termostatas

Pradėjo saras654, Birželis 18, 2014, 22:39:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

saras654

Sveiki neseniai nusipirkau toyota avensis D4D 85kw 2004 metu.ir norejau paklausti del variklio uzsilimo .Per kiek laiko mazdau turetu uzkilti variklio temperatura iki darbines nes man vazinejant mieste vasara reikia kokiu 20min ar cia normalu?Galvoju gal termostata reiktu pasikeist? ir dar norejau paklausti tu kas turi auto su tokiu varikliu kokios degalu sanaudos mazdaug mieste?uzmiesty?vidutines?

MindaugasB

Pasiskaityk temas apie degalu sanaudas. Kitas klausimas?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ketvirtasis

Kodėl tau tik nusipirkus auto kyla tokie klausimai? Nusipirkai džiaukis, važinėk viskas bus su laiku tada ir matysi gal niekada ir neteks to termostato ieškoti. O dėl sanaudų viskas priklauso nuo tarpinės tarp vairo ir sėdynės. Pvz.: mano žmona sugeba 3,5/100km po miestą, man kaip besistengus nu niekaip neišeina. Nors išlipęs pats ją stumdyk 6 - 7, žiemą daugiau

vitiok

!! :A  ismok naudotis paieska pirmais jei jau nusipirkai tokia auto kuriai kyla daug klausimu
,da ne ziema kaip sakant  :D

EvaldasL

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Birželis 19, 2014, 07:59:09 AM
Kodėl tau tik nusipirkus auto kyla tokie klausimai? Nusipirkai džiaukis, važinėk viskas bus su laiku tada ir matysi gal niekada ir neteks to termostato ieškoti. O dėl sanaudų viskas priklauso nuo tarpinės tarp vairo ir sėdynės. Pvz.: mano žmona sugeba 3,5/100km po miestą, man kaip besistengus nu niekaip neišeina. Nors išlipęs pats ją stumdyk 6 - 7, žiemą daugiau

3,5 l/100 km su Avensiu ir dar po miestą  :-] (+)
Mano mama tai išspaudžia ir 2,5l/100 km, o vokietis kunigas kur tik į bažnyčią Vokietijoje važinėdavo, sakė buvo pasiekęs ir 1,9 l/100 km.

Bemsas

Tai tirbut Neosocket stovi, todel tokios mazos sanaudos