Reikia pagalbos....

Pradėjo Arturas, Birželis 21, 2011, 21:56:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arturas

Tarkim jai auto pervestas is italijos, prabegusi 154000 km bent jau tiek, raso, jai paskambinsiu i autotoja ir pasakysiu vin numeri galetu apytiksliai pasakyti kiek reiliai prabegusi, ar pas juos deuomenu nerodo?
kalbu apie sia masina: http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-avensis/id-1604663?qt=   , tik gaila kad balta.
Foto bus veliau :)

Kestutis777

Mano patarimas: Kadangi esi Vilnietis, varyk i Tokvila ir padaryk auto patikra pries perkant. Tegu tikrina netik kebula, vaziuokle, bet ir varikli.
Nuvariau as savaja i Mototoja, tai ten lohai nesugebejo pastebeti, kad ausinimo skyscio puse bakelio nera, del pramustos tarpines.... Remontas nepigus buvo. Tad negailek pinigu patikrai, paskui nereiks remontui taskyti....
Jei pardavejas nesutinka, vadinasi jis slepia tukumus ir tai reiskia tik tai, kad beda gali isigyti.

horn

Iš patirties-italas, maža rida(dyzelis), gera būklė ir normali kaina-bent vieną(jei ne du) iš šio sąrašo reiktų būtinai pašalinti B) Pirko anksčiau mūsų firma iš Italų mašinas. Nuvažiuoja, daugmaž 7-10metų rida 300-450 t.km, sumoka už automobilius, o kai nuvažiuoja pasikrauti ant tralo, rida jau būna pakoreguota iki daugmaž 130 t.km. ir nesvarbu, kad pinigai jau buvo sumokėti.
Kitas dalykas, tie kur turguj pardavinėja, jie dažnai tik ima pinigus už pardavimą, o pati mašina gali būti visai kito asmens. Jie turi pasiėmę pardavimui pvz 50 mašinų, tai kol pirkėjai vaikšto ir apžiūrinėja, tikrai niekas į servisą nevažiuos tikrinti, nes per dieną apie 5 nuperka, o kiek dar apžiūri? Kaune iki 2 val. tikrai sunku nuvežti iki serviso, o po 2 val, jau turgus į pabaigą ir gali pasivėžint ;)

Angelinio

pirkau savaji Avensi Kaune turguj, zmogus pardavineja apie 50-60 masinu, sutiko nuveryt i servisa be jokiu problemu, paliko kazkoki kita zmogeli prie masinu, patikrinom, viskas ciki, grizom i turgu, pasirasem pirkimo pardavimo sutarti, nuvarem KARTU  i regitra, priregistravom ir atsisveikinom. tad as is savo patirties galiu sakyt, kad normalus ir skaidrus pardavejas viska padarys kad tik nupirktum automobili.B)

Ralfas

na kas del pirkimo as pats tik pries pora sav nusipirkau Avensi,pries pirkdamas apziurejau gal apie 10 skirtingu variantu,kadangi turiu ir zmona tai aisku dalyvavome kartu ir pan. Mano nuostata buvo tokia susitikes as apziuriu isore,salona ir pan jeigu man tinka,masina mane traukia ir pan as ja varau tikrint i servisa,nes pats toyotos subtilybese nesusigaudau. Turiu zmogu kuris N metu dirbes toyota lexus centre,o dabar dirba ant saves tai vat jam ir variau,daug kas labai giria,kad tikrai ismano toyotas ir zino kur ka tikrint,visas ju esmines bedas. Tad galima sakyti as issirinkau isore,o jis patikrino visa kita.
Kalava kur davei nuorode del komplektaciju pas mane kaip supratau ta geresne komplektacija tai yra Linea Sol,bet vat sildomu veidrodeliu kazkodel nera... Visa kita sutampa,bet vat sitas punktas kazkaip ne ar gali taip buti???

Kalapiziukaz

Sildomi veidrodeliai turi buti, jie isijungia kartu su galinio stiklo pasildymu. Pas mane irgi Linea Sol, bet nera sildomu sedyniu... :(
Ai dar autopiloto nebuvo, bet isidejau :) Gal gas bandet sildomas sedynes pasidaryt?

mind

CitataKalapiziukaz parašė:
Gal gas bandet sildomas sedynes pasidaryt?

Nupirkau Senukuose už 29,99 užtiesalą tokį šildomą , tiesa jau reikėjo ardyt, nes buvo nutrūkęs kaitinimo elementas. Kol radau kurioj vietoj trūkęs, tai patikėk ...
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Ralfas

na pas mane yra ir autopilotas ir sildomos sedynes ir veidrodeliai besilankstantys,bet jie tikrai nesildomi,nes stiklai be tos tokios juosteles kuri buna sildomo veidrodelio stikle...

Ralfas

ir siaip zmogui kas del pirkimo tai tas zmogus kuris tikrino man masina sake,kad sau ieskotu auto tik vazinetos lietuvoje,nesigilinau kodel,bet tokie buvo jo zodziai.

Kalapiziukaz

Teisingai sneka :) O del veidrodeliu tai keista, matomai buvo tada keisti stikliukai, nes tokios komplektacijos tikrai su sildomais turejo but. Dar del visa ko gali i atstovybe paskambint jie pagal vin pasakys ar turejo but ar ne. O apie kokia tu cia juostele sneki? Apie sildymo elementa kur is galines veidrodelio puses klijuojasi?

Ralfas

ne bent jau kai turejau A4 pries tai tai vairuotojho veidrodelis turejo tokia juostele kuri perskiria stikla,bet gal ten ir nera ji del sildymo velnias zino...

Ralfas

NA VA SKAMBINAU I MOTOTOJA tai pasirodo veidrodeliai tikrai nera sildomi...

Kalapiziukaz

Ta juostele perskirianti stikla yra aklos zonos taskui matyti skirta, nes nuo to skilimo kitu kampu veidrodis rodo. Pas mane jis yra ant vairuotojo veidrodzio, o ant keleivio ner...

Singer

Citatakalava parašė:
nu tai dar ir 6 begis dyzeliams (tik) pradejo eit nuo 2006 facelifto.
Nevisai teisybė. 6 pavarų greičių dėžės jau buvo komplektuojamos ir iki faceliftingo su D-CAT varikliais kai tik jie buvo pradėti montuot į Avensius. Mano 2005 metų su 6 pavarų dėže.

Kalapiziukaz

2005 2,2 d4d irgi su 6 pavarom :)