Noriu pirkti auto

Pradėjo Koba, Liepa 26, 2011, 11:15:50 AM

« ankstesnis - sekantis »

horn

Ne, nedidelis. Sekcija maža :D

oscar666

Citatahorn parašė:
Ne, nedidelis. Sekcija maža :D

jo jo is liliputu cirko:)tu visiskai teisus:)
lygis

guners

Nu chebryte su sofa jus cia gerai, uzskaitau;)
Jau MERIVA nupirkta 2004m. 1.6 benzas (ne ecotec, silpnesnis ant 11 Ag.)
Kas nustebino komplektacija (CD keitiklis, kasetinis magas, pilna elektra 4 langai, veidrodziai uzsilenkia, telefonas+laisvu ranku iranga gamykline, surinkus 112 sujungia su Lt pagalbos centru, isbandziau:D)
Neteko dar tokios matyti. Nors nei man nei zmonai siu pricendalu nereikia...
Dabar nuvariau pas pazystama i serviza, nes sarnyras isejes ir kolektorius kiauras:( bet ta jau pirkdamas zinojau, todel gerai pavyko nudereti kaina.
Ziuresim kaip toliau explotuosis....dar priekinis sparnas su fara musti.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

AVENSIS D4D CHIP

Citataguners parašė:
Nu chebryte su sofa jus cia gerai, uzskaitau;)
Jau MERIVA nupirkta 2004m. 1.6 benzas (ne ecotec, silpnesnis ant 11 Ag.)
Kas nustebino komplektacija (CD keitiklis, kasetinis magas, pilna elektra 4 langai, veidrodziai uzsilenkia, telefonas+laisvu ranku iranga gamykline, surinkus 112 sujungia su Lt pagalbos centru, isbandziau:D)
Neteko dar tokios matyti. Nors nei man nei zmonai siu pricendalu nereikia...
Dabar nuvariau pas pazystama i serviza, nes sarnyras isejes ir kolektorius kiauras:( bet ta jau pirkdamas zinojau, todel gerai pavyko nudereti kaina
Ziuresim kaip toliau explotuosis....dar priekinis sparnas su fara musti.
ir po kiek tokie Þaibai eina?;)

horn

Sveikinam su pirkiniu, tikėkimės tarnaus patikimai ;)

guners

Citatahorn parašė:
Sveikinam su pirkiniu, tikėkimės tarnaus patikimai ;)
Dekojam uz sveikinimus, tikiuosi ir as kad neapvils (bet cia ne toyota):|
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

zidrunasl

sveiki,

prasau Jusu patarimo del sito automobilio:

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-avensis/id-1749533?qt=

mane domina, ar verta moketi tokia kaina uz tokios komplektacijos auto? kokie minusai, pliusai Jusu poziuriu?

Dekui!!

Aivis

Citatazidrunasl parašė:
sveiki,

prasau Jusu patarimo del sito automobilio:

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-avensis/id-1749533?qt=

mane domina, ar verta moketi tokia kaina uz tokios komplektacijos auto? kokie minusai, pliusai Jusu poziuriu?

Dekui!!
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/toyota-avensis/id-1749533?qt=Pats su tokia važiuoju jau trečius metus,tik dyzelis,keičiau stabžiu kaladėles ir starteri valiau,daugiau jiokiu problemu.Kaina kaip už benzina tai tikrai didoka.
Gazas dugnas .......

zidrunasl

as irgi galvoju, kad kaina truputi aukstoka, bet problema, kad nera is ko rinktis. Kadangi noriu tik sedano, tai kauno turguj buvo 2 toyota avensis sedanai, bet nelabai verti demesio, marijampolej tik 1 radau irgi nelabai verta demesio. Autopliuse irgi nelabai yra is ko rinktis.

Aivis

O kodėl tu nori tik sedano?
Gazas dugnas .......

zidrunasl

del to, kad visu pirma, dar nera seimos, tai man tokia didele kaip ir nereikalinga, o antra, nu kazkaip nesiziuri man tie universalai

Aivis

Tai žiurėk dar į hedžbekus,nes jie nuo sedanu labai mažai kuo skiresi išvaizda,tada turėsi didesni pasirinkima.
Gazas dugnas .......

siigiis

man tai kaip tik kai pirkau avensi tai i joki kita kebula neziurejau kaip universala.
o to sedano benzo kaina tai sakyciau tikrai nemaza... ir metai ne tokie jau geri...

bladas

Kaina didoka, galetu kainuoti kokiu 1000 EUR maziau. Abejoju, kad  rida 90 000 km - nuotraukoje vairas nutrintas kaip po puses milijono km ridos, labai purvinos sedynes.
Kas liecia sedano kebula - turbut nesi isbandes checbeko ir universalo privalumu. Kazkada su savo Golf 2 paimdavau i salona 2 backas po 200 l, po to turejau Renault Laguna - veziau ir sofas, ir valgomaji stalasu 4 kedemis. Jei universalas nepatinka - imk, kaip jau patare, checbeka, jis atrodo kaip universalas, tik su valytuvu gale.

Koba

Man irgi tik universalai patinka, pries tai niekada neturejau universala, bet kai nusipirkau passata B5, tai pradejo patykt universalai, ir jokiu problemu del vietos masinoj, nors jei ir kur toli vaziuoji, atsiguliai galia ir miegi