ilgai negesta tepalo lempute

Pradėjo redkon, Gruodis 12, 2008, 22:23:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

uzvedus tepalo lempute dar dega kai kitos uzgesta, karta mirkteli ir uzgesta, kas cia gali but, teplai su filtrais keisti pries ziema...
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

Pas man taip jau nuo tepalo pakeitimo pradzios. Uzvedus auto ji dar dega kokias 3 sekundes ir tada uzgesta. Kartais irgi mirkteli ir uzgesta. Nezinau ar cia beda ar ne, bet nekreipiu per didelio demesio ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

mmersass

Pas mane prasidejo pries kelias dienas...

Renis

Nekeitei tepalu jokiu? AS galvoju gal per skysti jie biski? Orai atsilo dar labiau suskysteja, spaudima sunkiau sukelt ar panasiai. Varikliai nebenauji... Kai nupirkau auto buvo pusiau sintetika supilta 10w40, uzgesdavo lempa besukant starteri. Pasikeiciau tepalus i pilna sint 5w30, nuo to laiko tepalo lempicke apie 3 sekundes dega po uzvedimo

Rober

Tikriausiai streikuoja tepalo filtras.

mmersass

Keiciau pries ziema kartu su filtrais, jau tris metus pilu elf 5w30 jokiu bedu nebuvo, dabar pradejo degt lempute, po koki 3-5s uzgesta...

niuniauskas

Sveiki,

Visi kalba apie tepalo lemputes, bet nesu tikras ar apie ja as galvoju. Uzsidege siryt pas mane displejuje prie spidometro: OIL MAINTENANCE REQUIRED.

Ko ji cia is manes uzsimane, gal kas zinot? Suprantu, kad su tepalu kazkas, bet gal konkreciau zinot prie kokiu salygu sis uzrasas atsiranda?

Aciu uz atsakymus.
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

arytis

niuniauskas

Citataarytis parašė:
Prašo tepalą keisti
o be klemos nuo akumo numemio ar yra kokia slapta kombinacija(kaip pvz dirzu pyposejimo isjungimui), kad sita uzrasa isjungti?
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

Renis

Taip, ten nusiresetina kazkaip ijungus degima, ODOmetro rodmenu rezhime atrodo 5 ar 10 sekundziu reik palaikyt nuspausta mygtuka. Kazkur forume buvo tiksliai aprasyta, dabar nebeatsimenu..

vytska

1.esant ijungtiems odometro duomenims pasukite uzdegimo rakteli i"ACC" arba "LOCK' padeti.
2. pasukite uzdegimo rakteli i "ON" padeti laikydami ridos matuoklio perjungimo mygtuka nuspausta

Mygtuka palaikykite nuspausta maziausiai 5 sekundes. Odometro ekrane pasirodys "000000" ir lempute uzges.
vytska

arvis55

Sveiki.Pas mane ta pati problema,tepalo lempa ziba 5-10s jei ilgiau pastovi.Keiciau filtra(framo)-nieko,redukcini voztuva-is pradziu lyg ir gerai,bet po 2d. tas pat.Spaudimas geras.Skaiciau kazkur rusu forume,kad zmogus turejo tokia beda su tokiu varikliu.Viska iskaitaliojo iki siurblio,kol atsikase ,kad beveik uzkistas tepalo ausintuvas pro kuri tepalas praeina i filtra,po jo i magistrale.Klausimas-gal kas zino kurioj vietoj jis yra,o gal kas tikrino, ir be rezultato?

gycka

man tas pat buvo, pirkau knecht filtrą ir valvoline tepalus bėda dingo

egariukas1

Buvau knecht filtra dejes,padegdavo,db naudoju  mann ir tuoj keist tepalai,o lempute taip puikiai uzgesta!Filtras nelaiko tepalo,subega atgal i karteri,todel ir padega lempute.Rekomenduoju mann

Modka

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Liepa 17, 2013, 20:43:57 PM
Buvau knecht filtra dejes,padegdavo,db naudoju  mann ir tuoj keist tepalai,o lempute taip puikiai uzgesta!Filtras nelaiko tepalo,subega atgal i karteri,todel ir padega lempute.Rekomenduoju mann
o tai su mann filtru nesubega i karteri? :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)