kokios spyruokles tiktu avensiui?

Pradėjo kapsis, Gegužė 15, 2014, 22:13:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

kapsis

iskilo problema kaip  savo avensi  universala  padaryt siek tiek labiau krovinini?  esme tame kad man asmeniskai turksta galines dalies amortizacijos (pakelus auto su kokiom gumom butu dar blogiau) ,  pora zmoniu gale,  siek tiek daiktu bagazinej ir jau avensis kietai dauzosi i idubas gilesnes kelyje....   galvojau mano senosios spyruokles  buvo pavarge,  pasikeiciau i naujas,tiesa  nurodomos kaip " kietesnes", bet lyginant su senom viena vija trumpesnes, tai rezultate jos auto nepakele,  amortizacija pagerejo bet ne iki tiek kiek noreciau.... vistiek labai skystas galas.
Taigi, teko dometis pas viena  auksaranki kokios kitos spyruokles galetu tikti avensiui, pagal ji teoriskai turetu tikti  nuo mersedes 124,  jau labai daug universalu jie yra pritaike  sio merso spyruokles , sako  labai gerai gaunas su jom. Kitas variantas kas galetu tikti - tai nuo Mazda 626,   na realiai dedant reiktu tikslai matuot  diametra aisku , o aukstis pakoreguojamas apipjaustant spyruokle.... :)
Gal kas esat susidure su siomis problemomis ir jus sprendimo budais?   

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kapsis

arytis

horn

Aš pirkau iš NNZ pastiprintas spyruokles, nes prireikė vežioti šiokius tokius krovinius, manau problemą lengvai išsprendžiau.

Venza

Jo,kai reikia dapuciu su pompa,o galima ir labai sustriai pasidaryt isidejus automobilini kompresoriuka.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Toshis

kapsis

Citata iš: horn Įrašytas Gegužė 19, 2014, 12:24:28 PM
Aš pirkau iš NNZ pastiprintas spyruokles, nes prireikė vežioti šiokius tokius krovinius, manau problemą lengvai išsprendžiau.
Man irgi nnz pagelbejo tuo klausimu,  bet as negavau  norimo rezultato,  situacija aisku kazkiek pagerejo pakeitus senasias, bet  su trim kleiviais gale vaziuoju kaip su vezimu.... siaip  galiu pasakyti, jog  sitos pakietintos yra viena vija trumpesnes nei buvusios, jei jos butu vienodo aukscio, butu labai gerai, ir masina stovetu auksciau....