uzsilankstantys veidrodeliai

Pradėjo LTUaudrius, Liepa 26, 2011, 23:55:04 PM

« ankstesnis - sekantis »

LTUaudrius

Sveiki,

Noreciau paklausti gal kas nors zinot ar sugebat padaryti, kad uzrakinus masina su signalizacija automatiskai uzsilenktu ir veidrodeliai, o atrakinus jie atsilenktu. Kai montavo signalizacija man sake, kad uzrakintoje masinoje, kai masinos raktas neikistas i spynele, i veidrodzius neateina srove ( veidrodziai lankstosi mygtuka spaudziant tik kai raktelis pasuktas per viena padeti, kaip ir radijai...)
uzrakinant ta pati beda, nezinia kaip atvesti srove, ir ja paleisti tik keles sekundes kad uzsilenkus veidrodziams srove nenuteketi visa laika.
Ar neimanoma ideti kokias tai reles  ? ?
lauksiu atsakymu... dekui is anksto.

Ralfas

na cia reikia duot signalizatorsikams :) As sia savaite kaip tik varysiu,kad padarytu jog veidrodeliai nuo signalizacijos man neuzsilenkinetu,o uzsidarinetu langai patys kai ijungi signalke,nes bijau kad ziema prisalus veidrodeliui su juo nieko blogo neatsitiktu...

Tuziukas

butent as irgi to nesidariau navaroto, akd ziema uzsals veidrodelis ir nulus besilenkdamas..

GALLANT

CitataRalfas parašė:
na cia reikia duot signalizatorsikams :) As sia savaite kaip tik varysiu,kad padarytu jog veidrodeliai nuo signalizacijos man neuzsilenkinetu,o uzsidarinetu langai patys kai ijungi signalke,nes bijau kad ziema prisalus veidrodeliui su juo nieko blogo neatsitiktu...
Jei ne paslaptis uz kiek zadejo padaryt, kad langai nuo signalkes uzsidarytu ?

Ralfas

dar nzn,man pazystamas darys,bet dabar nelabai laiko turi,kaina priklausys nuo to ar pas mane signalke turi komforto irangu kur ir galima pajungti tuos langus, jeigu neturi reiks blokeli dar kazkoki idet,o jeigu turi tuomet tik laidelius pajungti :)

rukas

Laukiam rezultatu.
Labai jau domina ir mane.

Ralfas

ryt bandysiu skambintis teirautis kada gales pasikrapstyt :)

GALLANT

Nesvarbu kokia signalke ir jokio blokelio nereikia 101%, reikia ideti 8vnt diodu (po 2vnt kiekvienam langui), ir pajungti prie centrinio, kur uzrakinant pasiduoda +. Jau ne vienai esu taip idejas, man tik idomu kiek sostineje ima uz toki reikala, as asmeniskai uz 100lt padarau, jei pazystami ar is forumo, tai 50lt ;)
Jei kils kokiu klausimu tegul paskambina, pasakysiu kaip daryt, darbu savikaina 1Lt + isgertas alus :D

skewanas