Bega vanduo i bagazine Sedanas

Pradėjo laizekas, Birželis 15, 2011, 20:50:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

laizekas

Bega vanduo, bet svarbiausia kur atsarginis ratas. Avensis 98 metu sedanas, pro tas ventiliacijos angas tai zinau kad bega, viena esu uzklijaves, o pro kita tai begdavo, bet dabar keistas reiskinys, prie groteliu kur yra tas tarpas ten sausa, o kur atsarginis ratas ten labai slapia, cia man prilijo nuo sio savaitgalio, nes sekmadieni pilnai issidziovinau masina, prilija speju kai masina stovi, bet idomiausia kad vandens pribege tikrai daug, tos gumos skylese tvarkingai ideta, gal kas turi variantu, pro kur gali patekti toks didelis kiekis vandens koks 1-2l, bagazines dangtis neidealiai prisispaudzia, bet nemanau kad pro ten prilija, nes kilimas sausas, slapia tik prie groteliu.Pro lempas galvojau? Gal kas turi ideju?
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

modeliuka

man bėgo pro lempas, bet tada budavo vandens ir šoninėse kišenėse. bet vistiek jų užklijavimas nepadėjo. tada šiaip ne taip kėbulistai atrado kad kažkur nuo stogo netoli vyrių (mano liftback) buvo įtrūkimas, pro kurį viskas ir važiuodavo prie atsarginio rato.
dar gali pabandyt pasižiūrėt prie bamperio varžtų tvirtinimo vietų.
pabandyk pakelti tas visas bagažinės dangas, gal rasi kur kokias vandens bėgimo žymes
Modeliuka

Animal

Pas mane irgi megsta pabegti vandens bagazinej,bet nedaug tai atidariau ta dangteli gumini tai dabar sausa visada buna.

laizekas

Galbut issprendziau problemas, pagaliau pavyko rasti sveikas ventiliacijos angas, tai pasikeisdamas dar su hermetiku perejau tarpus,plius dar prie lempu pertepiau hermetiku, kur eina prie bagazines dangcio, stipriai lijo pastarasias dienas tai bagazine sausa, net grazu ziureti. B)
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas