matematiniai pasvarstymai del taupumo

Pradėjo haplitas, Liepa 28, 2011, 13:07:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

haplitas

http://degalines.orlenlietuva.lt/lt/main/products/vervad
 ir va ka as paskaiciavau. pilant NESTE degalinej (pigiausia) ir ORLEN verva klases dyzelina... .... kaina susilygina jei VERVA dyzelino sunaudojama 0,6 l maziau per 50l baka. viskas aisku salyginai, . na pvz ar teisybe kad mazesnes verva degalu sanaudos, kad neste degalai tokie pat, ir tt.
 taigi ar bandet kas verva degalus ir ar is tikro jie ekonomiskaiu naudojas? forume liaupses STATOIL, atseit- savo masiniukui- kas geriausia.

Henris

As pyliau kuri laika Nestei ir turetam benzinui ir dabartinei, tai pildavau kaip iprasta STAIOLE, tai jei atvirai su Neste maziau nuvaziuoju. Neiasku kodel, gal pistoletai sureguliuoti kitaip ir nepripilu tiek kuro kiek tureciau ipilt. Tai man su Statoil bet kokiu atveju gaunasi pigiau nuvaziuoju daugiau ir uz litra gaunu 13ct nuolaida su LAS kortele.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

siigiis

na kadangi as man tenka piltis imones kura ir butent orlene tai dabar pradejau piltis sita verva tik kad nezinau ar jis ekonomiskesnis kuo ar ne nes ner taip kad vaziuociau vien tuos pacius atstumus tom paciom salygom. nors lyginant siu metu ir praeitu metu kelione i palanga tai lyg ekonomiskesne kelione gavos.

Gincius

STATOIL ne benzinas geresnis. Jie pardavinėja tą patį Orlen benziną su savo damaišytais priedais. Esmė tame, kad STATOIL nechalturina kolonėlių skaitiklių parodymų. Jei pili, tarkim 60 litrų, tai tiek bake ir atsiduria, o ne 58 ar 57 litrai, kaip yra kitose. Todėl ir nuvažiuojam daugiau. Pažįstami yra bandę vienoje automatinėje kolonėlėje pilti 60 litrų benzino į talpas ir matuoti. Pritrūko 2,4 litro. Nieko neišlaistė, gal kiek nugaravo.
[mail][/mail]

mind

Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

haplitas

i kas is to kad pilsiu mazesniu kiekiu? per kelis kart gausiu mazesny kieky. jei is tikro neste ,,paderinus,,litrometra.,,     BET GI TAI KRIMINALAS!!!!!!!!! 2,4 l nuo 60l.:@
 va vakar prisipyliau pilna baka verva d. vaziuosiu y kroatija . i lenkijoj tik orlen ar statoil pilsiu. ( patare kolegos kas buvo. su yaris dyzeliuku visa lenkija pravaziavo vienu baku verva.) va tada desiu taskus ant ,,i,,

Gincius

Citatamind parašė:
Reikia piltis mažesniais kiekiais

Koks skirtumas kiek pilsiesi. Tų pačių 3-5% nedasipilsi.
[mail][/mail]

Renis

Kiek cia tiesos idomu, kad nestej nedapila tiek kiek raso?
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Saulius SSS

cia ne turgus,kur visada ant svarstykliu buna 1kg svoris uzdetas,kad klientas nematytu nulio. Koloneles labai grieztai tikrina. Pazystama dirba,tai pasakojo. Nepamirskit,kad keiciantis temperaturai keiciasi ir skyscio tankis. Tai tie % labai legalus gali buti. Ir dar ,niekada kelione nebuna lygi kitai kelionei. Taip,kad ir kuro sudeginimas gali skirtis. O cia jau mano nuomone-su kuriuo kuru jauti,kad masina prasciau traukia,tai to kuro daugiau ir suvartoji. Visi pardavejai stengiasi  kazka deti (o gal ne)ir kazkaip reklamuoti savo preke,kad ji geresne nei kitu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

haplitas

na... kad didziausia degaliniu tinkla turinti firma sukciautu... nevieriju. bet... su degalu priedais ar ju  kokybe galima sumakliavot. o temperaturu skitumas- ne tas faktorius kad degalu bake sumazetu litrais. pats dirbu toj srity i zinau, kad turi but karstas dyzelinas, kad jam atausus pritrukt gerokai :)
 o rusijoj girdejau pacias degalines mausto. karsta kura atveza, o pask- tavo problem. nenori problem- babki davaj.

trulikas

as i savo corolla dabar pilu lukoiline salerka, bandziau visokias ir rusiskas ir baltarusiskas. bandziau ir statoiline. statoiline nepatiko del kainos. lukoiline ecto visai nebloga, ganetinai nedaug suvartoja
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

cigonas64

nezinau kaip kam,bet as visada pilu tik statoile,esu bandes kitose pilt,bet iskarto pasikeicia kuro norma ir trauka

horn

Aš irgi visur bandžiau pilt, niekas nepasikeičia, nei traukia geriau, nei ryja mažiau, nebent suma už degalus :D

fennix

Jo... pritariu horn... manau cia totalus isitikinimas ir gryna saviitaiga...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

kubilas

paskutiniu metu i darbo auto pilu tik importine. siai dienai sanaudos sumazejo 3 litrais-po praploveju naudojimo, pavariau forsunkiu praplovejo ir supyliau pusiau sint alieju. masina germanu, lab seno modelio. anksciau saliaros rijo truput daugiau nei 10l/100km.daba apie 7l.lietuviskos per karjera tik gal 10l ipyles. jokios ekon nepajauciau.pilu ir pilsiu mano kisenei prieinama.nenoriu kad kubilius su simonyte is manes juoktusi;)