su guoliais nieko nedariau sena pusasi su savo guoliu pasilikau del viso pikto,o nauja,tai yra is sroto taip su viskuo ir uzdejau..simptomai dingo....
lygis

fennix

imsi pusasius lauk, nepagailek 20 litu, nusipirk naujus salnikus... Nebus bedos su tepalo varvejimu
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Breez@s

Bronius>Ar pasikeitei guoli, ir ar padejo?Nes man ir problema su vibracija, buvau palindes po masina, tai klibinant kairio pusasio vidine granata, jausmas, kad kliba is greiciu dezes.Kokios kainos ir galimybe gauti?Nes jau buvau pradejes ieskot granatu, tai kainos ojojoj...Ir niekas neveza isskyrus atstovybe, bent jau taip Klaipedoj.Ir dar, keista, kad klibant guoliui, pavaru dese nera apsitersusi tepalais, nes manau , kad jei guoliui chana, tai ir rieboksliui turetu but chana.