variklio lempute

Pradėjo karlas, Vasaris 15, 2010, 16:25:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

karlas

sveiki gal kam buvo uzsidegus variklio lempute geltona vadinama chec.kas kazin galetu buti.:@

Adga

Citatakarlas parašė:
sveiki gal kam buvo uzsidegus variklio lempute geltona vadinama chec.kas kazin galetu buti.:@
Gali būti bet kas.. reikia Toyotos centre patikrinti "ant kompo".
man tai PVZ.: buvo katalizatorius "gatavas".. daug kas gali būti.

guminis

Gali pats nuskaityt klaidu kodus, kaip tai padaryti rasi nete, jei nenori terliotis varai i diagnostika.

oscar666

man buvo uzsidegus po isipilto benzino statoile,tada nuvariau i autotoja,ten nustate,kad neva kazkoks droselinis voztuvas parejes kurio kaina butu 4000lt....pasiunciau tyliai as juos ant triju raidziu ir vazinejau toliau kol pasikete kuras,tada lempa eme ir uzgeso,o variklis eme vel normaliai negesdamas dirbt....bet is esmes si lempa aisku rodo betkokius variklio sutrikimus,taip,kad gali but betkas,bet nebutinai teisingai nustatys ar p[atars net toyotos servisuose.....
lygis

Bondas_007

jei reikia nuskaityti klaidas, rasykite, nuskaitysime ir nuresetinsime kompa jei ka.
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e

Unikaluss

Buvo ir man uzsidegusi, tiksliau uzsidega vis kas pora men, :) bet kaip netiketai uzsidega taip ir uzgesta uz dienos:)))
Auto

Edvatronas

CitataUnikaluss parašė:
Buvo ir man uzsidegusi, tiksliau uzsidega vis kas pora men, :) bet kaip netiketai uzsidega taip ir uzgesta uz dienos:)))
Vadinas beda vis tiek kazkur yra... kad uzgesta - vadinasi beda dingsta, bet atminty kodas vis tiek lieka.

FUX

gal koks filtras baigia uzsikist?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Edvatronas

CitataFUX parašė:
Reikia klaidas nuskaityt, o ne burti is kavos tirsciu.

Memelis

CitataEdvatronas parašė:
CitataFUX parašė:
Reikia klaidas nuskaityt, o ne burti is kavos tirsciu.

Teisingai sakai. Kas tinka vienam, galbut visai ne i tema kitam...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

more

Na man tris kartus nuresetino :)
paskutini karta meistras sumurmejo, kad katalizatorius "kaltas" :/
bet pastebejau, kad kai meistras "nurezetina" chec , o poto as paspaudineju fm/trip mygtukus prie ekranelio, chec vel uzsidega. Tad susitaikiau :(

arunaskeras

Man taip pat uzsidege ir iskart uzgeso variklis. As galvojau, kad uzsalo dyzelis, nes uzpyliau is kanistro, vasarinio.Tai vos vos parvaziavau i namus pastovejo siltam garaze ir viskas gerai. Bet  paskui vel tas pats. Tai dabar pasikeiciau kuro filtra ir lygtai kad viskas gerai, nebedega.O ji vadinasi gedimu indikatoriaus lempute, tai gali buti labai daug priezaciu, todel reikia kompiuterines diagnostikos:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Maruka77

pas mane tai kai tik uzsidege lempute, dingo trauka (variklis ant laisvu dirba, bet i prieki netraukia), uzgesinus ir vel uzvedus varikli lempute dingo ir viskas ok. Kas per velniava? Ar gal irgi kos filtras kemsasi?

gega77

Ta problema ir pas mania buvo su ta lempute, kaip sako ir trauka dingsta, kaimis jungi degima ir palaikai tris sekundes ir vel i jungi viskas pasitaiso ir vekia gerai. Nevienoj firmoj dariau diagnostika ir nieko gero nepasake tik viemas zmogelis privaciai padares diagnostika pasake kad katalizatorius kalta, jis uzsikimses. Tai pakeiciau ir baigesi visos bedos. Jau pusia metu vazineju ir jokiu bedų ir trauka geresnė.;)