ilgai negesta tepalo lempute

Pradėjo redkon, Gruodis 12, 2008, 22:23:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Pas mane tas pats dalykas. Keite fursunkiu tarpineles, isvale karteri, sietelis nebuvo pasikises. Po valymo, kokia savaite uzgesdavo lempecka normaliai. Po to vel tas pats. Isleisdami tepalus, kazkur kazka sujudina ir buna normaliai kuri laika, bet paskui vel tas pats. Pastbejau dar viena dalyka, jei auto buna nelygiai pastatytas t.y. priekis labiau nusileides, tada is ryto lempecka dega ilgiau, jei auto palieku, kai priekis auksciau, tada ji uzgesta greiciau. Kazkaip pamasciau, gal tai turi kokios itakos, bet nesu garantuotas...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dzonas

CitataPas mane tas pats dalykas. Keite fursunkiu tarpineles, isvale karteri, sietelis nebuvo pasikises.

slegio davikli (jungikli) ir laideli prie jo tikrinai?  tepalo slegi su prietaisu matavai?
15 metu su dyzeliu

Renis

Pas man po tepalo keitimo tas pats.. apie 3-4 s sviecia lempute po uzvedimo. Bet per daug nesuku smegenu ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

previs

as nemanau kad pas mane bedos elektros dalyje. Slegio as nematavau,neturiu su kuo ir nelabai isivaizduoju kurioje vietoje jungti manometra. Ir be to nenoriu uzkurto variklio laikyti. Turba gali vapse pareiti. Nebent ja kaskaip atjungti. Bet blogiausia kad nera tos vietos po kapotu. Priekis variklio tik matosi ir vsio, reikia puse masinos papilti kad prisikasti giliau. Menakas malonumas tai daryti ant kiemo kai susikti anglai kreivai ziuri.

Beje po tepalu keitimo uzgesdavo is karto, dabar vel tas pats. Gal cia i menesi karta reikia perpylima tepalo daryti :D profilaktiskai - isleidi ir vel supili :) gal tas padetu, lysiu po masina ziuresiu kas karteri darosi. Mistika kaskokia
Keturi ratai kūnui - du ratai sielai

Henris

Kad kazkas su slegiu ne taip as netikiu. Tai neva isleidus ir vel supylus tepala, tas slegis uzvedant varikli buna normalus. O po menesio uzvedant varikli jo jau nebera... Kazkas nekontacina. Juolab, kad is ryto tepalas turetu buti klampesnis ir slegis sukilti greiciau turetu....
Zodziu tai vyksta jau kokius 2 metus ir niekas neuzlinko, tai nemanau, kad cia reik ieskot kazkokios problemos, svarbiausia, kad lempecka neuzsidegineja vaziuojant :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

dtinas

Previ, koki tepala pili? kokia klampa?

previs

Dabar supilti Castrol Edge 5w40 turbo diesel berods toks pilnas pavadinimas, man buvo dilema nes nezinojau kokius pirkit, rekomenduojami 5w30. Dabar galvoju gal reikejo 5w30.

Ir is viso cia tie bajeriai pasidare po pagrindinio dirzo keitimo. Pasikeiciau tepalus, O po savaites keiciau dirzus visus (nes variau i UK galvoju reikia keistis), nu ir ka - atvarau pasimti masinos o meistriukas servizo sako: tavo masinoj tepalo lempute neuzgesta is karto. Sakau nesamone, visa laika uzgesdavo dabar ne, na tai tipo nepastebejau :D

o tvarke kaune, nepamenu servizo, na bet ne garaze kokiam taip. Galvojau normaliai viskas bus. gal meistrai ka pridirbo?

previs

Beje gal kas gali parekomenduoti kur Vilniuje uz normalia kaina nusipirkti tepalo pompa, tarkim jeigu isaiskes kad jai galas jau.

tomazty

Sveiki, variklio temperatūrai užkilus iki vidurio užsidega skydelyje geltona lempute tepalu. Pasilaiko iki 30sekundziu ir dingsta.  Ryte kai saltas variklis paziurejus tepalu lygi, jo atrodo yra uztektinai. Kame gali buti problema? Su pakeistais tepalais ir filtru jau nuvaziuota 8000km..

audrius

ar tu tu tikras kad tepalo lempute, ji turetu buti raudona:o
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

UfO

Tikriausiai tomazty turi omeny variklio alyvos lygio lemputę, kuri berods būna geltona/oranžinė. Alyvos spaudimo lemputė - raudona. Būtų aiškiau jei įmestų kas per ženkliukas ;)

tomazty

Na tikiuos, kad ten tepalo. Tas zenkliukas toks pat kaip, kad raudonas buna tepalo zenkliukas, kai pasuki degima. O sitas tik geltonas tas asotelis tik su pavingiuota bangele geltona ir jis uzsidega desineje skydelio puseje. Manualas mano vokiskas, o is cia jau neduoda parsisiusti. http://www.manual-car.org.ua/lt/showthread.php?t=319 Kaip ir daugelis kitu cia rastu manualu nuorodu jau neegzistuoja..Gal kas turi anglu kalba manuala? Nebutinai avensio, gali buti ir kitos toyotos ,manau aprasymas zenklu tai tas pats.

UfO

Tai ten alyvos lygio lemputė. Velniai žin kodėl ji užsidega jei tepalo lygis matuojant atrodo normalus...

NNZ

ten tepalo lygio lemputė, dasipilk tepalo ir važinėk toliau. Kitą kart geriau pasitikrinti prieš tai, negu laukti kol užsidegs šita lemputė ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

tomazty