Nepučia karšto oro.

Pradėjo Ralfas, Birželis 27, 2011, 07:29:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

o kas del kokybes netenkina???

AVENSIS D4D CHIP

Henris

Ralfas: nzn ant kiek cia yra tiesos, bet sklinda gandai, kad AVENSIS D4D CHIP kazkaip yra susijes su Toyota atstovybe, gal dirba joje, gal siaip prijauciantis :) Nesgilininkim. Tai jei tas tavo meistrelis Vytas yra dirbes irgi atstovybeje, tai didele tikimybe, kad sie du asmenis arba buvo bendradarbiai arba kazkaip vistiek buvo susije. Kai meistras Vytas isejo is atstovybes (anot Ralfo) automatiskai jis patapo siokiu tokiu konkurentu Toyotos atstovybei ir jai lojaliems darbuotojams. Tai manau naivu tiketis, kad Toyota atstovas gerai atsilieps apie ta kuris paima dali klientu ir zinoma kazkiek mazina atstovybes pajamas (manau tikrai nedaug), nes atstovybes is nauju auto pardavimo ne ka ten uzdirba, pagrindinis pelnas yra serviso darbai, ypac garantinis aptarnavimas. O konkurentas Vytas, kad turetu Toyota klientu irgi kai kuriem paskleidzia info, kad jie ta pati rezultata gaus pas ji (nes jis buves Toyota atstovas) uz tarkim puse kainos nei atstovybeje. Ralfas: jei as del AVENSIS D4D CHIP esu teisus ir tai ne gandas, tai gali sia mano nuomone drasiai vadovautis. Aisku jei del sio klubo nario as klistu, tai atsiprsau visu, matyt jis buvo pas Vyta ir sis meistras kazka jam prihalturino :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

tai vat man ir yra idomu kas ir kaip,nes kol kas kiek as tvarkiausi pas ji ir kiek kiti tvarkesi tai nusiskundimu niekas kaip ir neturejo...

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Ralfas: nzn ant kiek cia yra tiesos, bet sklinda gandai, kad AVENSIS D4D CHIP kazkaip yra susijes su Toyota atstovybe, gal dirba joje, gal siaip prijauciantis :) Nesgilininkim. Tai jei tas tavo meistrelis Vytas yra dirbes irgi atstovybeje, tai didele tikimybe, kad sie du asmenis arba buvo bendradarbiai arba kazkaip vistiek buvo susije. Kai meistras Vytas isejo is atstovybes (anot Ralfo) automatiskai jis patapo siokiu tokiu konkurentu Toyotos atstovybei ir jai lojaliems darbuotojams. Tai manau naivu tiketis, kad Toyota atstovas gerai atsilieps apie ta kuris paima dali klientu ir zinoma kazkiek mazina atstovybes pajamas (manau tikrai nedaug), nes atstovybes is nauju auto pardavimo ne ka ten uzdirba, pagrindinis pelnas yra serviso darbai, ypac garantinis aptarnavimas. O konkurentas Vytas, kad turetu Toyota klientu irgi kai kuriem paskleidzia info, kad jie ta pati rezultata gaus pas ji (nes jis buves Toyota atstovas) uz tarkim puse kainos nei atstovybeje. Ralfas: jei as del AVENSIS D4D CHIP esu teisus ir tai ne gandas, tai gali sia mano nuomone drasiai vadovautis. Aisku jei del sio klubo nario as klistu, tai atsiprsau visu, matyt jis buvo pas Vyta ir sis meistras kazka jam prihalturino :)
čia kur taip sklando gandai?:)

Henris

Forume, kazkurioj temoj maciau, uzsimine kazkas, bet as jau pries tai turejau irgi itarimu :) Bet kaip ir minejau tai nera patvirtinta info, tai gali buti tik gandu lygis. Nes AVENSIS D4D CHIP paknkamai palankus atsiliepimai apie atstovybe + buvo pamineta temoje apie purkstuku tarpineliu keitima, kad darbas nekainavo tik dalys. Tai tam tikras prielaidas ir pasidarom. Bet aisku kol pats zmogus nepripazista, negalima garantuot kad tai tiesa ;) Del to ir sklando gandu lygi viskas :) Galetum patvirtint arba paneigt. Siaip nematau nieko blogo, jei forume yra kazkas is Toyota atstovu, tai is esmes tik i gera. Galima gauti daug naudingos info, kuria ne visada nori suteikti atstovai nuvaziavus i vieta. Kaip pvz apie chipboxa, man bent jau Klaipedoje apie si reiskini niekas negalejo pateikti info....

Ralfas

tai man vis dar idomu kuom Vytas neitiko AVENSIS D4D CHIP?:)

AVENSIS D4D CHIP

CitataRalfas parašė:
tai man vis dar idomu kuom Vytas neitiko AVENSIS D4D CHIP?:)
na jeigu paciam kokybiskai tai super,bet buna pawaro chalturos retkarčiais;)

Henris

ZIurint kuriam mazge haltura :) Jei stabilizatoriaus guma idetu taivanio o ne originala, labai nepykciau, nes ir kaina atitinkama :)

Ralfas

vat man tas gumas kaip tik ir keite iskarto po nupirkimo :)

Henris

Na nzn kiek sumokejai, man kai keite buvo du variantai arba deti originalias galiniu stabiliaztoriu ivores (gumas) kuriu kaina buvo po 60lt arba deti taiwanio po 12lt :) Tai skirtumas yra, juolab, kad tos gumos vaziuoklei nieko nereiskia, jos tik tam, kad metalas i metala nesiliestu ir neskleistu garso...

AVENSIS D4D CHIP

CitataHenris parašė:
Na nzn kiek sumokejai, man kai keite buvo du variantai arba deti originalias galiniu stabiliaztoriu ivores (gumas) kuriu kaina buvo po 60lt arba deti taiwanio po 12lt :) Tai skirtumas yra, juolab, kad tos gumos vaziuoklei nieko nereiskia, jos tik tam, kad metalas i metala nesiliestu ir neskleistu garso...
tik taiwan laikys per pus mažiau;)

Ralfas

sumokejau sumoje su stabdziu tvarkymu,sutepimu ir visu keturiu gumu pakeitimu berods 400lt. priekiniu gumu komplektas kainavo 120lt galiniu 90lt

Henris

bet uz taivani sumokejau 5 kart maziau :)
Aisku yra mazgu ant kuriu netaupyciau, bet yra tokiu, kur galima ir sutaupyt. Kaip pvz lemputes: phillips lempute H7 berods pas mane eina kaina parduotuvej 15-16lt, toyota atstovybeje ta pati lempute phillips ideta i Toyota dezute 27lt :) Arba dedu osrama H7 laiko tiek pat kiek phillips ir kainuoja dar pigiau.
Na tikrai yra vietu kur pataupyt. Netaupau ant tokiu dalyku, kaip degalai, tepalai filtrai, vaziuokles dalys ir t.t. Ten jau nepritaupysi.

Ralfas

na as irgi dedu dalis pagrinde tik is toyotos centro perkamas,nes daugiau originaliu nelabai kur ir gausi...