Lempuciu ir mygtuku chaosas

Pradėjo AndriusA, Gruodis 29, 2011, 12:00:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

AndriusA

Sveikuciai,

vazineju jau metus su 06 Avensiu ir cia tokios smulkmenos staiga pradejo smarkiai kliuti :)

1. Pas mane komplektacijoje nera navigacijos, taciau ant radijos/CD yra mygtukai su uzrasais "NAVI", "Display", "Route" ir panasiai. Cia pas mane kazkokia ne ta radija/CD ikista ar cia viskas normaliai ir tai yra toyoutos konstruktoriu-dizainieriu poziuris i ergonomika-funkcionaluma ?

2. Ijungus sviesas uzsiziebiai ir radio/CD bei klimato kontroles bloku pasvietimas, cia viskas ok. Taciau isjungus radija/CD uzgesta tik radijos/CD ekranas o visi radijos mygtukai lieka svyteti. Cia vel dizaineriai pribure ar pas mane blogai ?

3. Ar veidrodeliu el. valdymo bloko mygtukai turi pasvietima ar ne ?

Sorry jei kartojuosu su klausimais.

Andrius

zally

1.Pesamos radijos galima prijungti navigacijos moduli TNS310, kuris montuojamas po vairuotojo sedyne.Placiau temoje Avensio navi.
2.Taip ir turi buti
3.Nezinau kaip Avensyje, Corolloj tai mygtukai sviecia.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Renis

CitataAndriusA parašė:

Andrius

----
Avensyje nesviecia el. veidrodeliu mygtukai.
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

bladas

CitataRenis parašė:
CitataAndriusA parašė:

Andrius

----
Avensyje nesviecia el. veidrodeliu mygtukai.
2002 Corola Verso veidrodelio valdymo mygtukai nesviecia

ketvirtasis

Blemba, o aš jau norėjau keisti tenais "esamas lempikes". Bet kažką reiks daryti, kartais tamsumoj reikia tenais pamaigyti.

Aivis

Mane tai labiausei nervina,kad nešviečia veidrodėliu atsilenkimo mygtukas.Turi salono apšvietima isijungti,kad  jį galėtum paspausti.
Gazas dugnas .......

GALLANT

O gal ja galima ten ideti ? koki SMD LED pvz...:|

mmersass

as tai neziuredamas juos valdau, rankos jau priprato :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

zally

Ir kam tuos veidrodelius pastoviai reguliuot? Ir dar nakti- kas ten per juos matyti?

Aivis

Citatazally parašė:
Ir kam tuos veidrodelius pastoviai reguliuot? Ir dar nakti- kas ten per juos matyti?
Aš kalbu apie veidruodėliu užlenkima,o ne apie regulevima.Aš juos vakare užlenkiu,o ryte reike atlenkti.Jei yra tam skirta funkcija,tai reike ja naudotis.Bendroje aikštelėja stovi,tai geriau kai jie užlenki yra,kitaip užkliuna ir gali nulaužti,visokiu apie mašinas vaikšto.
Gazas dugnas .......

zally

Aisku.Veidrodeliu uzlenkima galima valdyti signalizacijos pagalba ir regis rusu forume buvo aprasyta kaip tai padaryti.

Aivis

Citatazally parašė:
Aisku.Veidrodeliu uzlenkima galima valdyti signalizacijos pagalba ir regis rusu forume buvo aprasyta kaip tai padaryti.
Tai aišku,kad galima,pas mane ir pultelyja yra laisvas mygtukas tam atvejuj,bet aš durnai signalizacija isidėjau ir paliko veidrodėliu valdymas ant knopkės.
Gazas dugnas .......