Nepučia karšto oro.

Pradėjo Ralfas, Birželis 27, 2011, 07:29:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

na as savo meistriukui nuvarysiu supils jis ta pati ka pila toyotos atstovybeje,o tuomet jau kazko bandysiu ieskot blogiausiu atveju varysiu, kad dar pamatuotu dujas.

audrius

netikekekite ka kas pila, skaitykite kas ka pila (tikslus produkto pavadinimas su aprobacijomis, bei produkto sudetimi)ir auto bus sveikesni:), jeigu nieko nesuprantate rasykite pakonsultuosime[/i], sias laikais 90 proc visi pila fufliaka nes pigiau.
Kadangi toks mano pobudis darbo, atsovybes irgi zino kas pigiau:D
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Ralfas

tai kur ta geraji ausinimo skysti galima isgyti?:)

audrius

nesiruosiu cia varyti reklamos, skaityk ka perki turi buti organic additives parasyta ant gero antifrizo jei nera vadinasi fuflo ir netgi nustebsi kiek yra sudo rinkoje
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

previs

esu pyles raudona antifriza vienai savo masinai, tai kai radiatorius prakiuro is karto matosi kur leidzia, nebepamenu kokios spalpos plemai bet matosi gerai ir aiskiai. Pirkau rusiska, ale kazkosk axujenas, litras gal  16 litu jai gerai pamenu. 4metai jau o spalva ta pati. uzsalimo temperatura rodos apie -60. Pirkau is AGA pardes, www.agabaltija.com jai kam idomu
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

bladas

Jei antifrizas raudonas, tai ir plėmai raudoni, man puse metu po truputi vis didejo antifrizo sąnaudos, kol teko keisti radiatorių

Supyliau atskiestą  antfrizo koncentratą  HEPU G12

http://www.intercars.lt/pliki/File/Litwa/tech_info/Aus_skysciai.pdf

Henris

O man kaip buvo pries kelis metus. Kai nusipirkau savo avensi iskart kilo itarimas, kad 2003 m auto o antifrizas zalias. Galvoju, buvo kalta i prieki ir meistreliai supyle pigesni (zalia). Nuvarau i atstovybe pasikeist. Zinodamas, kad raudono antifrizo kaina TOYOTA apie 30l uz litra. Jau pasiruoses plakti uz freeza apie 200lt. Nu ir ka, atvaziuoju pasiimt auto, saskaita su darbais apie 150lt, ziuriu i saskaita parasyta, kad supilta 6,5l. Sakau, kodel taip pigiai? Sako, tai zalias antifrizas TOYOTA pigesnis...
Sakau blin tai as ir norejau, kad man pakeistumet i normalu raudona G12. O jie sako: pagal tavo auto kebylo numeri, TOYOTOS katalogas nurodo TOYOTA GREEN antifriza.
Tai hren paimsiosh kodel taip, nors auto surinkta ir eksploatuota buvo Vokietijoj, nelabai pietu regionas, kad pilti silpnesni antifriza. Bet kazkodel gamintojs nurodo butent toki ausinimo skysti.
Tai kaip sakant bet ko negali pilt, nes paskui per stirpi koncentracija ar kitokios medziagos skystije nei priklauso sues zarnas ir t.t.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

tai kaip suprantu be toyotos centro ir antifryzo neuzsipilsiu tinkamo :)

ketvirtasis

CitataRalfas parašė:
tai kaip suprantu be toyotos centro ir antifryzo neuzsipilsiu tinkamo :)
Oi :Dblemba aš pats susipyliau raudoną

Ralfas

na itariu ir as pats tai pasidarysiu :D

AVENSIS D4D CHIP

raudona supylus nematysi kur nuotekis bus,rožini reikia pit:)

Ralfas

na as ta ir turejau omenyje rozini ar koki :) zodziu apie ta nuotekio matomuma man tokviloje aiskino :)

Ralfas

na ka dar karta buvau pas savo meistriuka kad pamatuotu ar nera ismetimo duju ausinimo sistemoje, rodo kad viskas ok... Vandens pompa irgi neslampa... Zodziu mistika...

Reniuz

Sveiki, pas mane su sildymu tokia beda - kai variklis susyla pradeda pusti silta ora(nors ir ant HI temperatura), bet po kokiu 2-3min vel pradeda pusti salta ora. Kas cia per beda galetu buti? Jei tam itakos gali tureti antifrizas, tai pas mane, kol salta sistema, jo bakelyje yra siek tiek maziau uz minimuma. Galiu dapilti trukstama kieki nusipirkes antifrizo is parduotuves ar geriau vaziuot pas toyota atstovus, kad ivarvintu trukstama kieki?

tomazty

Sveiki, pastebejau ir as toki dalyka su savo pecukiu, tik pas manes avensis I. Vakar ryte pute silta ora, o diena jau ne.. Patikrinau ryte antifriza, kaip bebutu geda, bet turiu pasakyti, kad ten buvo tuscia....pyliau tol kol pradejo per ta slangute nuleidinet.. viskas daryta ant salto variklio. Sildau masina ijunges preheater (webasto) jis issijungia pats, mygtuko lempute dega (seniau kai uzkaisdavo man visos slangutes tai isjungdavau pats), taciau variklyje tos slangutes 3 jau nedaro nieko, nors is pradziu ta pirmoje slangute dyzeli pulsuoja, antra palieka karsta , o trecioji salta, lyg automatiskai isjungtu viska..tai taip variklio  nepasilde ir karsto oro as i salona greiciau negavau. Pradejus vaziuoti pradejo pusti silta ora kai temperaturos rodykle vos pakilo. Uzkilus iki vidurio jau silumos negaunu..pavaziuoju lyg ir vel gaunu vos vos silta ora.. Sustoju dingsta..arba pakeiciu putimo krypti nuo langu i kojas, kad duotu tai ir vel dingsta.. Cia jau turbut ne antifrize esme?