kai apsukos ~2500 su šaltu varikliu - trumpam dingsta trauka ir vėl atsiranda

Pradėjo LG, Liepa 19, 2011, 23:37:44 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

blemba kazkaip reiktu man issiaiskinti kaip su tom sanaudom pas mane yra,nes toks jausmas,kad ima 10l ar net daugiau 100km

vincass

CitataHenris parašė:
Taip avensiuose su rodykle yra durnizmas. Bet mazdaug tokia situacija, gamintojas raso, kad  bakas 60l, bet maximum esu sugrudes 52l. Tai Realiai, jei rodykle stovi ant puses - bake nebera 32l, kai uzsidega lampecka, turi sutillpt apie 49-50l. Jei ilgiau pavazinbesi su degancia lempecka, tai jau sugrusi ir kokius 52-53l.
Ir man to bako talpa kažkokia įtartina. Supilu kažkur truputį virš 50l.
Įdomu kiek su degančia kuro indikacine lempute galima km nuvažiuoti? Gal mes nepilnai išvažinėjame baką (nesinori važiuot iki kol užges mašina).
o su degančia gal galima kokį 100- ar 150 km. nuvažiuoti, o tada jau pilant gal tilps ir netoli 60l ?

Ralfas

dar klausimukas i kurie niekas taip ir neatsake :) ar purkstuku blogas darbas itakoja duminima ar ne?

fennix

Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Henris

CitataRalfas parašė:
dar klausimukas i kurie niekas taip ir neatsake :) ar purkstuku blogas darbas itakoja duminima ar ne?
Nuvaziuok pas meistra, kurio kompas kabina toyotas, pasijunk ir paziurek purkstuku kompensacijas. Pradziai tai si bei ta pasakys apie ju bukle. Is musu klubo berods narys "modka" uzsiima diagnostikom su purkstukais. Kiek as tikrinau, tai du purkstukai nori daugiau passimt, apie 0,7 ir kitas 0,8, like du ima po 0,2 - 0,3. Norma kompensacijos leidziama iki 3,0, bet taip ir neissiaiskinau ar tos normos turi nevirsyt, visu purktuku parametrus sudejus i kruva, ar kiekvienas purkstukas negali virsyt sios normos. Jei kiekvienas atskirai, tai tos mano kompensacijos juokingos. Siulyciau pasimatuot ir tau, man ne atstovybeje kainavo 40lt.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Ralfas

man matavo kompensacijos sake visos normos ribose tik neklausiau kokios jos :)

Henris

Tai kita kart paziurek, ka rodo, nes jei 2 purkstukai rodo po 0.3, o kiti du po 2.7, tai taip, normos ribose, bet  jau gali ruost pinigine. Taip, kad normaliai nuvaryk, pas normalu meistra, kuris pasijungs ir prie tavo akiu pamatuos...

Ralfas

na kita sav varysiu del to trukciojimo tai paprasysiu kad dar syki ir purkstukus pamatuotu.

Henris

Bet stovek salia, ir ziurek ka ten rodo ir tegul meistras papasakoja reiksmes, o ne "viskas normoj".
Gamintojas numato kad tepalo valgymas ant 1000km-1l yra norma, bet kaip suprantam tai butu nesamone :)

Renis

as ir maciau sita uzrasyma 1000 km - 1 litras. Man rodos jie rasydami visur 0 pamirso pripiest. Turejo gal but 10000 km - 1 litras
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Tuziukas

as jau buvau tokia tema kurias..atleidziant gaza sutrukcioja..irgi prie 2000 kazkas sutrukcioja,variklio garsas toks skardus palieka, duodidaugiau akseleratoriaus, vel duslus garsas pasidaro..viena karta taip uztrukciojo kad visiskai nebeprieme akseleratoriaus..maniau jog taip ir sustosiu, tai nuvariau siaip taip diagnostika, nieko neparode..meistras tik paspeliojo gal bake sietelis kuro kisasi, ir kai reikia daugiau kuro nebepatraukia, arba turbinos kazkoks reguliatorius nesudirba normaliai..bet kur jis toks randasi tai nezinau..

Ralfas

snd dariausi diagnostika vaziuojanciai masinai del tu trukciojimu, zodziu trukcioja,bet tuo metu visi parametrai buna normoje ties 2000rpm turba pucia 0,2bar, meistras sake cia viskas, tai dabar du rytus reiks padaryt eksperimentus. Viena ryta sake nuo turbos vakuumo pabandyt atjungt jos geometrijos valdymo slangute ir vaziuot, ziuret trukcios ar ne, jeigu sitas nepades tuomet kita ryta pries vaziuojant ant kuro filtro reiks ten toki juoda mygtuka pamaigyt tiek kiek jis maigysis ir tuomet vel stebet kas bus vaziuojant.

Ralfas

Beje Henri dar karta ir purkstuku kompensacijas pasiziurejom tai du buvo berods -0,3 ir -0,4 ir du 0,9 ir 0,3
Norma yra nuo -3,0 iki 3,0 :)

LG

Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Ralfas

naujienos tokios,kad atjungus turbinos geometrijos slangele ryte ir vaziuojant netrukcioja.